Watson, u moj svijetu to je dosta naći ću i tebe. 😂😂😂
🤣🤣🤣 e jeste lude skroz.😘😘
Prava si detektivka😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Watson, u moj svijetu to je dosta naći ću i tebe. 😂😂😂
Bizi ca nevoljo 😂👆 sad cu spavati jednim okom otvorenim 😂 cure dosta zezancije, ajmo tko piski testice ovih dana ? Stali su nam plusici 🙈
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav curke, nova sam ovdje ☺️Ovaj mjesec smo dragi i ja počeli raditi na bebacu. Obzirom da sam prije 4 godine izvadila jajnik i ostao mi je samo jedan,zanima me da li ima netko slicno iskustvo? Nekako sam si poslozila u glavi da to kod mene nece biti tako jednostavno. Prosli mj radila sam papa test i neka upalica je u pitanju. Rekao je ginekolog da je mala upalica i da i dalje radim na bebi a poslije menstruacije da uzimam vaginalete 7dana.
Dobro nam dosla,zao mi je zbog tvoje situacije no uz ovakvu podrsku ce i tvoj plusic ubrzo👆
Ne znam doista za takav slucaj no pretpostavljam da neces imati ovulaciju svaki mjesec,jesam li u pravu ?
Svakako pitaj lijecnika za savjet, mozes i na folikulometrije ici da ciljano idete u odnose. Vece su sanse da cete tako pogoditi ovulaciju...😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Marty i Mokosh zao mi je cure,doista 😩
Saljem vam pozitivnu vibru i veliki zagrljaj ❤ cuvajte se i jako u nive pobjede!
Lisa vidim zanimljiv dan, a svekar-sef? To jos nisam cula 😂😂😂👆 blago tebi 😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson jos cekam slikicu tvojih lh trakica 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/w7RY3JX
Nema nista posebno Sanjarko moja...
I samo radi tebe sam se dizala iz kreveta 😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
https://ibb.co/w7RY3JX
Nema nista posebno Sanjarko moja…
I samo radi tebe sam se dizala iz kreveta 😊
A bas si draga 😍❤️ ova gornja je zadnja?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Saljem vam pozitivnu vibru i veliki zagrljaj ❤ cuvajte se i jako u nive pobjede!
Hvala puno!❤❤ i hvala ostale cure koje mi saljete zagrljaje, da sad ne nabrajam po imenima sve, znate vi ❤❤❤ grlim i ja vas, kad dodem tu tocno osjetim tu dobru i pozitivnu vibru i nije vise tolko strasno kaj je glupaca dosla. idemo daljeeeee.....
e bas ste me oraspolozile, tj prvo me moj muzic koji se ponasa kao da nista nije bilo i ful je skulirani i kao sta sad, bar bude opet puno seksa 😉😉 pa me tjesi grli ljubi.. pita kad pocinjemo hopsati, dal vec danas 🙈🙈 i onda vi, ma koje ste vi carice toga nema nigdje 😂😂 moras se tu oraspoloziti ✌ btw uspjela sam naci tommyfame, lindsay i sanjarku 😍 ljepotice sve tri, lindsay tebe sam inace kao.plavusu zamisljala al bome sam se iznenadila 😍
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hvala puno!❤❤ i hvala ostale cure koje mi saljete zagrljaje, da sad ne nabrajam po imenima sve, znate vi ❤❤❤ grlim i ja vas, kad dodem tu tocno osjetim tu dobru i pozitivnu vibru i nije vise tolko strasno kaj je glupaca dosla. idemo daljeeeee…..
e bas ste me oraspolozile, tj prvo me moj muzic koji se ponasa kao da nista nije bilo i ful je skulirani i kao sta sad, bar bude opet puno seksa 😉😉 pa me tjesi grli ljubi.. pita kad pocinjemo hopsati, dal vec danas 🙈🙈 i onda vi, ma koje ste vi carice toga nema nigdje 😂😂 moras se tu oraspoloziti ✌ btw uspjela sam naci tommyfame, lindsay i sanjarku 😍 ljepotice sve tri, lindsay tebe sam inace kao.plavusu zamisljala al bome sam se iznenadila 😍
A maco puna sam iznenadjenja ❤🧡💜
Drzi se, budi uz nas, sve ce biti ok ❤🧡💜
Ja mislim da se sve moramo nac na kolodvoru u Sesvetama da ovim sesvecankama pokaze zenska koja uopce nije iz sesveta da imaju kolodvor 😂😂😂 znaci dejt u busu i vozimo se okolo malo 🤷🏻♀️
Ajme pa ja znam di je kolodvor a u Sesvetama sam tek pol godine 🤪🙈 bravo ja 🤣🤣🥳🥳
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Sortiraj odgovore
Najstariji