Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    22. Studeni 2020. 20:12

Mašaaa pa cestitke!! 👣❤🍼bas mi je drago zbog tebe ludice nasa! toliko nitko nije piskio kao ti, tak da to je morao biti plus 😁😁 nemoj se prestati javljati okk? uzivaaaaj 🎉🎉💜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lindsay
    22. Studeni 2020. 20:12

Hvala zujalice 😘😘

22. Studeni 2020. 20:28

Lindsay ❤️

Btw, cure, zadnjih dana bas razmisljam o studentskim danima. Kad sam mislila da ako me pipne budem ostala trudna 😂😂😂 i cuvala se tablete + kondom + pullout. Ipak nisam super-plodna kak sam mislila 😂😂😂😁

▪Marty
    22. Studeni 2020. 20:29

Mokosh

Bella, evo kod mene se pojavio opet pojacani iscjedak. Stalno mi mokre gacice… 🤷‍♀️ Iskreno, ne znam tocno kada cu piskit. Mislim da bi bilo najbolje na dan kada trebam dobiti. Valjda cu izdrzat. 🤭

Ne znam tko.je apomenio krvarenje…ali meni se to pojavilo u drugoj trudnoci. Bas sam se bila prepala. Ali sve je na kraju bilo ok. Trajalo je par dana ali uz terapiju sve je na kraju bilo super. Probaj se opustiti, cuvaj se, miruj i samo pozitiva! Sve ce biti ok. 🤗

Andela, drzim ti fige samo takve. Jedva cekam tvoj test. 😃

Ostale cure, puno srece i one koje hopsaju inone koje uskoro piske. Nazalost, nemam kapacitet vas sve popamtit. 😅 To sto se ne kbracam svakoj posebno, ne znaci da vas ne pratim i nenavijam za vas. Jednostavno ne stizem tipkat… 😘

Ja spremam malo dok se sveki igra sa curama. Jedva sam docekala, hehe.

takoder😊😊 pratim sve al puno nas je pa ne mozes se svima obracati..a i tipka se skroz, nekad jedva popratim. punoo srecee i ja tebi zelim, nadam se da ces ovaj mjesec ugledati plusic ko kuca💜🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    22. Studeni 2020. 20:37

Andela111

Marty, drzim i tebi fige da se odmah uhvati pa da ne prolazis svu tugu kao i mi…. i te preglede grozne.

Hvala 💛 znaci jos sutra tebi odbrojavamo i onda nastupas 🍀🍀🍀🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    22. Studeni 2020. 20:45

Andela111

Watsoon draga moja, tesko da je to…. i ako me cice bole kao nikada do sada i bradavice od danas…. ali eto test beo kao sneg! Ali nista mi ne ostaje nego da idem dalje. I da test sam radila obicni i popodne . Ali verujem da ista ima bila bi bar sjena…. tako da….

ma dajj.. mozda ti beta jos preniska da test reagira, i popodne si piskila. prekosutra ujutro lijepo ponovi, i glavu gore kako god bilo 💪💪

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    22. Studeni 2020. 20:50

Bella🍁

Marty ovaj tjedan ćemo pregrmiti nekako i onda će biti kraj iscekivanju😁 hoćemo 1.12. Raditi? Ja prije ne bi jer me strah minusa. Jako me strah i ne želim ko zadnjih par puta dobiti bijeli test i onda iščekivati i razmišljati. A ovo će i tebi i meni biti ili dan ne M ili dan poslije…

daa, istoo isto Bella.. 1.12. ili mozda 2.12.? 😂 ono da bude sigurnije ako vjestica ne dode🙄

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    22. Studeni 2020. 20:54

maša25

E cure moje drage ste mi sve do jedne, hvala vam puno ❤️
    Imam dosta grceve nadam se da ce sve bit uredu 😍
    I vama zelim samo jedno, a to je da se dodete samnom druzit u ljetne bebe 🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️

Grcevi ,onakvi menstrualni su ti potpuno normalni. Samo da nisu ekstra intenzivni. Meni ti je skroz do nekog 5. Tjedna i dalje još malo, bilo kao da ću svaki čas dobtii M. Al to ti je normalno.  Javljaj nam kak c3 sve ici😁😘😘😘 (iako pratim ljetne bebe od početka pa ću te tamo skicati😁)

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Jana25
    22. Studeni 2020. 20:56

Ajme cure drage koliko pluseva ovaj mjesec!!! Čestitam! Divno je vidjet vašu sreću!! 😍🥰 
    Svakoj kojoj je došla vještica, žao mi je cure 😔 ne gubite nadu, predivno je čitati kako se međusobno gurate i dajete si podršku, doci ce i vasih 5 minuta ❤
    Meni je danas ovulacija, obilna ovulacijska sluz, ajme meni. 😅 ali nista od ovaog mjeseca, bolesna sam, i uopce nemam osjetilo mirisa, a tek glavobolje 🙄
    Bilo je koma propustit ovulaciju al boze dragi, nadamo se iducem mjesecu.
    Sve vas ljubim i pozdravljam. Čitam vas i dalje iz sjene 🥰❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

▪Marty
    22. Studeni 2020. 21:04

Jana25

Ajme cure drage koliko pluseva ovaj mjesec!!! Čestitam! Divno je vidjet vašu sreću!! 😍🥰
    Svakoj kojoj je došla vještica, žao mi je cure 😔 ne gubite nadu, predivno je čitati kako se međusobno gurate i dajete si podršku, doci ce i vasih 5 minuta ❤
    Meni je danas ovulacija, obilna ovulacijska sluz, ajme meni. 😅 ali nista od ovaog mjeseca, bolesna sam, i uopce nemam osjetilo mirisa, a tek glavobolje 🙄
    Bilo je koma propustit ovulaciju al boze dragi, nadamo se iducem mjesecu.
    Sve vas ljubim i pozdravljam. Čitam vas i dalje iz sjene 🥰❤

tako je..doci ce svakoj od nas nasih 5 minuta, tako i tebi 😃 drugi mjesec je tvoj! brzo ozdravi, nemoj misliti na ovulaciju i sretnoo drugi mjesec💛 javljaj se! 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.