Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 08:47

Sanjarka88 🦋

lindsay

Leah

watson009

Jutro cure 🙌 Lindsay ajme to je ogromna promjena,ja se ne bih usudila za takve drasticne promjene.
    Bella sretno u novi ciklusLeah ma jaaaa istoo volim papati, umjereno jer mi se jako prima.
    Strah me debljanja u trudnoci,jel ima jos takvih ?

Ooo daa, sad sam vec 177cm i 77kg, mislim da bum u trudnoci dosegnula troznamenkastu brojku i u kilama 😂😂

ajme kako si visokaaaaaaa, top topčina
    Ja sam niska metar i šumska jagoda…. 1,59cm

I ja sam tu negdje, 1.69 bila nekad, mislim da sam usla u sebe 🤣
    Mala me prerasla vec 🤭

Sta se kg tice u trudnoci
    U prvoj sam dobila 9kg u drugoj 6kg
    Isto me bilo strah, niska sam i nebi voljela da se pretvorim u okruglicu.
    Shodno tome jela sam normalno u trudnoci, ne vjerujem u ono sa treba jest za dvoje i pretrpavat se
    To su gluposti. Hormoni luduju Al treba biti umjeren i normalan

1.60 ne 1.69

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mia333
    01. Prosinac 2020. 08:49

Jutro cure! Evo da prijavim da je O bila i prosla i zamolila bih dragu Sanjarku da me sljedecom prilikom doda 14.12. za ne dobiti.
    Ajme, vi ste prezakon! Sta bih bez vas i bez ovog foruma 🤗
    Ja sam isto za forum jer ima dosta tihih citacica kojima postovi sigurno pomazu (i meni su), a i s vremena na vrijeme nam se i pridruzi pokoja, sto preko zatvorenih grupa ne bi funkcioniralo.
    Kod nas prvi snijeg poceo padati, tek sad imam osjecaj da Bozic polako stize ❄ 🎄

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Lindsay
    01. Prosinac 2020. 08:51

Eto nas visokih breza koliko hoces ....

▪Marty
    01. Prosinac 2020. 08:51

lindsay

▪Marty

watson009

Marty i Mokosh zao mi je cure,doista 😩
    Saljem vam pozitivnu vibru i veliki zagrljaj ❤ cuvajte se i jako u nive pobjede!
    Lisa vidim zanimljiv dan, a svekar-sef? To jos nisam cula 😂😂😂👆 blago tebi 😊

Hvala puno!❤❤ i hvala ostale cure koje mi saljete zagrljaje, da sad ne nabrajam po imenima sve, znate vi ❤❤❤ grlim i ja vas, kad dodem tu tocno osjetim tu dobru i pozitivnu vibru i nije vise tolko strasno kaj je glupaca dosla. idemo daljeeeee…..
    e bas ste me oraspolozile, tj prvo me moj muzic koji se ponasa kao da nista nije bilo i ful je skulirani i kao sta sad, bar bude opet puno seksa 😉😉 pa me tjesi grli ljubi.. pita kad pocinjemo hopsati, dal vec danas 🙈🙈 i onda vi, ma koje ste vi carice toga nema nigdje 😂😂 moras se tu oraspoloziti ✌ btw uspjela sam naci tommyfame, lindsay i sanjarku 😍 ljepotice sve tri, lindsay tebe sam inace kao.plavusu zamisljala al bome sam se iznenadila 😍

Draga Marty, samo da se nadovežem. Možda si baba Vanga. Cijeli život od kada sam saznala za farbu za kosu bojam se u garavo ( tamno smedje, crno) a ti si me zamisljala plavu. A ja u petak poslije posla odem kod frizerke i izadjem plava. Svi su šokirani. Ja skupa s njima. U ogledalu se šokiram, ne znam se obući s ovom bojom…. Ali neka je malo za promjenu.

😂 hrabroo, svaka cast! ma tebi bi dobro stajalo kaj god napravila s kosom😍 ja sam dugo bila plavusa i jednom isto tako rekla frizeru farbaj na tamno 😃 od onda sam tamna, nikad vise na plavo a i to mi je prirodna boja kose. 
    a sto se tice babe 😁 nije mi cudno, cesto mi se dogada da nesto "predvidim" ili "predosjetim". samo nikako da predosjetim bebicu, samo glupe simptome umisljam 😫

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lindsay
    01. Prosinac 2020. 08:53

▪Marty

lindsay

▪Marty

watson009

Marty i Mokosh zao mi je cure,doista 😩
    Saljem vam pozitivnu vibru i veliki zagrljaj ❤ cuvajte se i jako u nive pobjede!
    Lisa vidim zanimljiv dan, a svekar-sef? To jos nisam cula 😂😂😂👆 blago tebi 😊

Hvala puno!❤❤ i hvala ostale cure koje mi saljete zagrljaje, da sad ne nabrajam po imenima sve, znate vi ❤❤❤ grlim i ja vas, kad dodem tu tocno osjetim tu dobru i pozitivnu vibru i nije vise tolko strasno kaj je glupaca dosla. idemo daljeeeee…..
    e bas ste me oraspolozile, tj prvo me moj muzic koji se ponasa kao da nista nije bilo i ful je skulirani i kao sta sad, bar bude opet puno seksa 😉😉 pa me tjesi grli ljubi.. pita kad pocinjemo hopsati, dal vec danas 🙈🙈 i onda vi, ma koje ste vi carice toga nema nigdje 😂😂 moras se tu oraspoloziti ✌ btw uspjela sam naci tommyfame, lindsay i sanjarku 😍 ljepotice sve tri, lindsay tebe sam inace kao.plavusu zamisljala al bome sam se iznenadila 😍

Draga Marty, samo da se nadovežem. Možda si baba Vanga. Cijeli život od kada sam saznala za farbu za kosu bojam se u garavo ( tamno smedje, crno) a ti si me zamisljala plavu. A ja u petak poslije posla odem kod frizerke i izadjem plava. Svi su šokirani. Ja skupa s njima. U ogledalu se šokiram, ne znam se obući s ovom bojom…. Ali neka je malo za promjenu.

😂 hrabroo, svaka cast! ma tebi bi dobro stajalo kaj god napravila s kosom😍 ja sam dugo bila plavusa i jednom isto tako rekla frizeru farbaj na tamno 😃 od onda sam tamna, nikad vise na plavo a i to mi je prirodna boja kose.
    a sto se tice babe 😁 nije mi cudno, cesto mi se dogada da nesto "predvidim" ili "predosjetim". samo nikako da predosjetim bebicu, samo glupe simptome umisljam 😫

Aaaaa hvala ti <3
    Bit ce bebice <3

marija3998
    01. Prosinac 2020. 08:53

Mia333

Jutro cure! Evo da prijavim da je O bila i prosla i zamolila bih dragu Sanjarkuda me sljedecom prilikom doda 14.12. za ne dobiti.
    Ajme, vi ste prezakon! Sta bih bez vas i bez ovog foruma 🤗
    Ja sam isto za forum jer ima dosta tihih citacica kojima postovi sigurno pomazu (i meni su), a i s vremena na vrijeme nam se i pridruzi pokoja, sto preko zatvorenih grupa ne bi funkcioniralo.
    Kod nas prvi snijeg poceo padati, tek sad imam osjecaj da Bozic polako stize ❄ 🎄

Kod nas isto, jedva sam ujutro do posla došla krećem na posao u 4:30 a ralica još nije prošla 😂😂

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 08:55

Snijeg joj 🥰

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 08:56

Kiflica - ➕❤️
    Susika - ➕❤️
    Amarenna - ➕ ❤️
    Inana1-➕ ❤️
    Lora27621 - ➕❤️
    Toncica24 -  ➕❤️
    Mara5 -➕ ❤️
    Maša25 - ➕❤️
    Lullaby - ➕❤️
    Ivek1 - ➕❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Buhtlica23 - 30.11. - 1 dan kasni ❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
    Hazel 02.12. - 1 dan❤️
    Leah - 04.12. - 3 dana❤️
    Marija3998 - 04.12. - 3 dana❤️
    Divna_Sa - 04.12. - 3 dana ❤️
    Traveller - 05.12. - 4 dana❤️
    Belinda09 - 06.12. - 5 dana❤️
    Tommyfame 06.12. - 5 dana❤️
    Jana25 - 06.12. - 5 dana ❤️
    Sassy - 07.12. - 6 dana ❤️
    Tina25 - 08.12. - 7 dana❤️
    Amy_94 - 10.12. - 9 dana❤️
    Olimpija - 10. 12. - 9 dana❤️
    Freya_444 - 11.12.  - 10 dana❤️
    Sunny_ - 12.12. - 11 dana❤️
    Zuzuzujalica - 12.12. - 11 dana❤️
    Mia333 - 14.12. - 13 dana ❤️
    Anabelaaaa - 15.12. - 14 dana❤️
    Pinki123 - 20.12. - 19 dana❤️
    Gumbica - 20.12. - 19 dana❤️
    Lindsay - 20.12. - 19 dana❤️
    Ancioo- 21. 12- 20 dana❤️
    Sanjarka88 - 21.12. - 20 dana❤️
    Nes - 21.12. - 20 dana ❤️
    Tloza55 - 26.12. - 25 dana ❤️
    Lovely - 26.12. - 25 dana❤️
    Lisa27 - 27.12. - 26 dana❤️
    Bella - 27.12. - 26 dana ❤️
    Stormy - 28.12. - 27 dana❤️
    Marty07 - 28.12. - 27 dana ❤️
    Mokosh - 30.12. - 29 dana ❤️

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 08:56

Buhtlica23 sta ima? Jel dosla m?
    Hazel di si?? 

Lindsay
    01. Prosinac 2020. 08:59

I u Osijeku je pao prvi sloj.Taman za 1.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.