Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 10:12

anci000 🌸💞

Bella🌟

Sanjarka88 🦋

Bella🌟

Sanjarka88 🦋

Bella🌟

Marty onda još malo I ides u hosanje😁 kod mene ništa,danas prestao i spotting pa lagano krećemo. Od 8 dc bi svaki drugoli dan pa kad će pik, tri dana za redom. Tako neki plan pa ćemo vidjeti.
    Sanjarko neka su ti dali vip mebership malo,onda svašta nešto imaš u aplikaciji😁
    Leah bas mi je žao za M da je stigla😏😔
    Divna točno tako sam imala implantacija i ja. Drzim🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Super je app, dođe mi da platim Al skuliram se 😂
    Kad kreces s trakicama?

Hahah da tak i meni dođe 🤣
    Dvoumim se između 8dc,9.dc ili 10.dc da počnem. 🤔Nekako bude O od 13-15 čini mi se.

Ma dosta ti je onda 9/10dc
    Al ja prva piskim i ranije jer mi je gust 😂

Haha i je, bas se naviknes na to😁😁

Ja ovaj puta pocela piskit na 6DC hahahhaha

I ja 😂 cim sam prestala curit 😂
    Samo sta mi se dobro smanjila zaliha rozih, necu imat bas za cili sljedeci ciklus 
    Al imam zelenih dosta pa cu se s njima zajebavat da prostite 🤭

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    03. Prosinac 2020. 10:20

Samo vi piškite na testiće,zabavnije je😁😁😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 10:20

Sunny_

Traveller

Sunny_

Jana25 sretnooo🤞🏻
    Leah žao mi je. Brzo će proći dosadno razdoblje pa u lov na ovulaciju🍀
    Sanjarka ti baš imaš lijepe pikovekod mene nikad nije bio tako taman🤔

tko priprema čizmicu za sv. nikolu sa plusićem unutraaaaaa?

Paaa mislim da bi ti mogla, lijepo ti drži tempica. 😍

ma ja mislim da sam fulala ovulaciju ovaj mjesecda je bila tek 19. dan ciklusa. Nisam tad pratila trakicama jer sam mislila da je prošla pa ne znam. Pišnut ću ja kineza za vikend al ne nadam se previše
    Al tvoja temperatura je krenula u pravom smjeru🤞🏻🍀

Ooo hladna sestrice 😊 
    Pa ja ti drzim figee 🤞🤞 kak ti je školski pala temp.na 6dpo jujujuju

Skicam te ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

▪Marty
    03. Prosinac 2020. 10:38

Bella🌟

Marty onda još malo I ides u hosanje😁 kod mene ništa,danas prestao i spotting pa lagano krećemo. Od 8 dc bi svaki drugoli dan pa kad će pik, tri dana za redom. Tako neki plan pa ćemo vidjeti.
    Sanjarko neka su ti dali vip mebership malo,onda svašta nešto imaš u aplikaciji😁

Bella i nas plan je takav, svaki drugi dan, s tim da sam odlucila uopce ne raditi trakice.. ako skuzim ovulaciju onda cemo isto tako mozda 2,3 dana za redom, ako ne nista, i ne zelim forsati kao prosli mjesec nego vise uzivati i opustiti se koliko bude moguce. zato i ne zelim raditi trakice jer onda mi je osjecaj kao moramo, bas sad moramo ma pod koju cijenu i onda nijedan ne uzivamo nego ono cisto da obavimo jer "morali bi".. eeeeeeh sad-tooo je plan 😉 i rekla sam da ne zelim uopce obracati paznju na neke simptome ovaj put jer su me dobro zaj* i onda jedva dodem sebi kad dode.glupaca.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Leah
    03. Prosinac 2020. 10:39

Zenske imam dvojbu. Pocela bi koristiti femisan a, najvise radi bolnih M, a on je na biljnoj bazi pa mislim da je svakako bolji od brufena.
    E sad koliko sam skuzila ima kapi i kapsule. Sastav je isti, razlika je u jednoj stvar, kapi sadrze list persina, a kapsule zlatnu maku. Cure koje koristite jesu to kapi ili kapsule? Pise da kapsule vise poticu plodnost.

Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 10:41

Leah

Zenske imam dvojbu. Pocela bi koristiti femisan a, najvise radi bolnih M, a on je na biljnoj bazi pa mislim da je svakako bolji od brufena.
    E sad koliko sam skuzila ima kapi i kapsule. Sastav je isti, razlika je u jednoj stvar, kapi sadrze list persina, a kapsule zlatnu maku. Cure koje koristite jesu to kapi ili kapsule? Pise da kapsule vise poticu plodnost.

Ja sam popila jedno 6 bocica kapi hahaa a moja frendica je pila kapsule..ona je trudna ja ne 🤣🤣 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Leah
    03. Prosinac 2020. 10:42

▪Marty

Bella🌟

Bella i nas plan je takav, svaki drugi dan, s tim da sam odlucila uopce ne raditi trakice.. ako skuzim ovulaciju onda cemo isto tako mozda 2,3 dana za redom, ako ne nista, i ne zelim forsati kao prosli mjesec nego vise uzivati i opustiti se koliko bude moguce. zato i ne zelim raditi trakice jer onda mi je osjecaj kao moramo, bas sad moramo ma pod koju cijenu i onda nijedan ne uzivamo nego ono cisto da obavimo jer "morali bi".. eeeeeeh sad-tooo je plan 😉 i rekla sam da ne zelim uopce obracati paznju na neke simptome ovaj put jer su me dobro zaj* i onda jedva dodem sebi kad dode.glupaca..

Tako nekako i ja. Odlucila sam da necu koristiti vise trakice jer mi je ovulacija uvijek ista, a i prepoznam ju. Ovako mi ostane dosta tih trakica kako ju brzo "ulovim" i onda pocnem piskiti 10ak dana prije M i samo sam opterecena, odsad stvarno nista necu raditi dok ne zakasni M. 

Leah
    03. Prosinac 2020. 10:45

Tommyfame

Leah

Ja sam popila jedno 6 bocica kapi hahaa a moja frendica je pila kapsule..ona je trudna ja ne 🤣🤣

A slatkica 😂😂
    Nemora znacit da je radi toga, mozda se jednostavno tako poklopilo. Ali mislim da sad kad idem u nabavku za rucak da cu skoknut do ljekarne i uzet ih, mislim si da je najbolje pocet pit prvi prvi dan M, ili?

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 10:47

Sretno cure sa planovima 🙂
    Ja volim piskit i ne mogu si pomoc 
    Ali hcg nemam i necu ga kupovat 
    Odlucila sam pratit lh trakice od ovulacije 
    Da zadovoljim svoju zelju za pisanjem 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

03. Prosinac 2020. 10:47

Evo mene s pregleda...Petrova
    Bilo je bas koma, osjecam se grozno... izgleda da nece bit ovulacije uopce ovaj mjesec. 11 dan, a kaze da nema folikula. Sto ne mogu vjerovati. Prosli mjesec na 12.dan vodeci folikul od 17mm 
    😢😢
    Nisam ni sisla sa stola vec jer rekla da se javim za IVF. Kao da je kod muza problematican smanjeni broj spermija, kod mene endo... sad ocito i pitanje ovulacije...hormoni su dobri.
    Samo sam stajala i u soku sutila...
    A sad suze 😔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.