Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    03. Prosinac 2020. 11:35

Lavanya konzultacije u Betaplus s doktoricom su 300kn ali ako doneses sve nalaze tocno znas na cemu si, doktorica je majcinski nastrojena i da nije Corone ja bih ju zagrlila nakon tih par dolazaka...
    Imas u Samoboru polikliniku Skvorc-na jako dobrom glasu i rade na uputnice samo se naoruzaj cekanjem , eto ne moras se vise vracati u Petrovu 🙏❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

03. Prosinac 2020. 11:37

Watson mila, kad smo vec kod tebe - moj dobar filing za tebe ne jenjava. Jesi probala digitalac pisnuti? 🥰

watson009
    03. Prosinac 2020. 11:37

Rekao bi moj ginic ma to je super spermiogram 😂😂😂😂 doista nije lose, jednostavno si naisla na krivu osobu,ne dozvoli da ti to pokvari dan !❤👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    03. Prosinac 2020. 11:41

zuzuzujalica

Watsonmila, kad smo vec kod tebe - moj dobar filing za tebe ne jenjava. Jesi probala digitalac pisnuti? 🥰

Ahahhahahah kako ona vjeruje u mene 🙌
    Nisam kupila digitalac,imala sam doma samo kineza.
    Imam osjecaj da ce doci m sve vise,  samo me tijelo posteno zeza. A i znam da kada kupim test da cu procuriti 😂😂😂😂 pricekati cu jos dan-dva...sto bude,bude.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 11:41

Sunny_

Tommyfame

Sunny_

Traveller

Sunny_

Jana25 sretnooo🤞🏻
    Leah žao mi je. Brzo će proći dosadno razdoblje pa u lov na ovulaciju🍀
    Sanjarka ti baš imaš lijepe pikovekod mene nikad nije bio tako taman🤔

tko priprema čizmicu za sv. nikolu sa plusićem unutraaaaaa?

Paaa mislim da bi ti mogla, lijepo ti drži tempica. 😍

ma ja mislim da sam fulala ovulaciju ovaj mjesecda je bila tek 19. dan ciklusa. Nisam tad pratila trakicama jer sam mislila da je prošla pa ne znam. Pišnut ću ja kineza za vikend al ne nadam se previše
    Al tvoja temperatura je krenula u pravom smjeru🤞🏻🍀

Ooo hladna sestrice 😊
    Pa ja ti drzim figee 🤞🤞 kak ti je školski pala temp.na 6dpo jujujuju

Skicam te ❤

vidim i ti se zagrijavaš🤞🤞🤞
    očekujem plusić u Damirovoj čizmici😍🍀

Hahahha dada :) dao Bog da bude 
    Sad se i on zarazio sa mojom temp.i odmah ujutro me pitao koja je brojka 🤣 veli Ajmeee to ce mi biti najbolji Božićni dar ikadaaa! Nekad bi volje da je malo realniji no aj nek se veseli ako se nece previse razocarati

Kad ces ti radit test?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

03. Prosinac 2020. 11:45

watson009

zuzuzujalica

Watsonmila, kad smo vec kod tebe - moj dobar filing za tebe ne jenjava. Jesi probala digitalac pisnuti? 🥰

Ahahhahahah kako ona vjeruje u mene 🙌
    Nisam kupila digitalac,imala sam doma samo kineza.
    Imam osjecaj da ce doci m sve vise, samo me tijelo posteno zeza. A i znam da kada kupim test da cu procuriti 😂😂😂😂 pricekati cu jos dan-dva…sto bude,bude.

Vjerujem, nego što! ❤️

Sunny_🐣
    03. Prosinac 2020. 11:46

Tommyfame

Sunny_

Tommyfame

Sunny_

Traveller

Sunny_

Jana25 sretnooo🤞🏻

ma ja mislim da sam fulala ovulaciju ovaj mjesecda je bila tek 19. dan ciklusa. Nisam tad pratila trakicama jer sam mislila da je prošla pa ne znam. Pišnut ću ja kineza za vikend al ne nadam se previše

Ooo hladna sestrice 😊

Skicam te ❤

Sad se i on zarazio sa mojom temp.i odmah ujutro me pitao koja je brojka 🤣 veli Ajmeee to ce mi biti najbolji Božićni dar ikadaaa! Nekad bi volje da je malo realniji no aj nek se veseli ako se nece previse razocarati

Kad ces ti radit test?

ajme tako i moj  svako jutro: kolika je? pa skupa gledamo FF graf i proucavamo 
    ma ja ću piškit u subotu ujutro, ali mislim da mi je graf krivo presjekao i da mi je ovulacija bila tek 19. dan ciklusa, a taj vikend nismo baš nešto pokrili  tako da očekujem snješka, al uvijek postoji nada hhh 
    kad ti piškiš?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• 0Nera4
    03. Prosinac 2020. 11:48

Pozdrav svima mamama i onima koje to žele postati isto kao i ja 🤞🏼🤗 Nova sam na forumu i na ovoj temi, te vam želim ispričati svoju priču u nadi da ćete mi dati pokoji savjet i u nadi da su neke žene prošle isto i da su ipak bile trudne.  Naime, imam koliko-toliko redovite cikluse, traju 32.-35. dana. Instalirala sam aplikaciju FertilityFriend jer zaručnik i ja još “učimo” kako funkcioniraju plodni/neplodni dani kao i sama ovulacija (naručila sam i LH trakice pa dok njih čekamo, zabavljamo se s FF ). Prema aplikaciji i sluzi, ovulirala sam između 13. i 15. dana u ciklusu (sto se bas i ne podudara jer moja menstruacija sljedeća treba biti 16.12). No, još me vise zbunila aplikacija jer mi je stavila 2 plodna dana i prije menstruacije zbog toga sto imam vodenasti iscjedak (ako je to tocno, super jer smo tada imali odnos isto). I ništa meni to nebi bilo sumnjivo da ja nisam jučer na 20. dan ciklusa uočila na donjem rublju svijetlo smeđi iscjedak (minimalan), a dok se brišem (isključivo samo dok se brišem) na wc papiru ostaje trag jako jako jako svijetle krvi, blijedo roze. Osjetila sam da se nešto događa dok sam se vozila u autu jučer, dobila sam blage PMS grčeve kakve nikada prije nisam imala u ovom dijelu ciklusa  i mislila sam da sam dobila menstruaciju, iako znam da je definitivno još prerano za nju. Danas isto tako blago rozo samo kada se obrišem (uz blage grčeve tu i tamo), te pokoja “mrlja” na donjem rublju. Pomislila sam da je možda ovulacija, ali sam se sjetila da kada sam prije imala ovulacijsko krvarenje nikada nije bilo ovakvo već tamno tamno smeđe (bez grčeva), a ovo je bas jako blijedo i rozo. U slučaju da nije trudnoća, može biti neki poremećaj pa ću ići vaditi hormone, ali javila se sumnja u meni jer me grudi bole, ne bas jako ali dovoljno da osjetim da su tu . Znam da i to može biti ovulacija, ali ako su ovo njeni simptomi - jadna ja  p.s. Imala sam ovo ljeto, točnije 8.-9. Mjesec biokemijsku trudnoću koju mi je ginekolog utvrdio i potvrdio. Oprostite na dugačkom postu, nadam se da ćete mi dati svoje mišljenje na ovo moje “krvaruckanje” jer ne znam sto da mislim, a ne želim ni sebi ni zaručniku davati lažnu nadu... 

Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 11:56

Sunny_

Tommyfame

Sunny_

Tommyfame

Sunny_

Traveller

Sunny_

Jana25 sretnooo🤞🏻

Ooo hladna sestrice 😊

Skicam te ❤

Kad ces ti radit test?

ajme tako i mojsvako jutro: kolika je? pa skupa gledamo FF graf i proucavamo
    ma ja ću piškit u subotu ujutro, ali mislim da mi je graf krivo presjekao i da mi je ovulacija bila tek 19. dan ciklusa, a taj vikend nismo baš nešto pokrilitako da očekujem snješka, al uvijek postoji nada hhh
    kad ti piškiš?

Pa nema veze sto niste pokrili O ako ste pokrili prije ili cak poslije :) a ja necu prije nego zakasni
    Vidjet cu kak ces ti proci,dosta smo slicne haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

03. Prosinac 2020. 11:57

oNera  Dobro nam došla i još brže otišla u neki trudnički podforum. 

Kažeš da bi trebala M dobiti 16.12.? Prvo bih pomislila da je to implatacijsko krvarenje, ali nekako mi je rano 13 dana prije očekivane M. Da nije ovulacija? Kako se općenito osjećaš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.