Cure koje ste izgubile bebice jako mi je zao 😔 Ne mogu ni zamisliti kako vam je. Nadam se da cete biti dobro i brzo ponovno ugledati plusiće ❤
Watson drzim ti fige na najjace💕
Ancio mi se prosli mjesec pratile. Ja ovaj mjesec nit piskim niti mjerim temp. Mozda to urodi plodom 😅😂 Ali hopsamo i nadamo se.
Danas sam pocela osjecati lijevi jajnik. Ali tu mi je ta endo cista. Bella jel ti osjecas to, jel te bole te ciste? Ovako same od sebe..mimo menstruacije. ja ne znam dal sam to ikad primjecivala 🤷♀️ Od kad se trudimo cudo sta sve primjecujem na sebi 😂
Cure koje ste izgubile bebice jako mi je zao 😔 Ne mogu ni zamisliti kako vam je. Nadam se da cete biti dobro i brzo ponovno ugledati plusiće ❤
Watsondrzim ti fige na najjace💕
Anciomi se prosli mjesec pratile. Ja ovaj mjesec nit piskim niti mjerim temp. Mozda to urodi plodom 😅😂 Ali hopsamo i nadamo se.
Danas sam pocela osjecati lijevi jajnik. Ali tu mi je ta endo cista. Bella jel ti osjecas to, jel te bole te ciste? Ovako same od sebe..mimo menstruacije. ja ne znam dal sam to ikad primjecivala 🤷♀️ Od kad se trudimo cudo sta sve primjecujem na sebi 😂
Da nažalost bole me. Posebice desna strana na kojoj je čista duže. A imam na obje iako ta desna najčešće boli u raznim dijelovima ciklusa. I npr poslije M kao da dobijem upalu unutra ,i onda me i jajnik bili i bude mi iscjedak pojačani i to sam prije mislila da je već O a zapravo je samo zbog endo tako. Tako mi je i sada a tek je 7dc.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
U nedostatku HCG kineza, ja piskila LH kineza 😂😂 blijeda sjenica..
Nema vjestice uvijek, mozda ce sutra... prvi put sam pratila sa trakicama, pa ne znam nakon koliko od pika bih trebala dobiti.
Cice idalje velike ali mekane...
Danas 27 DC, pik bio na 11 i 12 DC, tu je to negdje, ne mislim da kasni.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Anciomi se prosli mjesec pratile. Ja ovaj mjesec nit piskim niti mjerim temp. Mozda to urodi plodom 😅😂 Ali hopsamo i nadamo se.
Da nažalost bole me. Posebice desna strana na kojoj je čista duže. A imam na obje iako ta desna najčešće boli u raznim dijelovima ciklusa. I npr poslije M kao da dobijem upalu unutra ,i onda me i jajnik bili i bude mi iscjedak pojačani i to sam prije mislila da je već O a zapravo je samo zbog endo tako. Tako mi je i sada a tek je 7dc.
☹ a koliko su ti tumorski markeri? Ja nisam jos vadila, na humanoj me nije trazila, ali planiram privatno iduci tjedan napraviti. Sta to zapravo pokazuje? Oprosti na mozda glupim pitanjima 🤦♀️
Evo muza sam poslala po trakice ipaaak...😁😁 tako da sutra startam 😄😄😄
Watsondrzim ti fige na najjace💕
☹ a koliko su ti tumorski markeri? Ja nisam jos vadila, na humanoj me nije trazila, ali planiram privatno iduci tjedan napraviti. Sta to zapravo pokazuje? Oprosti na mozda glupim pitanjima 🤦♀️
Evo muza sam poslala po trakice ipaaak…😁😁 tako da sutra startam 😄😄😄
Haha samo ti startaj😁
Nije glupo pitanje. Vadila sam redovito ca125 marker koji inače zna biti kod endo povišen. Iako treba uzeti u obzir da on nije nikakvo dijagnostički sredstvo jer može biti povišena zbog raznih stvari. Zadnje je bio oko 100 nešto, a inače mora biti manje od 35. Znao je preći 200 i vratiti se. I često sam ga radila i onda ako jednostavno prestali jer očito je meni povišena zbog endo. Radila sam i doma index i he4 da se provjeri pošto je ca125 bio povišena stalno, da nije u pitanju nešto nedajboze zloćudno na jajnicima no ta dva su bila ok. Da mi je jako jako visok onda svi vjerojatno išla ponovo na operaciju da se vidi u cem je stvar jer ciste su premale da bi mi tako visoki markere bili paše to zbunilo doktora. No na kraju je to vjerojatno samo endo. I on se ne vadi zbog obrade na humanoj,nema veze s tim. To je tumorski marker.
* roma index ne doma, krivo mi je natipkalo🤭
Samoja e tocno tako sam i ja. Nakon prve sve otišlo. I rekli su mi da nakon M mogu ponovo da ne moram čekati iako sam ja čekala 3 mjeseca, tak sam se dog s ginekologicom a i mom tijelu je to stvarno i trebalo.
Anci ma možda ti naglo bude pik.
Watson ponovi ti test sutra. Moglo bi tu nešto biti🤞🤞
Ja stvarno ne želim čekati... A nemam ni što! Ako je ona rekla da mogu dalje tako će i biti... Druga stvar bi bila da ja nisam spremna, ali sad je želja još veća! A i iskreno između nas dvije su sad već tenzije samo takve... Pa nismo se dotakli ima tko zna koliko... 🙊🙊
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ispravak netočnog navoda: "nas dvoje"! 🙈🙊
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
od 5-6dc piskim, posto su mi ciklusi 30 dana
Jednom mi je bila na 18 dc i zadnji puta da 13 dc
Nema pravila kod mene, ali kako god hopsat ću pa šta bude da bude 💪🏻 Bumo vidli još nakon par dana 🤔🤣
Onda se ne trebas brinuti
Imas jos vremena, prati svaki dan 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ispravak netočnog navoda: "nas dvoje"! 🙈🙊
😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji