Jutro cure 🙌 Lindsay ajme to je ogromna promjena,ja se ne bih usudila za takve drasticne promjene.
Bella sretno u novi ciklus❤Leah ma jaaaa istoo volim papati, umjereno jer mi se jako prima.
Strah me debljanja u trudnoci,jel ima jos takvih ?
Ooo daa, sad sam vec 177cm i 77kg, mislim da bum u trudnoci dosegnula troznamenkastu brojku i u kilama 😂😂
ajme kako si visokaaaaaaa, top topčina
Ja sam niska metar i šumska jagoda…. 1,59cm
I ja sam tu negdje, 1.69 bila nekad, mislim da sam usla u sebe 🤣
Mala me prerasla vec 🤭
Sta se kg tice u trudnoci
U prvoj sam dobila 9kg u drugoj 6kg
Isto me bilo strah, niska sam i nebi voljela da se pretvorim u okruglicu.
Shodno tome jela sam normalno u trudnoci, ne vjerujem u ono sa treba jest za dvoje i pretrpavat se
To su gluposti. Hormoni luduju Al treba biti umjeren i normalan
1.60 ne 1.69
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure! Evo da prijavim da je O bila i prosla i zamolila bih dragu Sanjarku da me sljedecom prilikom doda 14.12. za ne dobiti.
Ajme, vi ste prezakon! Sta bih bez vas i bez ovog foruma 🤗
Ja sam isto za forum jer ima dosta tihih citacica kojima postovi sigurno pomazu (i meni su), a i s vremena na vrijeme nam se i pridruzi pokoja, sto preko zatvorenih grupa ne bi funkcioniralo.
Kod nas prvi snijeg poceo padati, tek sad imam osjecaj da Bozic polako stize ❄ 🎄
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Marty i Mokosh zao mi je cure,doista 😩
Saljem vam pozitivnu vibru i veliki zagrljaj ❤ cuvajte se i jako u nive pobjede!
Lisa vidim zanimljiv dan, a svekar-sef? To jos nisam cula 😂😂😂👆 blago tebi 😊
Hvala puno!❤❤ i hvala ostale cure koje mi saljete zagrljaje, da sad ne nabrajam po imenima sve, znate vi ❤❤❤ grlim i ja vas, kad dodem tu tocno osjetim tu dobru i pozitivnu vibru i nije vise tolko strasno kaj je glupaca dosla. idemo daljeeeee…..
e bas ste me oraspolozile, tj prvo me moj muzic koji se ponasa kao da nista nije bilo i ful je skulirani i kao sta sad, bar bude opet puno seksa 😉😉 pa me tjesi grli ljubi.. pita kad pocinjemo hopsati, dal vec danas 🙈🙈 i onda vi, ma koje ste vi carice toga nema nigdje 😂😂 moras se tu oraspoloziti ✌ btw uspjela sam naci tommyfame, lindsay i sanjarku 😍 ljepotice sve tri, lindsay tebe sam inace kao.plavusu zamisljala al bome sam se iznenadila 😍
Draga Marty, samo da se nadovežem. Možda si baba Vanga. Cijeli život od kada sam saznala za farbu za kosu bojam se u garavo ( tamno smedje, crno) a ti si me zamisljala plavu. A ja u petak poslije posla odem kod frizerke i izadjem plava. Svi su šokirani. Ja skupa s njima. U ogledalu se šokiram, ne znam se obući s ovom bojom…. Ali neka je malo za promjenu.
😂 hrabroo, svaka cast! ma tebi bi dobro stajalo kaj god napravila s kosom😍 ja sam dugo bila plavusa i jednom isto tako rekla frizeru farbaj na tamno 😃 od onda sam tamna, nikad vise na plavo a i to mi je prirodna boja kose.
a sto se tice babe 😁 nije mi cudno, cesto mi se dogada da nesto "predvidim" ili "predosjetim". samo nikako da predosjetim bebicu, samo glupe simptome umisljam 😫
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty i Mokosh zao mi je cure,doista 😩
Saljem vam pozitivnu vibru i veliki zagrljaj ❤ cuvajte se i jako u nive pobjede!
Lisa vidim zanimljiv dan, a svekar-sef? To jos nisam cula 😂😂😂👆 blago tebi 😊
Hvala puno!❤❤ i hvala ostale cure koje mi saljete zagrljaje, da sad ne nabrajam po imenima sve, znate vi ❤❤❤ grlim i ja vas, kad dodem tu tocno osjetim tu dobru i pozitivnu vibru i nije vise tolko strasno kaj je glupaca dosla. idemo daljeeeee…..
e bas ste me oraspolozile, tj prvo me moj muzic koji se ponasa kao da nista nije bilo i ful je skulirani i kao sta sad, bar bude opet puno seksa 😉😉 pa me tjesi grli ljubi.. pita kad pocinjemo hopsati, dal vec danas 🙈🙈 i onda vi, ma koje ste vi carice toga nema nigdje 😂😂 moras se tu oraspoloziti ✌ btw uspjela sam naci tommyfame, lindsay i sanjarku 😍 ljepotice sve tri, lindsay tebe sam inace kao.plavusu zamisljala al bome sam se iznenadila 😍
Draga Marty, samo da se nadovežem. Možda si baba Vanga. Cijeli život od kada sam saznala za farbu za kosu bojam se u garavo ( tamno smedje, crno) a ti si me zamisljala plavu. A ja u petak poslije posla odem kod frizerke i izadjem plava. Svi su šokirani. Ja skupa s njima. U ogledalu se šokiram, ne znam se obući s ovom bojom…. Ali neka je malo za promjenu.
😂 hrabroo, svaka cast! ma tebi bi dobro stajalo kaj god napravila s kosom😍 ja sam dugo bila plavusa i jednom isto tako rekla frizeru farbaj na tamno 😃 od onda sam tamna, nikad vise na plavo a i to mi je prirodna boja kose.
a sto se tice babe 😁 nije mi cudno, cesto mi se dogada da nesto "predvidim" ili "predosjetim". samo nikako da predosjetim bebicu, samo glupe simptome umisljam 😫
Aaaaa hvala ti <3
Bit ce bebice <3
Jutro cure! Evo da prijavim da je O bila i prosla i zamolila bih dragu Sanjarkuda me sljedecom prilikom doda 14.12. za ne dobiti.
Ajme, vi ste prezakon! Sta bih bez vas i bez ovog foruma 🤗
Ja sam isto za forum jer ima dosta tihih citacica kojima postovi sigurno pomazu (i meni su), a i s vremena na vrijeme nam se i pridruzi pokoja, sto preko zatvorenih grupa ne bi funkcioniralo.
Kod nas prvi snijeg poceo padati, tek sad imam osjecaj da Bozic polako stize ❄ 🎄
Kod nas isto, jedva sam ujutro do posla došla krećem na posao u 4:30 a ralica još nije prošla 😂😂
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Snijeg joj 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiflica - ➕❤️
Susika - ➕❤️