Divna ako imas vise testica piski pa prati kao Maša, ona je kraljica svaki dan znala na cemu je 😂 od srca ti zelim divan-plusic ❤
Stormy trakice piskim zbog zaraze ovdje 😂 kazu mi da sam poludjela i da prestanem s tim hobijem 🙈
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav.
Trebala bih sutra dobiti, ovaj mjesec nismo bili bas aktivni.. Inace me grudi bole pred M pa stanu dan dva prije.. a danas me još uvijek bole. i bradavice full peckaju.. imate li kakve savjete, dosad mi to nikad nije bilo, da li se to vama dogada predM. hvala
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Heeej cure,
e neznam koja je pitala..no bijeli iscjedak na 3dpo znaci porast progesterona,sasvim normalno nakon ovulacije.
I ja sam ga imala pa sam prekopala cijeli internet 🙈😂😂
Traveller sestro,slusaj ovo!! Sinoc ja i muz pricamo kako bi prije Božića isli kod Kojtera po vino..i sad mi se jave moji Međimurci da dolaze u sub u Sesvete i jel trebamo vina? Znaci ja i muz smo ko djeca skakali po stanu hahaha
Zadnji put kad sam pila to vino sam ostala trudna hahah a ovo ce biti taman dan prije dana D tako da mozda baci opet svoju magiju na mene 😂 ofc narucili smo 2 kartona butelja haha
Ostalo nema nista novo hahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Pozdrav.
Trebala bih sutra dobiti, ovaj mjesec nismo bili bas aktivni.. Inace me grudi bole pred M pa stanu dan dva prije.. a danas me još uvijek bole. i bradavice full peckaju.. imate li kakve savjete, dosad mi to nikad nije bilo, da li se to vama dogada predM. hvala
Da naravno :) mene grudi bole sve dok ne procurim..i cim dobijem odmah se ispusu ahha
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Pozdrav.
Da naravno :) mene grudi bole sve dok ne procurim..i cim dobijem odmah se ispusu ahha
Haha mislila sam na peckanje bradavica... grudi me bole pred m otkad znam za sebe 🙈
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Pozdrav.
Haha mislila sam na peckanje bradavica… grudi me bole pred m otkad znam za sebe 🙈
Uhh ja trenutno svoje bradavice ne prepoznajem hahahha tak da ja bi rekla da je to sve od visokog progesteron..
Sutra trebas ne dobit a? Jel niste bas nista pokrili?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Evo mene opet 🙉 Da li se ikome od vas događalo da mu se na 3 testa za redom pokaze navodno evapriacijska crta? Ili ovo nije to?
https://ibb.co/R9KVstF
Hmhm evaporacijska koja tamniii zanimljivooo
A da ti uzmes neki CB? Ja tim kinezima nist ne vjerujem haha koji si dpo?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Zdravo, trebate zajam? Kontaktirajte Proton Loans, oni posluju u Americi i Europi, jučer sam vidio nekoliko svjedočanstava o njima i odlučio sam da probam, danas sam se prijavio i danas sam na svom Bitcoin novčaniku za manje od 10 minuta dobio svoj zajam od 15.000 USD. Možete ih dobiti na;
E-pošta: protonloan2020@hotmail.com
Mobile / Whatsapp USA: +1 (204) 410-2623
Mobilni uređaji / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201
Google Hangout: protonloan2020@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji