Traveller i ancioo slazem se s vama, sigurno se jedan vojnik provukao sanjarki 😁
Sanjarka88 odnos je bio vece prije, a ta kao crvena opna u toku dana, moguce da je O bila jucer 😄
Pinki mozda ti je O bila kasnije pa ti je zato test negativan, drzim fige da na kraju ipak bude plus 🤞
Dobro vam jutro drage moje!
Bella draga hvala što si me se sjetila. Evo baš ispred bolnice čekam nalaze krvi. Uredno se pikam. Od simptoma jaka nadutost, često me glad hvata. Mučnine nema osim kad osjetim glad bude mi muka i grudi su poprilično bolne i povečale se za cijeli broj. Skroz drugačije nego u pms.
Anci000 žao mi je zbog ovog ciklusa, ali dok M ne dođe nije ništa gotovo.
Traveller sad u akciju i nek bude maratonski vikend🥳🥳🥳
Sanjarka88 hmmm znaš kad je meni temp. bila ovakva što si mi govorila???!!!! A gle pošto je pik bio onakav i kažu da smo poslije spontanog još plodnije, gle ja nebi otpisala ovaj ciklus još. Kao što Traveller kaže, dosta je jedan dezerter da napravi čudo.
Svim ostalim curama želim puno sreće.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ancyy žao mi je😔😔😔
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Nije 12 mjesec pa da se cudo desi 🤣🤣
Nemam ni jedan simptom nicega osim laganih grceva od jutros, stize m
Temp me iznevjerila. Vise ni njoj necu moc vjerovat 🥴 brijem da ce se sutra strovalit dole
Al isla je uz guz Traveller, koja ce mi bit duzna i kavu i komad torte kad dođe u st 😁
Ma I dva komada torte. Možeš I prekosutra piskit me se mene tiče. Pa sutra kupiš test kad ti ne padne temperatura. 🤣🤣
Ancy, žao mi je radi minusa. Glavu gore, idemo dalje u u borbu. 💪 Seks vikend je ispred mene, nisam ni rekla mužu da kreću plodni dani. Iznenadit ću ga. 🤣🤣🤣
Nemam ga sutra di kupit, bit ces mi duzna, pomiri se s tim 🤣
Neću ti biti dužna jer ćeš popisat plus. Pa ćeš ti meni biti dužna. 🤣🤣🤣💪💪 Jesi rekla da meni sve polazi od ruke, pa eto, tako će i ovo. Nisam ti ga napravila, ali mi se želja ispunila. 🤣🤣 Vidjet ćeš sutra, Sanjarko. U redu će stajati za usluge Vidovite Milanke. 🤣🤣 Bit ću poznatija od matične mliječi po forumima. 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ludo jedna
Opast ce ti reputacija sutra 🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme cure nema me 2, 3 sata ovdje milion stranica 😅
Ne znam tko je pitao za Femisan A, ja sam pila 2 mj i nista od T uzalud baceni novci. Mislim mozda da sam probala jos koji mjesec bi bilo i nes nikad se ne zna. Ja sam odustala jel mi se povracalo od okusa 😅 na pocetku mi nije bio tak lose ali kasnije jao uzas haha.
Za rucak danas zapeceni karfiol sa prezlama, i snicle punjene suhim vratom sirom i gljivama. I juha od krumpira. Zelena saalata 😁 a za desert pita sa jabukama i kokosom 😆
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
anchy bas mi je zao, suosjecam s tobom
Valjda ce sljedeci mjesec bit bolji.... 😒
Clio javi kakvi su nalazi🤞🤗joj ja jedva čekam da mi se cicke povećaju za broj🤭🤣😅
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Clio 😍😍😍 držim fige za savršene nalaze. 🍀 Sjetim se nje svaki put i recenice: Clio, molim te da piskis taj test jer ti si sto posto trudna. 🤣🤣🤣
Da je obrnuto i da sam ja u pitanju, bila bi već kod mene doma i mahala mi s testom ispred nosa. 🤣🤣
Izdrži još malo i mučnine će proći. 😍
Tebi cu za 2 tjedna vikati upravo to, vidit ces 🤣❤️🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Clio javi kakvi su nalazi🤞🤗joj ja jedva čekam da mi se cicke povećaju za broj🤭🤣😅
da i ja se ovom veselim
Ancyy žao mi je :(
Buhtlice što se kod tebe dobro jede, pa ti svaki dan imaš desert
🙅♀️30, 🙋♂️29
Anci i Maro onda neka nam se želje čim prije ostvare😁🤭🤭🤭
Sanjarko, što točno u grafu znači ova isprekidana crvena linija luteal line?
👱 sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji