Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2020. 12:38

Jaooo! Pik-dobitnik!

03. Prosinac 2020. 12:43

Bella🌟

Lavanya napišem ti komentar i sve mi zasteka i obrise😅 pa pišem ponovo😁 htjela sam reći da bi ti najbolje za početak bilo da folikulometrijom popratila O, da točno znaš kad je O i da tempiras odnose oko toga. Možeš i privatno raditi folikulometriju. To je važno da ne gubiš vrijeme pokušavajući otprilike. Da točno utvrdis nadimak ovulaciju. Jer ako su hormoni ok,ne vidim zašto ne bi imala redovno O. A jednim pregledom se ne može utvrditi ovulacija. Zato se rade serijski ultrazvučni pregledi-folikulometrija i nakon 7 dana od kad se folikulometrijom potvrdi O,vadi se progesteron da potvrdi kvalitetu O.
    Što treba za oplodnju-ovulacija,prohodan jajovod i spermij. I od tuda kreneš. Počneš s praćenjem O i tempiranim odnosima. Pa ako za dva tri mjeseca ne ide, napraviš prohodnost i kreneš dalje.
    I što sam napisala u postu koji se obrisati, bas sam čitala, oko 70% žena s endo uspije ostvariti T. Od čega 2/3 prirodnim putem i 1/3 nekim oblikom potpomognute. I to su sve dobre šanse. Nekoj se odmah obeshrabriti. Endo može,ali i NE mora stvarati probleme. Ok, ne možeš si možda dozvoliti godinu i pol pokusavanja bez nekih ciljanih odnosa i praćenja, ali ne moraš ni nakon par mjeseci odmah na ivf. Daj si još koji mjesec,poprati O i onda vidite za dalje.

I ja sam mislila da su ovulacije ok tj da ih imam ako su hormoni ok.
    U utorak idem opet na uzv... valjda ce se nesto pojavit, ne znam...ne kuzim kako nema folikula 😔

Hvala ti puno draga Bella 💕

anabelaaaa
    03. Prosinac 2020. 12:44

Sanjarka88 🦋

https://ibb.co/L8JfJXR

🎉🎉🎉🎉

Kakva pikcina 🤗🤗
    Da te ne prizivam do daljnjeg 😁
    Ma ti ces vec ovaj mjesec biti oplodjena 😁
    🤞🤞👼👼 Kako nakon spontanog hormoni se brzo vratise u normalu 🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Loza 💙😇
    03. Prosinac 2020. 12:48

0Nera4

Sanjarka88 🦋

ONera Welcome 🙂
    Meni to zvuci bas super. Mozes slobodno za vikend pisnit jednog ultra osjetljivog testica 🤞🤞🤞🤞

Ajme da mi je vidjeti takav test jednog danačestitam ti i iako se ne znamo, veselim se tvojoj trudnoći kao da je moja
    Da ja sam sama sebi sumnjiva, ali opet ne želim da ispadne kao da sam sve te simptome umislila…tko će dočekati vikend…

Mislim da je ovdje riječ o LH testu 😊😊

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• 0Nera4
    03. Prosinac 2020. 12:50

tloza55

0Nera4

Sanjarka88 🦋

ONera Welcome 🙂
    Meni to zvuci bas super. Mozes slobodno za vikend pisnit jednog ultra osjetljivog testica 🤞🤞🤞🤞

Ajme da mi je vidjeti takav test jednog danačestitam ti i iako se ne znamo, veselim se tvojoj trudnoći kao da je moja

Da ja sam sama sebi sumnjiva, ali opet ne želim da ispadne kao da sam sve te simptome umislila…tko će dočekati vikend…

Mislim da je ovdje riječ o LH testu 😊😊

Da tek sada vidim kada čitam komentare  posto sam nova, nisam jos upućena... budem sve pohvatala 

Bella🌟
    03. Prosinac 2020. 12:52

lavanya 🌷

Bella🌟

Lavanya napišem ti komentar i sve mi zasteka i obrise😅 pa pišem ponovo😁 htjela sam reći da bi ti najbolje za početak bilo da folikulometrijom popratila O, da točno znaš kad je O i da tempiras odnose oko toga. Možeš i privatno raditi folikulometriju. To je važno da ne gubiš vrijeme pokušavajući otprilike. Da točno utvrdis nadimak ovulaciju. Jer ako su hormoni ok,ne vidim zašto ne bi imala redovno O. A jednim pregledom se ne može utvrditi ovulacija. Zato se rade serijski ultrazvučni pregledi-folikulometrija i nakon 7 dana od kad se folikulometrijom potvrdi O,vadi se progesteron da potvrdi kvalitetu O.
    Što treba za oplodnju-ovulacija,prohodan jajovod i spermij. I od tuda kreneš. Počneš s praćenjem O i tempiranim odnosima. Pa ako za dva tri mjeseca ne ide, napraviš prohodnost i kreneš dalje.
    I što sam napisala u postu koji se obrisati, bas sam čitala, oko 70% žena s endo uspije ostvariti T. Od čega 2/3 prirodnim putem i 1/3 nekim oblikom potpomognute. I to su sve dobre šanse. Nekoj se odmah obeshrabriti. Endo može,ali i NE mora stvarati probleme. Ok, ne možeš si možda dozvoliti godinu i pol pokusavanja bez nekih ciljanih odnosa i praćenja, ali ne moraš ni nakon par mjeseci odmah na ivf. Daj si još koji mjesec,poprati O i onda vidite za dalje.

I ja sam mislila da su ovulacije ok tj da ih imam ako su hormoni ok.
    U utorak idem opet na uzv… valjda ce se nesto pojavit, ne znam…ne kuzim kako nema folikula 😔

Hvala ti puno draga Bella 💕

Ma Lavanya moja polako samo, tek si 11 dc. Evo za usporedbu, prosli mjesec sam bila na uzv jer sam išla na redovan pregled. 10dc i nije bilo nijednog folikula osim onog lažnog pa mi je dr rekla da je O svaki cas,krivo je vidjela, da bi se tek O dogodila za nekih 5 dana.i taj dan 10dc trakice su bile negativne a O je kao trebala uskoro doći. I onda je tek od 11 dc polako se pojavila crtica na trakici i 13dc sam dobila pik,a par dana prije svega toga nije vidjela ništa. Tako da tebi je tek 11 dc i u utorak bi ti mogo vidjeti koji vodeci folikul. 
    Držim 🤞🤞🤞 da se pojavi i obavezno javi kako je pregled prosao😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

03. Prosinac 2020. 12:54

oNera  bez brige, sve ćeš pohvatati. ;) 
    Netko je super napisao jednom - mi ovdje znamo kad koja piski, kad se seksa, kad ima grceve (i je li od graha ili implantacije). 

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 13:00

lindsay

Ajme Sanjarko ovaj pik stvara blizance

Da se i zezas probada me s obe strane 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 13:02

0Nera4

Pozdrav svima mamama i onima koje to žele postati isto kao i ja 🤞🏼🤗 Nova sam na forumu i na ovoj temi, te vam želim ispričati svoju priču u nadi da ćete mi dati pokoji savjet i u nadi da su neke žene prošle isto i da su ipak bile trudne.Naime, imam koliko-toliko redovite cikluse, traju 32.-35. dana. Instalirala sam aplikaciju FertilityFriend jer zaručnik i ja još “učimo” kako funkcioniraju plodni/neplodni dani kao i sama ovulacija (naručila sam i LH trakice pa dok njih čekamo, zabavljamo se s FF). Prema aplikaciji i sluzi, ovulirala sam između 13. i 15. dana u ciklusu (sto se bas i ne podudara jer moja menstruacija sljedeća treba biti 16.12). No, još me vise zbunila aplikacija jer mi je stavila 2 plodna dana i prije menstruacije zbog toga sto imam vodenasti iscjedak (ako je to tocno, super jer smo tada imali odnos isto). I ništa meni to nebi bilo sumnjivo da ja nisam jučer na 20. dan ciklusa uočila na donjem rublju svijetlo smeđi iscjedak (minimalan), a dok se brišem (isključivo samo dok se brišem) na wc papiru ostaje trag jako jako jako svijetle krvi, blijedo roze. Osjetila sam da se nešto događa dok sam se vozila u autu jučer, dobila sam blage PMS grčeve kakve nikada prije nisam imala u ovom dijelu ciklusai mislila sam da sam dobila menstruaciju, iako znam da je definitivno još prerano za nju. Danas isto tako blago rozo samo kada se obrišem (uz blage grčeve tu i tamo), te pokoja “mrlja” na donjem rublju. Pomislila sam da je možda ovulacija, ali sam se sjetila da kada sam prije imala ovulacijsko krvarenje nikada nije bilo ovakvo već tamno tamno smeđe (bez grčeva), a ovo je bas jako blijedo i rozo. U slučaju da nije trudnoća, može biti neki poremećaj pa ću ići vaditi hormone, ali javila se sumnja u meni jer me grudi bole, ne bas jako ali dovoljno da osjetim da su tu. Znam da i to može biti ovulacija, ali ako su ovo njeni simptomi - jadna jap.s. Imala sam ovo ljeto, točnije 8.-9. Mjesec biokemijsku trudnoću koju mi je ginekolog utvrdio i potvrdio. Oprostite na dugačkom postu, nadam se da ćete mi dati svoje mišljenje na ovo moje “krvaruckanje” jer ne znam sto da mislim, a ne želim ni sebi ni zaručniku davati lažnu nadu…

Drzim fige da se tu radi o T 🤞 ono sto je meni palo u oko hahaha kak ti  je doktor utvrdio i potvrdio da si imala biokemijsku?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 13:04

Sanjarka88 🦋

lindsay

Ajme Sanjarko ovaj pik stvara blizance

Da se i zezas probada me s obe strane 😂

Op op onda dupli seksic 😅 jedan za lijevi a drugi za desni hahah i kad bude spricao nek se malo nakrene hahaha

Sretnoo vam i uzivajte ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.