Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 11:16

Lavanya nije puno Al nije ni malo
    Bas se i ja mislim zasto odmah ivf

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

03. Prosinac 2020. 11:19

Zuzuzujalica, Leah, Sunny i ostale cure... hvala 💕
    Bas sam ostala u soku, osjecam se grozno... Nisam uopce ocekivala da je tako lose... i taj spermio, recimo granica ukupnog broja je 39, on ima 30... dobar postotak progresivno pokretnih...ne znam, nisam mislila da je to bas tako lose 😔
    Hormoni su dobri... sta nije da bi onda i ovulacije trebalo bit? I da bi trebala biti ok? 

Spremna sam na sve... ali opet je tesko 💔 Kad bi nam barem netko mogao reci da ce na kraju sigurno biti sve ok

03. Prosinac 2020. 11:19

Sanjarka88 🦋

Mislim da ipak ponajvise zbog moje endo

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 11:22

lavanya 🌷

Sanjarka88 🦋

Bella je uz tu dijagnozu bez problema zatrudnila 🤷‍♀️
    Potrazis jos jedno misljenje? Ima zaista dobrih privatnih ginekologa 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

03. Prosinac 2020. 11:24

watson009

lavanya 🌷

Evo mene s pregleda…Petrova
    Bilo je bas koma, osjecam se grozno… izgleda da nece bit ovulacije uopce ovaj mjesec. 11 dan, a kaze da nema folikula. Sto ne mogu vjerovati. Prosli mjesec na 12.dan vodeci folikul od 17mm
    😢😢
    Nisam ni sisla sa stola vec jer rekla da se javim za IVF. Kao da je kod muza problematican smanjeni broj spermija, kod mene endo… sad ocito i pitanje ovulacije…hormoni su dobri.
    Samo sam stajala i u soku sutila…
    A sad suze 😔💔

Zao mi je mila moja radi takvoga iskustva! 😭
    Njima je to rutina a nama se cini kao da se rusi cijeli svijet…biti ce sve u redu, doista, ne brini! Korak po korac sve ce sjesti na svoje mjesto, ti si borac i lavica ❤ Zasto odmah IVF a ne tipa inseminacija, mm ima jako mali broj spermica ?
    Jesi radila prohodnost jajovoda ?

Nisam radila prohodnost...to se sve tako brzo odvijalo, i ona je brzo pricala, nisam se uopce snasla da ista kazem. Jer nisam ocekivala da ce nasi nalazi na kraju ispast koma...ocekivala sam da ce nesto drugacije reci, ne znam 🤷‍♀️
    A spermica ima, pisala sam vec tu, cure su komentirale da nije lose uopce...ukupan broj 30,40...referentni je od 39. Tako nam pise...
    Progresivno pokretni 39,47

Moze li se nekako popraviti taj ukupan broj spermija?

03. Prosinac 2020. 11:24

lavanya 🌷

Zuzuzujalica, Leah, Sunny i ostale cure… hvala 💕
    Bas sam ostala u soku, osjecam se grozno… Nisam uopce ocekivala da je tako lose… i taj spermio, recimo granica ukupnog broja je 39, on ima 30… dobar postotak progresivno pokretnih…ne znam, nisam mislila da je to bas tako lose 😔
    Hormoni su dobri… sta nije da bi onda i ovulacije trebalo bit? I da bi trebala biti ok?

Spremna sam na sve… ali opet je tesko 💔 Kad bi nam barem netko mogao reci da ce na kraju sigurno biti sve ok

Draga! Vrlo rado - sve će biti dobro, vjeruj mi. Na ovaj ili onaj način, doći ćeš do svoje mrvice ❤️❤️❤️
    Iskreno, meni se sve čini da si naletila na nekog ginića koji danas nema baš volje za radom, životom ni taktom 

Nemoj se obeshrabriti, potraži drugo mišljenje. Grlim!

03. Prosinac 2020. 11:26

Sanjarka88 🦋

lavanya 🌷

Sanjarka88 🦋

Mozda bi trebala... jer je endo samo na lijevom jajniku, nije cak ni za operaciju... 🤷‍♀️

Imate preporuku za nekoga u Zagrebu?
    Kakva su iskustva s Betaplus? Moze li se tamo samo na neke konzultacije? Mislim da bi nam cijeli postupak privatno ipak bio nedostizan

Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 11:31

Leah

Tommyfame

Leah

Zenske imam dvojbu. Pocela bi koristiti femisan a, najvise radi bolnih M, a on je na biljnoj bazi pa mislim da je svakako bolji od brufena.
    E sad koliko sam skuzila ima kapi i kapsule. Sastav je isti, razlika je u jednoj stvar, kapi sadrze list persina, a kapsule zlatnu maku. Cure koje koristite jesu to kapi ili kapsule? Pise da kapsule vise poticu plodnost.

Ja sam popila jedno 6 bocica kapi hahaa a moja frendica je pila kapsule..ona je trudna ja ne 🤣🤣

A slatkica 😂😂
    Nemora znacit da je radi toga, mozda se jednostavno tako poklopilo. Ali mislim da sad kad idem u nabavku za rucak da cu skoknut do ljekarne i uzet ih, mislim si da je najbolje pocet pit prvi prvi dan M, ili?

Dada pijes ih od 1dc pa do Ovulacije. Ako ces uzimat kapi pripremi se na to da ima okus ko Jeger 🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

03. Prosinac 2020. 11:33

Cure drage ❤ Hvala vam puno na podrsci i vremenu koje ste izdvojile da mi nesto napisete. Bas mi to znaci puno ❤
    U utorak idem ponovno na uzv... pripremit cu sama sebe bolje...

03. Prosinac 2020. 11:34

lavanya 🌷

Sanjarka88 🦋

lavanya 🌷

Sanjarka88 🦋

Mozda bi trebala… jer je endo samo na lijevom jajniku, nije cak ni za operaciju… 🤷‍♀️

Imate preporuku za nekoga u Zagrebu?
    Kakva su iskustva s Betaplus? Moze li se tamo samo na neke konzultacije? Mislim da bi nam cijeli postupak privatno ipak bio nedostizan

Ja sam ti, kad god sam išla privatno, išla u Gynnovu. Doktor je divan, oduševljena sam bila pristupom, pažnjom i vremenom koje je izdvojio za mene. Kasnije sam čak čitala da je jedan od najboljih ultrazvučnih dijagnostičara u regiji. 

Ima jako human i dobar pristup - došla sam u ZG kao studentica i nisam imala ovdje svog ginekologa, a imala sam neko užasno čudno i zabrinjavajuće krvarenje. Primio me odmah i naplatio mi UVZ+pregled. Propisao Duphaston. Nakon toga sam za 10 dana imala kontrolni ultrazvuk koji mi nije htio naplatiti i rekao "Drago mi je da je sve ok, ovo vam je moj poklon, pazite se i dalje". Bila sam malička i studentica, značilo mi je puno što sam ušparala tih 300 kn. ❤️ Tako da, svaku priliku kad trebam privatno, uvijek odem njima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.