Hello, do you need a loan? Contact Proton Loans, they do business in America and Europe, yesterday I saw a few testimonials about them and decided to give it a try, today I signed up and today I got my $ 15,000 loan on my Bitcoin wallet in less than 10 minutes. You can get them at;
Email: protonloan2020@hotmail.com
Mobile / Whatsapp USA: +1 (204) 410-2623
Mobile / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201
Google Hangout: protonloan2020@gmail.com
Pozdraav zenicee. Posto smo tek poceli "radit" na bebici (idemo opusteno, pa sta bude bude) imam pitanje u vezi ovulacije. Naime, ciklusi su mi prilicno redovni (28 dana), osim sto si mi se desilo da mi je prosli kasnio 7 dana, to je drugi put ove godine inace je sve oke. Ovulaciju obicno pomalo osjetim tamo 14. dan ciklusa. Osjetim je tako da me pocne lagano grcit dolje i da mi se bas seksa, no iscjedak mi nikad nije onako rastezljiv kao sto bi trebao biti, moj je dosta obilan, vodenast i ili proziran ili pomalo mlijecne boje, to me zabrinjava malo jer nisam sigurna da li je to u redu? I posto mi je kasnila 7 dana, a ja sam osjetila grcenje opet na 14. dan ciklusa, jel moguce da je ovulacija svejedno vec nastupila unatoc produzenom proslom ciklusu i bez obzira na iscjedak koji nije bas "po pravilu".
Prva bebica- 26.08.2021. 💙👶🏻
Dobro jutro cure. Kavica na poslu a ne da mi se raditi... Tu biti .... Sta nisam na porodiljnom :(
Andela javi se ???
vec je i meni Andela za brigu
Def. A ni kafici joj ne rade :(
Ancioo a cime se bavis ? Gdje radis ?
Radim u uredu u jednoj velikoj firmi, nas je sestero u uredu nasem pa se uvijek nade netko pametana sto se tice korone, nekim kolegama je svejedno dok se neki plase kao djeca mraka
Nas je 35 i to 31 zena. Mozes li to zamisliti
Jutro zene ☕
Izbila sam sebi iz glave piskenje, prerano je a i nemam nekih simptoma. Nemam jeftinih testica pa mi se ne trose ovi skuplji, to cuvam kad zakasni 😁
U totalnom sam losem raspolozenju, frendica mi javlja da je trudna i kao ja sam sva happy zbog nje a umirem u sebi... Boze sacuvaj... nek su svi zivi i zdravi, svima nam je ista zelja, ali bas me pogodilo to... idemo dalje 💪💪
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Isprike na nejavljanju. Imala sam zaista hrpu obaveza, prebacivanje na online posao i tako. Procurila sam u subotu na 29.dan ciklusa.. bila sam bas nekako tužna no sto je tu je. Tješim se da je ovaj mjesec bila ovulacija na strani gdje nemam jajovod pa je začeće otežani. Zato je ovaj mjesec moj🥰 molim te Sanjarka kad ćeš imati vremena da me staviš na listu.
Lullaby čestitam ti na plusiću💕💕💕💕💕 kako je s ostalim curkama? Ima li još pluseva?
Sto se općenito događa? Može jedan briefing?!
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji