Marty sve znam kako ti je ...no čak i da dobiješ (i dalje se nadamo da nećeš) sljedeći mjesec je tvoj/naš💕💕☃️💫
Meni je ovaj mjesec ovulacija na strani gdje mi je jajovod dobar, zdrav, prohodan... koji taktiku predlaže te? Svaka 2 dana ili sto vise to bolje?
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ja sam ime dobila po pjevacici popularnoj devetesetih (pjesma Marija Magdalena )
Ah ta moja kreativna mama
Hm, sad razmisljam znam li neku Doris iz višnjevca 93 godiste 🤣🤣🤣
Mislim da sam je našla. 😂😂 Lindsay, ako si to ti, imaš predivne plave oke. 😍😍😍😁
Ako je to ona, cila je predivna 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller kako uspiješ?! Hahaha na osnovu samo imena? Hahaha
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Travellerkako uspiješ?! Hahaha na osnovu samo imena? Hahaha
Za TommyFame mi je ime bilo dovoljno. 😁 Za Lindsay imam tri podatka i odmah mi je izbacilo. 😁
Ja tebe necu nikad pronac 😅 cila si samozatajna
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Travellerkako uspiješ?! Hahaha na osnovu samo imena? Hahaha
Za TommyFame mi je ime bilo dovoljno. 😁 Za Lindsay imam tri podatka i odmah mi je izbacilo. 😁
Daj probaj mene hahahah 😅 mobe pravo ime je Lea, vec sam rekla da sam rodena u osiheku ali od nedavno zivim u Zg pa mi samo reci sto mi je na profilnoj 🤣🤣bas da vidim jel radi hahaha
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hahahahahahahahha paaaaaa nadam se da ja ne pricam previse na ovom forumu...
Ne da se sakrijem od tebe nego mozda se nadje neka tiha citacica
Salim se, moje stanje nije tajna , ja sam cijeloj obitelji rekla mojoj i njegovoj i prijateljima.
Iiiii znas li???
Od moga pika danas nista,skroz svjetla crta.Izgleda da bas kratko traje. Sinoc smo pokrili I vcrs cemo za svaki slucaj jer temp jos nije znatno porasla. Javim sutra sta je bilo kod ginica...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Trio gust, još malo i u napaaaad. 🎉🎉🎉
Lindsay, meni se sviđa ime. 😍
Bella, stvarno, gdje si nam? Nadam se da nisu jaki bolovi pa te nema.
Hvala Traveller
AJMO TRIO GUŠT :) TREST CE SE ZEMLJA
Hahahahahahahahha paaaaaa nadam se da ja ne pricam previse na ovom forumu…
Ne da se sakrijem od tebe nego mozda se nadje neka tiha citacica
Salim se, moje stanje nije tajna , ja sam cijeloj obitelji rekla mojoj i njegovoj i prijateljima.
Iiiii znas li???
Hm, ne mogu se sjezit al tvrđa je mala, kad bi vidjela sliku mozda bi rekla, aha znam je iz viđenja 😅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobro jutro☕🤗
Anci i Traveller hvala što pitate za mene💖💖
Tek sam ustala prije 45 minuta (pa od tad uz kavicu iščitavam što sam od jučer propustila), na bolovanju sam danas,klasika bolovi pa se od jučer ne mičem iz kreveta, danas je 3.dc i uskoro gotovo i idemo u nove pobjede.💪
Lisa draga moja, mislim da ćemo probati od 8 dc svaki drugi dan pa kad uhvatim pik tri dana za redom. I imam u planu napraviti puno lh trakica jer ću si naručiti preko njuskala i hoću uhvatiti O točno u sat😁🤣 od dodataka i dalje ko inače pijem, jedino što ću početi vježbati ponovno, trčati malo i malo snagu čim mi sad prođe M. Tvoj plan?
Lindsay i ja bi na porodiljni😁😁ista stvar, ne da mi se raditi i već sam u mislima na porodiljnom😅
Divna pričekaj još dva dana bar. Ne žuri. Znam taj osjećaj i koma je kad ti se čini da svi oko tebe trudni a ti ništa.😫😫 al budemo i mi ušle u tu skupinu.💖
Traveller tvoja temp je stvarno👌
Lovely žao mi je zbog M. Sretno slijedeći ciklus😘😘😘
Leah ajoj žao mi je draga😟😟 mrzim taj osjećaj kad ugledan bijeli test.
Watson 🤞🤞🤞🤞💖
Mokosh i Marty❤❤
Buhtlica utrogestan je slično ko i duphaston. I on se daje i u trudnoći kao i duphastonu.
Haha Traveller pravi si špijun 😁💖💖
Sretno svim trudilicama, danas nam je zadnji dan prije našeg čarobnog mjeseca🎁💖☃️🎀😘🍾🍾
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji