Nego T&T moje pravo ime pocinje sa T 😁
To mi je premalo da te nađem. 😂😂😂😂
Hahahahha, samo sam htjela naglasiti srodnost jos jedne duše 🤣🤣🤣
Imam dva prezimena 😁 a ime mi je ultra kratko 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja bas ozbiljno mislim da cete vas 2 uspjeti.... Za mene vise-manje sve znate i necemo se lazno nadati, ali za vas dvije ...
Sanjarka cim pozeli dobije, a ti si nam se ufurala u sve strategije i evogac bit ce....
Tea?
Jutro cure :)
Sto se tice korone,ja sam ona u grupi koja se pazi..imam u obitelji smrtni slucaj i eto mama mi sinoc javila da je susjed umro (inace je bio zdrav covjek). Mislim znam da bi ju ja prebolila bez jbti ali moji roditelji i muževi nebi sigurno. Tak da moja paznja je zbog njih.
T2e ovaj pad temp.ti je bio na 3dpo ili? Mnogo mi se sviđa tvoja skalica hhh
Bome tebi temp raste na 25.dan. Samo nek se još sutra zadrži tu. 🎉🎉🎉
Sta bi kao na 26.ti dan trebala pocet padat?
Skuzih da si me dodalaaaa ❤❤ poslala sam ti pjesmicu dobrodošlice 🤣🤣🤣
A kao 25.dan, ali mislim da je sigurnije 26.dan.
Sanjarko 😍😘 Mislim da je do tog dana u ponoć, tako je bilo mojima doma.
Dakle taj dan točno u ponoć (znači od 00:01 u noći na taj datum možeš van).
TommyFame, hahaha idem vidjet.
Ja ne zelim van kuce 🤣 gledam jel se moram vratit u petak radit ili ne 🤣
Aj pricaj mi malo o simptomima 😁
Hahaha pa da me tjeras da pisam.
Dakle zatezanje sam imala tamo rano 4dpo. Još koji dan nešto malo samo, ali ništa intenzivno kao tada. Vrtoglavica tri dana zaredom. Vrućina (tijelo vruće, stopala hladna). 😂 Stalno sam pospana i umorna. To pripisujem vremenu. Već par dana me hvata ludacka glad od jutra, to može biti pms. Imam te napadaje nekad. Sanjam svaku večer već par dana jako intenzivne snove. Budim se u noći i onda ne mogu zaspati sat dva (to mi je bilo u trudnoći isto recimo). Cicke su počele malo bočno bokuckati, ali opet ih nema ni pod svijećom. Bolile su i prošli ciklus i bile ispuhane..Imam eggwhite scjedak 2,3 dana. To je uglavnom to. Ništa osim vrtoglavice nije nešto što i skače iz uobičajenog.
Meni ovo sve zvuci dobro, joj kako bi me tvoj plusic razveselio 😍😍😍
Cure ja sam dobila utrogestan tablete pijem ih 2x1 8 dana i kada dobijem nastavljam piti od 16.dana ciklusa 2x1 kroz 10 dana tako 2 mj.
Ima li neko da je koristio te tablete? Kakve su i sta rade tocno? Stete li one plodu ? Npr za Duphaston znam da je cuvar trudnoce,tako da 👶 nebi moglo biti nista.
Inace sam na Duphastonima pa mi ovo sad nije najjasnije 😅
Dr mi poslala mailom nisam je na telefon uspjela dobiti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Tea?
🤓 Drago mi je 😁
Ja bas ozbiljno mislim da cete vas 2 uspjeti…. Za mene vise-manje sve znate i necemo se lazno nadati, ali za vas dvije…
Sanjarka cim pozeli dobije, a ti si nam se ufurala u sve strategije i evogac bit ce….
Ja dobijem i kad ne pozelim 🤣🤣🤣 malo sale
Bez uvrede svim višegodišnjim trudilicama 🤗
I ja s vama brojim, ja sam 9dc. Trakice ce nadam se doci sutra da vidimo gdje smo, sta smo :)
Jel te treba ispravljat u tablici?
daaa pratimo se i uzbudena sam
ja se iskreno nadam da je to to, poceli smo strategijom svaka 2-3 dana pa kad ugledam pik onda se bacamo na posao
Veselim se zaista vikenduima da piskimo kao blesave a tek kad pocnemo hopsati
trakice za sada miruju skroz, iako sam ih relativno rano pocela piskiti- vec na 6dc - LOW
Zaboravila sam kod prijatelja svoju torbu jucer, a u njemu mi je toplomjer, pa sam jutros mjerila obicnim, vjerujem da ce ga M sutra pokupiti
Mi smo ovaj mjesec TRIO GUST
Ja bi radije o prije vikenda, jer se tada mala vraca a onda vec moramo kemijat za odnose 🙏🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji