Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DajanaT2106
    30. Studeni 2020. 23:56

Tommyfame

DajanaT2106

Djevojke, danas neki bijeli iscjedak 🙈 kao plodni su mi dani po onom men. Kalendaru sto pola svijeta ima 🤣🙈😊
    Alo takvi grcevi neki cudni i nezz napuhanost neka.. Bas cudno..
    Uvjek kad sam imala iscjedak sam mislila sa je mi neka upala tako mi je bar mama govorila haha.. sad citam ovdje u grupi svakakvih komentara pa ne znam sto je hehe..
    Idem u nabavku ovih dana po trakice pa cemo vidjeti
    Nekako ne vjerujem u to da u roku 15ak dana prah moze dijelovati ili nesto tako..
    Ili se samo tijelo priprema
    Ocajna sam nekako vec
    To silno zelim
    Zasto nije jednostavno da ti roda donese bebu hehehe 🙈😊😊
    Mi žene uvijek kalvariju moramo prolaziti 😏😏🤔🤔

Ja ti recimo gledam te iscjedke ovako: ako smrdi lose je,a ako ne okej je hahah
    Ofc ako je zrnas isto je lose. Mislim i porast progesterona nekad stvara bijeli iscjedak,a krene rasti nakon ovulacije.
    Ja sam isto za rodu 🤣🤣🤣🤣

Nisam primjetila smrad a ni grudice 
    Nezz bjelkast i gust haha 🙈  
    Ali primjenit cu i to hh
    Da nije višak od neki dan 🤣🤣🤣🤣🤣 šalim se 
    Pa daa 🦩 (nije roda al ko da je slicne su si ) 🤣🤣🤣🤣

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Tommyfame
    01. Prosinac 2020. 00:16

Lullaby

Tommyfame umirem!!😂😂
    Ja sam samo Lindsay našla. Možda Sanjarku. Vas iz Sesveta nisam prokljuvila. Al prepali me pusti prijatelji. Još danas cijeli dan lažem zašto neću popit kavu i zašto ne idem pušiti 😄

Hahhha očito je mene full lako uloviti 🤣🤣 ei sta si im rekla zašto ne uzimas poroke?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

▪Marty
    01. Prosinac 2020. 00:18

Tommyfame

Lullaby

Hahaha brzinski preletila, vidim detektivke prave. Idem ja probati, Sanjarka ako imaš 2 prezimena zadničke prijatelje imamo, kuma od Lindsay isto zajedničke, Tommyfame sam probala, al prva koju sam posumnjala isto imamo zajedničke prijatelje. Sve na x i ćao. Živjela anonimnost 😂😂

Drugi hint: nedavno se udala 🤣🤣 ei pise joj Zagreb a ne Sesvete (sad pogledala)

e ja sam ju naslaaa 😉😉 lalalallalaaalalaaa

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Tommyfame
    01. Prosinac 2020. 00:18

Lullaby

Tommyfame umirem!!😂😂
    Ja sam samo Lindsay našla. Možda Sanjarku. Vas iz Sesveta nisam prokljuvila. Al prepali me pusti prijatelji. Još danas cijeli dan lažem zašto neću popit kavu i zašto ne idem pušiti 😄

Btw.kojeg ti je zajednickog frenda izbacilo za 'mene'? Mozda fkt jesam ja to 🤷‍♀️

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    01. Prosinac 2020. 00:19

▪Marty

Tommyfame

Lullaby

Hahaha brzinski preletila, vidim detektivke prave. Idem ja probati, Sanjarka ako imaš 2 prezimena zadničke prijatelje imamo, kuma od Lindsay isto zajedničke, Tommyfame sam probala, al prva koju sam posumnjala isto imamo zajedničke prijatelje. Sve na x i ćao. Živjela anonimnost 😂😂

Jesu moji hinotovi pomogli? 🎊🎊🎊

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Lullaby
    01. Prosinac 2020. 00:29

Tommyfame

Lullaby

Tommyfame umirem!!😂😂

Hahhha očito je mene full lako uloviti 🤣🤣 ei sta si im rekla zašto ne uzimas poroke?

Da smanjujem jer sam shvatila da skoro pola života pušim 😂 Okrećem se zdravom životu. Napale me bore, koža u banani...nisam više u cvijetu mladosti itd 😂 Dobila sam savjete za kolagen i slično 😂

Tommyfame
    01. Prosinac 2020. 00:30

Lullaby

Tommyfame

Lullaby

Tommyfame umirem!!😂😂

Da smanjujem jer sam shvatila da skoro pola života pušim 😂 Okrećem se zdravom životu. Napale me bore, koža u banani…nisam više u cvijetu mladosti itd 😂 Dobila sam savjete za kolagen i slično 😂

Hahahhaha vrh!!! Dobro si se izvukla 🤣🤣🤣

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

▪Marty
    01. Prosinac 2020. 00:31

Tommyfame

▪Marty

Tommyfame

Lullaby

Jesu moji hinotovi pomogli? 🎊🎊🎊

pa da! vidiss😊 cure bas ste sve ljepotice!😍 
    ja sam misli bar malo maknula s ruznih stvari.. laku noc 🌓

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lullaby
    01. Prosinac 2020. 00:36

Tommyfame

Lullaby

Tommyfame umirem!!😂😂

Btw.kojeg ti je zajednickog frenda izbacilo za 'mene'? Mozda fkt jesam ja to 🤷‍♀️

Sanja Z. Da baš ne pišem sad puno ime od žene 😄 Al možda nisi to ti. To je neka s prezimenom i još nekim slovom dodatnim. Rekla si dva prezimena, pa mi to najsličnije bilo. Brzinski sam proletila kad ste pisale hintove, pa sam biće fulala. 

Mokosh
    01. Prosinac 2020. 00:55

Cure, bas ste me nasmijale! 😂😂😂 
    Sanjarka, upisi me za 30.12. ❤ vjestica je stigla, idemo u nove pobjede 💪 (mozda sam stvarno najplodnija u 12mj 🤭)

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.