Leah, zao mi je sto je vjestica stigla. Iduci ciklus je nas! 🙃
Watson, hvala sto pitas za mene. Evo dva dana sam bila u bolovima, i za nista. Jucer mi se toliko plakalo, ni sama vise nisam znala zasto. Sve mi je bilo tuzno. Valjda me pogodilo kad sam vidjela hitnu kako odvodi jednu staru susjedu, imala je mozdani. Ponjele su me misli o zivotu i smrti. Ugl svasta mi se mota po glavi…
Draga Mokosh, zao mi je zbog takvog raspolozenja..😔ah to je zivot, nekad ne razumijemo zasto se takve stvari desavaju i nemocni smo. i mene zna primiti takva tuga. Najbolje mi onda odgovara da jednostavno odtugujem jer previse nista ne moze dici raspolozenje, tako da te razumijem. Nadam se da si danas bolje, saljem veliki zagrljaj! 🤗🤗🤗❤❤❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sta se tice mora se
Ja sam to rijesila tako da mm ne zna o nicemu
A ja znam, pa zavodim ko velika 😂
Zavodim ja cesto njega pa i ne skuzi razliku 😁🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima 🤗☕☕
Kako ste danas?
Divna aj piski, sanjala sam da si stavila pozitivan test 🤣🤣
Leah, Marija kad vi piskite? 🤞🤞🤞🤞
Traveller kud ce tvoja temp? 😁
Draga neznam šta bi rekla, ja sam pisala Kineza i bijeli je, ali kupit ću digitalac pa ako sutra ne dođe piskim
I zadnji put je kinez bio bijel a clear blue pokazao trudnoću pa ipak se malo nadam
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Evo mene s pregleda…Petrova
Bilo je bas koma, osjecam se grozno… izgleda da nece bit ovulacije uopce ovaj mjesec. 11 dan, a kaze da nema folikula. Sto ne mogu vjerovati. Prosli mjesec na 12.dan vodeci folikul od 17mm
😢😢
Nisam ni sisla sa stola vec jer rekla da se javim za IVF. Kao da je kod muza problematican smanjeni broj spermija, kod mene endo… sad ocito i pitanje ovulacije…hormoni su dobri.
Samo sam stajala i u soku sutila…
A sad suze 😔💔
Koliko se trudite??
Leah žao mi je zbog M, ajmo sad svi po Božićno čudo Zamišljam tvoj testić na Silvestrovo pozitivan i kako grliš dragoga u ponoć da mu kažeš da će biti tatica
Što se Femisana tiče, čula sam puno iskustva da su kapi odlične. Oni na svojim stranicama malo više guraju kapsule za trudnoću (zlatna maka) vjerojatno jer su duplo skuplje
Cure, ja sam danas 6 DPO i imam mučnine od jutra. Ima li tko takva iskustva? Ostalih simptoma nemam. Mučnina je za mene baš jako, jako netipična - osim kad popijem malo (nisam otkad pokušavamo, bez brige
)
Evo mene s pregleda…Petrova
Bilo je bas koma, osjecam se grozno… izgleda da nece bit ovulacije uopce ovaj mjesec. 11 dan, a kaze da nema folikula. Sto ne mogu vjerovati. Prosli mjesec na 12.dan vodeci folikul od 17mm
😢😢
Nisam ni sisla sa stola vec jer rekla da se javim za IVF. Kao da je kod muza problematican smanjeni broj spermija, kod mene endo… sad ocito i pitanje ovulacije…hormoni su dobri.
Samo sam stajala i u soku sutila…
A sad suze 😔💔
Anovularni ciklusi su normalni jednom dva puta godišnje kod zdravih žena
Zao mi je 😪 koliko dugo se trudite?
Sretno cure sa planovima 🙂
Ja volim piskit i ne mogu si pomoc
Ali hcg nemam i necu ga kupovat
Odlucila sam pratit lh trakice od ovulacije
Da zadovoljim svoju zelju za pisanjem 😂
eeee ti ces onda i za mene popisat trakice ovaj mjesec 😉😉😉😘😘😘 tebe cu pratiti a sebe necu 😜
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Leahžao mi je zbog M, ajmo sad svi po Božićno čudoZamišljam tvoj testić na Silvestrovo pozitivan i kako grliš dragoga u ponoć da mu kažeš da će biti tatica
Što se Femisana tiče, čula sam puno iskustva da su kapi odlične. Oni na svojim stranicama malo više guraju kapsule za trudnoću (zlatna maka) vjerojatno jer su duplo skuplje
Cure, ja sam danas 6 DPO i imam mučnine od jutra. Ima li tko takva iskustva? Ostalih simptoma nemam. Mučnina je za mene baš jako, jako netipična - osim kad popijem malo(nisam otkad pokušavamo, bez brige
)
Sve je moguce, mozda tvoje tijelo na implantaciju reagira s mucninom 🤞🤞🤞
Sretno cure sa planovima 🙂
Ja volim piskit i ne mogu si pomoc
Ali hcg nemam i necu ga kupovat
Odlucila sam pratit lh trakice od ovulacije
Da zadovoljim svoju zelju za pisanjem 😂
eeee ti ces onda i za mene popisat trakice ovaj mjesec 😉😉😉😘😘😘 tebe cu pratiti a sebe necu 😜
Budem vam svaki dan slikavala 😂
Leahžao mi je zbog M, ajmo sad svi po Božićno čudoZamišljam tvoj testić na Silvestrovo pozitivan i kako grliš dragoga u ponoć da mu kažeš da će biti tatica
Cure, ja sam danas 6 DPO i imam mučnine od jutra. Ima li tko takva iskustva? Ostalih simptoma nemam. Mučnina je za mene baš jako, jako netipična - osim kad popijem malo(nisam otkad pokušavamo, bez brige
)
Joooj da to bi bio bas pravi fotofinish za ovu ruznu 2020😍😍😍
Aha vidis, moguce da tak prezentiraju radi cijene
Sortiraj odgovore
Najstariji