Bella moja, od srca ti zelim isto….. svu srecu i blagostanje , da budes mama i u 2021 da imas samo radosti od tog deteta….❤️❤️❤️….hvala ti hvala ti sto pitas, hvala svima sto mi drze fige uvijek!!!
♥️♥️♥️🎀
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Ja mislim da cu se zadrzati na ovoj temi jos neko vrijeme, bez obzira ako ugledam plusic. Navijat cu! 😃
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Evo i slika, skuzim da ju nisam zaljepila..
https://ibb.co/2cfN4sT
I kod mene je isti slučaj....jutros sam radila test i ubijeđena sam da vidim tu drugu skroz jedva blijedu crticu, ali kad slikam ne vidi se nikako. Želim ti ogroman plus za koji dan!❤️💗💗💗
Bella, kad ti ono planiras, na dan m ili tek kad zakasni?
Ja tek 1.12. Najranije jer pojma nemam kaj će biti. Tad bi trebala M ne doći. Ali prema drugoj aplikaciji je ispalo da mi je O bila tek 18 dc što sumnjam tako da se vodim ovom prvom koja kaže da bi 1.12. Trebala ne doći.
Sretnooo u petak 😘♥️♥️🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Hvala Bella :) Do kraja godine ocekujem kisu plusica!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bas sam jučer čitala o metodi "sperme mesta the egg" di se preporučuje da hopsanje krene od 8. DC svaki drugi dan do pika i onda kad je pik tri dana za redom pa dan pauze pa još jedan dan.😁
Bella ohoo hvala na info! ako sad bude minus onda idemo drugi mjesec po toj metodi ;) kaj se tiče temp, narast će ona nema joj druge! kaj sad mrducka.. ja si ne mjerim temp pa nemam pojma kak je situacija, lijena sam za to još uvijek
Sanjarka lijepo nam ti to odbrojavaš, bliži se dan D.. mene sve više strah lovi
Lisa drzim ti figeee
Lullaby ti nam lijepo u subotu napravi otvorenje za plusiće :)
Stormy da žeđ je navodno dobar simptom, ja sam bila jako žedna samo u nedjelju, sad normalno pijem kao i inače. Od simptoma i dalje to nekakvo škakljanje na lijevoj strani, razdražljivost (baš se rastužim i plačem da me oči peku) i jučer kao neki vodenasti iscjedak bio ali ne obilno kak znaju cure pisati. sad kad se bliži dan za ne dobiti baš me nervoza pere. pitam se koliko je moguće da sam sve umislila (osim žeđi), jer i ovo škakljanje možda samo u glavi osjetim.. aaaaaaaa
Lovely joj taj 1.12. ja prije neću piškiti ni pod razno.. tebi stvarno sise ekstra luduju, meni uopće nikakva promjena. još 5 danaaaa.. tj 6 do testa ;)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja vam svima zeli pluseve i da sto pre odete sa ove teme, sto pre !!!
Kad ces nam ti napavit test jedan, drzim fige da bude plusic. I da tetka crvena ne dođe narednih 9 mjeseci 🙈
Evo mene sa novim spermiogramom
Mia33 ako citas javi se ;)
Samo 2,5 milijuna pokretnih i dobrih sto je jako jako malo. Zapravo svi su mu pokretni i dobri ali oskudni brojem. U cijelom ejakulatu. Neki minimum bi bio 15 milijuna. Optimalno oko 50 milijuna. Tako da .... IFV 💔 nakon sto popije svu terapiju.
Cureee, molim pomoc... kako vam se ovo cini
Estradiol 203
Lh 3.1
Fsh 7.0
Prolaktin 19.8
Estradiol (pg/ml) 55.3
3. Dan ciklusa rađeno
Cure dog te se jedan dan test radit petak subota? Da se imam cemu veselit 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji