Djevojke, danas neki bijeli iscjedak 🙈 kao plodni su mi dani po onom men. Kalendaru sto pola svijeta ima 🤣🙈😊
Alo takvi grcevi neki cudni i nezz napuhanost neka.. Bas cudno..
Uvjek kad sam imala iscjedak sam mislila sa je mi neka upala tako mi je bar mama govorila haha.. sad citam ovdje u grupi svakakvih komentara pa ne znam sto je hehe..
Idem u nabavku ovih dana po trakice pa cemo vidjeti
Nekako ne vjerujem u to da u roku 15ak dana prah moze dijelovati ili nesto tako..
Ili se samo tijelo priprema
Ocajna sam nekako vec
To silno zelim
Zasto nije jednostavno da ti roda donese bebu hehehe 🙈😊😊
Mi žene uvijek kalvariju moramo prolaziti 😏😏🤔🤔
Ja ti recimo gledam te iscjedke ovako: ako smrdi lose je,a ako ne okej je hahah
Ofc ako je zrnas isto je lose. Mislim i porast progesterona nekad stvara bijeli iscjedak,a krene rasti nakon ovulacije.
Ja sam isto za rodu 🤣🤣🤣🤣
Nisam primjetila smrad a ni grudice
Nezz bjelkast i gust haha 🙈
Ali primjenit cu i to hh
Da nije višak od neki dan 🤣🤣🤣🤣🤣 šalim se
Pa daa 🦩 (nije roda al ko da je slicne su si ) 🤣🤣🤣🤣
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Tommyfame umirem!!😂😂
Ja sam samo Lindsay našla. Možda Sanjarku. Vas iz Sesveta nisam prokljuvila. Al prepali me pusti prijatelji. Još danas cijeli dan lažem zašto neću popit kavu i zašto ne idem pušiti 😄
Hahhha očito je mene full lako uloviti 🤣🤣 ei sta si im rekla zašto ne uzimas poroke?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hahaha brzinski preletila, vidim detektivke prave. Idem ja probati, Sanjarka ako imaš 2 prezimena zadničke prijatelje imamo, kuma od Lindsay isto zajedničke, Tommyfame sam probala, al prva koju sam posumnjala isto imamo zajedničke prijatelje. Sve na x i ćao. Živjela anonimnost 😂😂
Drugi hint: nedavno se udala 🤣🤣 ei pise joj Zagreb a ne Sesvete (sad pogledala)
e ja sam ju naslaaa 😉😉 lalalallalaaalalaaa
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tommyfame umirem!!😂😂
Ja sam samo Lindsay našla. Možda Sanjarku. Vas iz Sesveta nisam prokljuvila. Al prepali me pusti prijatelji. Još danas cijeli dan lažem zašto neću popit kavu i zašto ne idem pušiti 😄
Btw.kojeg ti je zajednickog frenda izbacilo za 'mene'? Mozda fkt jesam ja to 🤷♀️
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Hahaha brzinski preletila, vidim detektivke prave. Idem ja probati, Sanjarka ako imaš 2 prezimena zadničke prijatelje imamo, kuma od Lindsay isto zajedničke, Tommyfame sam probala, al prva koju sam posumnjala isto imamo zajedničke prijatelje. Sve na x i ćao. Živjela anonimnost 😂😂
Jesu moji hinotovi pomogli? 🎊🎊🎊
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Tommyfame umirem!!😂😂
Hahhha očito je mene full lako uloviti 🤣🤣 ei sta si im rekla zašto ne uzimas poroke?
Da smanjujem jer sam shvatila da skoro pola života pušim 😂 Okrećem se zdravom životu. Napale me bore, koža u banani...nisam više u cvijetu mladosti itd 😂 Dobila sam savjete za kolagen i slično 😂
Tommyfame umirem!!😂😂
Da smanjujem jer sam shvatila da skoro pola života pušim 😂 Okrećem se zdravom životu. Napale me bore, koža u banani…nisam više u cvijetu mladosti itd 😂 Dobila sam savjete za kolagen i slično 😂
Hahahhaha vrh!!! Dobro si se izvukla 🤣🤣🤣
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Jesu moji hinotovi pomogli? 🎊🎊🎊
pa da! vidiss😊 cure bas ste sve ljepotice!😍
ja sam misli bar malo maknula s ruznih stvari.. laku noc 🌓
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tommyfame umirem!!😂😂
Btw.kojeg ti je zajednickog frenda izbacilo za 'mene'? Mozda fkt jesam ja to 🤷♀️
Sanja Z. Da baš ne pišem sad puno ime od žene 😄 Al možda nisi to ti. To je neka s prezimenom i još nekim slovom dodatnim. Rekla si dva prezimena, pa mi to najsličnije bilo. Brzinski sam proletila kad ste pisale hintove, pa sam biće fulala.
Cure, bas ste me nasmijale! 😂😂😂
Sanjarka, upisi me za 30.12. ❤ vjestica je stigla, idemo u nove pobjede 💪 (mozda sam stvarno najplodnija u 12mj 🤭)
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji