Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2020. 10:55

lavanya 🌷

Evo mene s pregleda…Petrova
    Bilo je bas koma, osjecam se grozno… izgleda da nece bit ovulacije uopce ovaj mjesec. 11 dan, a kaze da nema folikula. Sto ne mogu vjerovati. Prosli mjesec na 12.dan vodeci folikul od 17mm
    😢😢
    Nisam ni sisla sa stola vec jer rekla da se javim za IVF. Kao da je kod muza problematican smanjeni broj spermija, kod mene endo… sad ocito i pitanje ovulacije…hormoni su dobri.
    Samo sam stajala i u soku sutila…
    A sad suze 😔💔

Srce ❤️ Nemoj biti tužna, ali isplači se ako ti je to potrebno. Grlim te virtualno. 
    Čini mi se doktor malo bezobziran, mogao ti je i malo ljepše objasniti. Ali ništa još nije izgubljeno, tko zna, možda je ovo neki produženi ciklus i O će doći za tjedan dana, pa se folikul ne vidi. A moguće i da je ovaj ciklus iznimka i nije bilo O, ali sljedeći bude O kao kuća! 

Leah
    03. Prosinac 2020. 10:56

lavanya 🌷

Bilo je bas koma, osjecam se grozno… izgleda da nece bit ovulacije uopce ovaj mjesec. 11 dan, a kaze da nema folikula. Sto ne mogu vjerovati. Prosli mjesec na 12.dan vodeci folikul od 17mm
    😢😢
    Nisam ni sisla sa stola vec jer rekla da se javim za IVF. Kao da je kod muza problematican smanjeni broj spermija, kod mene endo… sad ocito i pitanje ovulacije…hormoni su dobri.
    A sad suze 😔💔

Joj bas mi je zao za takvo iskustvo.. Doktori cesto znaju biti surovi jer im je to svakodnevnica, daj si vremena da "probavis" i razmislis o svemu, mozda sa nalazima se konzultiras s jos ginekologa. Svakako vjerujem da ces najbolje odluciti i uskoro imati svoju mrvicu. Drzi se❤❤❤❤

anabelaaaa
    03. Prosinac 2020. 10:57

vjera

anabelaaaa

Sanjarka ,sta se ovo kod mene desavaa a temp 😫😫
    Ovako niske u drugoj fazi,skoro kao I prva..Ne znam kako je uopce presjek napravljen?Pokusla sam izbrisati ali I tada ostaje presjek…Jeli moguce da nije bilo O.Ja uvijek sa istim pitanjima,a sta cu..bas me muci…😫 Taman kad mi je malo laknulo da cu poceti postupak opet nesto hormoni divljaju

Meni je tako bilo skoro cijelo ljeto,uhvatim pik ali tem.nikako da ide preko 36,5..prije bi mi bila 36,1 a dva dana nakon pika 36.8..bas me je to zivciralo,na svoju sam ruku išla vaditi progesteron,jer sam mislila da on ne valja,pa zato ne raste temp.a on savršen..onda sam prestala mjeriti bazalnu,i prosli mjesec i ovaj vidim da se vratilo u normalu, kako,zašto, nemam pojma

Ma I kod mene su uvijek bile super razlike.Radila sam I ja sve hormone,sve ok..Ne znam,igra se tijelo s nama 🙄

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sunny_🐣
    03. Prosinac 2020. 11:00

lavanya 🌷

😢😢
    A sad suze 😔💔

žao mi je što si imala tako ružno iskustvo 💔 anovulantni ciklusi su skroz normalni. To apsolutno ništa ne mora značit. Šaljem ti virtualni zagrljaj  ❤️ zamotaj se u dekicu, napravi si čaj, isplači se. Sutra će biti novi dan i već ćeš si razbistriti misli ❤️ Doktori ponekad znaju biti baš netaktični i izgovarati riječi koje su njima normalne svaki dan, a nama su šok. Mi se trudimo od 7og mjeseca i ništa. U 10om sam bila kod ginekologa na konzultacijama i rekao mi je da pokušavamo do kraja godine pa nakon toga se može proglasit neplodnost ??? Meni je to zvučalo u tom trenutku užasno i izašla sam od tamo potpuno slomljena, a po meni smo tek krenuli u pokušavanje. 
    Ne znam točno tvoju situaciju, ali hoću reči, oni ponekad tako izgovore neke stvari koje su nama smak svijeta, a da i ne razmisle kako to zvuči.

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

03. Prosinac 2020. 11:01

Leah

zuzuzujalica

Leahžao mi je zbog M, ajmo sad svi po Božićno čudoZamišljam tvoj testić na Silvestrovo pozitivan i kako grliš dragoga u ponoć da mu kažeš da će biti tatica

Što se Femisana tiče, čula sam puno iskustva da su kapi odlične. Oni na svojim stranicama malo više guraju kapsule za trudnoću (zlatna maka) vjerojatno jer su duplo skuplje

Cure, ja sam danas 6 DPO i imam mučnine od jutra. Ima li tko takva iskustva? Ostalih simptoma nemam. Mučnina je za mene baš jako, jako netipična - osim kad popijem malo(nisam otkad pokušavamo, bez brige)

Joooj da to bi bio bas pravi fotofinish za ovu ruznu 2020😍😍😍
    Aha vidis, moguce da tak prezentiraju radi cijene

Rekla bih da da, zbog cijene. Ionako mislim da je najdragocjenija kombinacija i u kapsulama i u kapima vrkuta i marulja. 
    Ja ti malo sumnjam u količinu Femisana koju treba piti, pišu i 30 i 40 kapi po 2-3 puta dnevno. A rade minijaturne skupe bočice. Pa sam nekako dojma da je namjerno takav omjer cijene i količine. 

Bila sam jednom prilikom na srpskom forumu Ana.rs i tamo se čak jedna žena koja radi u farmaceutskoj kući koja proizvodi Femisan javila. Svima je davala drugačije info. Netko pita za plodnost, ona kaže 30 kapi. Netko kaže za endo, ona preporuči 20 kapi. Pa opet netko pita za trudnoću, ona kaže XY kapi 

Vjerujem da su proizvodi dobri, ali sumnjam u količinu koja se pije. Vjerujem da je dovoljno manje nego što kažu. Al opet, ja još nisam trudna, tko sam ja da pametujem Lako zaraditi na nama siroticama koje bismo sve pare svijeta dale da ostanemo trudne.

Sunny_🐣
    03. Prosinac 2020. 11:06

Tommyfame

Sunny_

Traveller

Sunny_

Jana25 sretnooo🤞🏻
    Leah žao mi je. Brzo će proći dosadno razdoblje pa u lov na ovulaciju🍀
    Sanjarka ti baš imaš lijepe pikovekod mene nikad nije bio tako taman🤔

tko priprema čizmicu za sv. nikolu sa plusićem unutraaaaaa?

Paaa mislim da bi ti mogla, lijepo ti drži tempica. 😍

ma ja mislim da sam fulala ovulaciju ovaj mjesecda je bila tek 19. dan ciklusa. Nisam tad pratila trakicama jer sam mislila da je prošla pa ne znam. Pišnut ću ja kineza za vikend al ne nadam se previše
    Al tvoja temperatura je krenula u pravom smjeru🤞🏻🍀

Ooo hladna sestrice 😊
    Pa ja ti drzim figee 🤞🤞 kak ti je školski pala temp.na 6dpo jujujuju

Skicam te ❤

vidim i ti se zagrijavaš 🤞🤞🤞
    očekujem plusić u Damirovoj čizmici 😍🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 11:08

anci000 🌸💞

Leah

lavanya 🌷

😢😢
    A sad suze 😔💔

Joj bas mi je zao za takvo iskustvo.. Doktori cesto znaju biti surovi jer im je to svakodnevnica, daj si vremena da "probavis" i razmislis o svemu, mozda sa nalazima se konzultiras s jos ginekologa. Svakako vjerujem da ces najbolje odluciti i uskoro imati svoju mrvicu. Drzi se❤❤❤❤

ma joj nabijem ja talve doktore, ne znam u cem je problem lijepo razgovarati kako me samo raspizde
    sanjarko posaljem ti ja koji hcg kod mene ima 10komada

Necu, hvala 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

03. Prosinac 2020. 11:09

lindsay

lavanya 🌷

😢😢
    A sad suze 😔💔

Koliko se trudite??

6 mjeseci

03. Prosinac 2020. 11:11

Sanjarka88 🦋

lavanya 🌷

😢😢
    A sad suze 😔💔

Anovularni ciklusi su normalni jednom dva puta godišnje kod zdravih žena
    Zao mi je 😪 koliko dugo se trudite?

To sam znala...opet si mislim ako je do toga...kud bas sad 😔
    6 mjeseci pokusavamo

watson009
    03. Prosinac 2020. 11:14

lavanya 🌷

😢😢
    A sad suze 😔💔

Zao mi je mila moja radi takvoga iskustva! 😭
    Njima je to rutina a nama se cini kao da se rusi cijeli svijet...biti ce sve u redu, doista, ne brini! Korak po korac sve ce sjesti na svoje mjesto, ti si borac i lavica ❤ Zasto odmah IVF a ne tipa inseminacija, mm ima jako mali broj spermica ?
    Jesi radila prohodnost jajovoda ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.