Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    01. Prosinac 2020. 08:26

Jutro trudilice ☕☕☕
    Ja sam jucer piskila i bio je snjesko, cekam petak da vidim oce vjestica doci.
    Jedan info, ja sam si jucer narucila ovaj toplomjer, sada ja ne akciji i ima jos kod BLACK20 za 20%.
    Cini mi se zgodan za bazalnu, a danas sutra i za bebaca, stavljam link ako nekog interesira.
    https://lookapik.com/proizvod/beskontaktni-infracrveni-toplomjer-beskontaktni-termometar/

Leah
    01. Prosinac 2020. 08:28

watson009

Jutro cure 🙌 Lindsay ajme to je ogromna promjena,ja se ne bih usudila za takve drasticne promjene.
    Bella sretno u novi ciklusLeah ma jaaaa istoo volim papati, umjereno jer mi se jako prima.
    Strah me debljanja u trudnoci,jel ima jos takvih ?

Ooo daa, sad sam vec 177cm i 77kg, mislim da bum u trudnoci dosegnula troznamenkastu brojku i u kilama 😂😂

Lindsay
    01. Prosinac 2020. 08:31

Leah

Jutro trudilice ☕☕☕
    Ja sam jucer piskila i bio je snjesko, cekam petak da vidim oce vjestica doci.
    Jedan info, ja sam si jucer narucila ovaj toplomjer, sada ja ne akciji i ima jos kod BLACK20 za 20%.
    Cini mi se zgodan za bazalnu, a danas sutra i za bebaca, stavljam link ako nekog interesira.
    https://lookapik.com/proizvod/beskontaktni-infracrveni-toplomjer-beskontaktni-termometar/

Za bazalnu ti moze samo oralno ili vaginalno. Naucila me Sanjarka. 
    Ja isto mjerila s ovim ali evo prestala dok ne kupim odgovarajuci.

Lindsay
    01. Prosinac 2020. 08:34

watson009

Jutro cure 🙌 Lindsay ajme to je ogromna promjena,ja se ne bih usudila za takve drasticne promjene.
    Bella sretno u novi ciklusLeah ma jaaaa istoo volim papati, umjereno jer mi se jako prima.

Posto smo mi zapeli, sada cu u ova 2 mjeseca dok ne krenemo sa svime skinuti nekih 5,6 kg pa ce mi biti laske u trudnoci primiti ih nazad.
    Ja sam se bojala, ali sve su mi prijateljice trudne i rodile unazad 3 mjeseca, pa to dobilo 10 kg u trudnoci i za mjesec dana od poroda to nestalo. One koje su dojile jos su mrsavije nego prije trudnoce. Izvukla beba kroz mlijeko, trcanje oko bebe i manjak vremena za prezderavanje urodi plodom. A i 10 kg u trudnoci je sasvim Ok. I zaista mislim da se izgubi s porodom.

Leah
    01. Prosinac 2020. 08:34

Ajme pa ja onda cijelo vrijeme zivim u zabludi 🤦🤦😆

Lindsay
    01. Prosinac 2020. 08:36

Leah

watson009

Ooo daa, sad sam vec 177cm i 77kg, mislim da bum u trudnoci dosegnula troznamenkastu brojku i u kilama 😂😂

ajme kako si visokaaaaaaa, top topčina
    Ja sam niska metar i šumska jagoda.... 1,59cm 

Tommyfame
    01. Prosinac 2020. 08:45

Lullaby

Tommyfame

Lullaby

Tommyfame umirem!!😂😂
    Ja sam samo Lindsay našla. Možda Sanjarku. Vas iz Sesveta nisam prokljuvila. Al prepali me pusti prijatelji. Još danas cijeli dan lažem zašto neću popit kavu i zašto ne idem pušiti 😄

Btw.kojeg ti je zajednickog frenda izbacilo za 'mene'? Mozda fkt jesam ja to 🤷‍♀️

Sanja Z. Da baš ne pišem sad puno ime od žene 😄 Al možda nisi to ti. To je neka s prezimenom i još nekim slovom dodatnim. Rekla si dva prezimena, pa mi to najsličnije bilo. Brzinski sam proletila kad ste pisale hintove, pa sam biće fulala.

Ma joook,ooo misa mu jedino ti nisi nasla transparentnu mene 🤣
    Mokosh - Kasno navečer došao Mujo pijan kući. Fata otvara vrata i odmah se počne derati na njega. 'Opet si mrtav pijan, a?!' 'Samo šuti. Dovoljno sam kažnjen da te duplo vidim.' 💜

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

anabelaaaa
    01. Prosinac 2020. 08:46

Jutro zenske...Ma kako ste se uspjele pronaci. Ja sam ovdje jedina Sarajka izgleda 😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 08:46

lindsay

Leah

watson009

Ja sam niska metar i šumska jagoda…. 1,59cm

I ja sam tu negdje, 1.69 bila nekad, mislim da sam usla u sebe 🤣
    Mala me prerasla vec 🤭

Sta se kg tice u trudnoci 
    U prvoj sam dobila 9kg u drugoj 6kg
    Isto me bilo strah, niska sam i nebi voljela da se pretvorim u okruglicu. 
    Shodno tome jela sam normalno u trudnoci, ne vjerujem u ono sa treba jest za dvoje i pretrpavat se
    To su gluposti. Hormoni luduju Al treba biti umjeren i normalan 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    01. Prosinac 2020. 08:47

lindsay

Leah

watson009

Ja sam niska metar i šumska jagoda…. 1,59cm

Hahhha ja te pratim 🤣🤣 163
    A magnet sam za kile hahaha 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.