Bok curke,
Nova sam ovdje i citajuci vase komentare, zvucite mi kao znanstvena fantastika, toliko brojki, skracenica… da sam se pogubila jer sam totalno nova u ovome.
Za pocetak bi vas pitala za neku dobru ginekologicu u Zg da odem na pregled.
Te gdje i koje trakice kupujete za pracenje ovulacije.
Dragi i ja smo tek odlucili da bi sad bilo pravo vrijeme sa pokusajima vezanim za trudnocu. ali problem je sto je on dosta na poslovnom putu pa ce to isto biti problem i oduzeti nam dosta vremena.
Svima vam zelim puno uspjeha i da sto prije ostanete trudne
Hej dobrodosla nam i jos brze nam osla 🥰
Moja gin ti je u Sesvetama,zadovoljna sam sa njom. No mislim da ti ne prima nove.
Mislim da ti je najbolje kontaktirat HZZO (mislim) i vidjeti koji primaju nove pacijente, guglas doktore i procitas ocjene i odlucis :)
Trakica ja uzimam ili preko njuskala ili aliexpressa :)
Posto vam je tak situacija sa putovanjima onda i bolje da stob prije krenes sa trakicama da ulovis ovulaciju :)
Ja bi ti preporucila da si uzmes folnu kiselinu za pit :) ako te sto zanima slobodno pitaj 😊
Btw.koliko imate godina?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro☕🤗
Kako ste danas?
Lara19 dobrodosla🤗 ja sam trakice kupila u dm-u ali su skupe, pa pogledaj njuskalo,aliekspres,amazon.. meni je dobra ginekologica u na glavnom kolodvoru,ul. Grgura kninskog 3(Dom zeljeznicara) -dr. Žigmundovac Klaić. Ne znam prima li pacijente sad al možeš uvijek pitati. Ona mi je super kao soc. ginekologica, jer kad nešto je izvan njene 'moci'i znanja ,uvijek te proslijedi dalje vez zadrške i ljetovanja , što je meni osobno važno. Eto, sretno ti i neka čim prije ugledas plus🤗😘😘💝
Kod mene ništa novo,7 dpo... sve kao i inače.
👱♀️34, nizak amh, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza,mthfr(homo)+pai hetero 4g5g
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
....🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
⏳️histeroskopija,hematolog
Jutro☕🤗
Kako ste danas?
Lara19 dobrodosla🤗 ja sam trakice kupila u dm-u ali su skupe, pa pogledaj njuskalo,aliekspres,amazon.. meni je dobra ginekologica u na glavnom kolodvoru,ul. Grgura kninskog 3(Dom zeljeznicara) -dr. Žigmundovac Klaić. Ne znam prima li pacijente sad al možeš uvijek pitati. Ona mi je super kao soc. ginekologica, jer kad nešto je izvan njene 'moci'i znanja ,uvijek te proslijedi dalje vez zadrške i ljetovanja , što je meni osobno važno. Eto, sretno ti i neka čim prije ugledas plus🤗😘😘💝
Kod mene ništa novo,7 dpo… sve kao i inače.
drrzim fige
😁🤭❤
Kako si ti?
👱♀️34, nizak amh, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza,mthfr(homo)+pai hetero 4g5g
👱35, sve ok
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
Jutro cure... ja opet napravila test, za svaki slucaj... ipak nista 😔... temperatura i dalje postojana, nemam bas nikakav osjecaj da cu dobit, a inace mi je na veliko osjecaj... koji cudan ciklus!!🥴🥴
Krecem za Petrovu, drzite fige 🍀🙏
Linsay,
Jel bio jednom na spermiogramu ili više puta? Čitala sam na forumima da su bili drugi put i tada je bilo normalno. Nakon 2,3 puta se dobije dijagnoza, ne od prve.
Moj muž je prvi put bio u 12. mjesecu, pa u 2., u 5. i tada je nalaz bio najbolji, po 1 posto je falilo do normalnog i sada ovaj put kad je dosta pao.
Jesu ti poslali od časne onaj recept za med, orahe i celer?
Kuma mi je u Zg pokupila pripravke, kaze da ima neki recept. Mi cemo nadam se za vikend skociti do nje po to. Jednom je radio i to je bio ocajan nalaz mada mozda krivim i osoblje i uvjete ali tako je kako je. Ne znam kako nisu uspjeli ocitati vrijednosti kad svaki privatnik moze. Mislim da je do zastarjele opreme jer u Os nemamo privatno pa je isao u bolnicu.
Jutro cure… ja opet napravila test, za svaki slucaj… ipak nista 😔… temperatura i dalje postojana, nemam bas nikakav osjecaj da cu dobit, a inace mi je na veliko osjecaj… koji cudan ciklus!!🥴🥴
Krecem za Petrovu, drzite fige 🍀🙏
Drzimo,sretno😘🤞🤞💝
Koliko ti traje lutealna faza? Ako je temp visoka i dan poslije tvoje uobičajene lutealna faze, to bi bila T. Tako sam čitala nešto.
👱35, sve ok
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
Jutro trudilice!
Lara dobro došla
ova magla mi baš kvari raspoloženje
Kako ste vi ženice?

🙅♀️30, 🙋♂️29
Meni 7.dan mjesecnice... Inace inam 5 dana... 🙄
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Ljekarna online ima popust na Radoševićevu matičnu mlijec, sa 570 na 456 kn..
👱35, sve ok
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
Bella ok sam, ide 🧡
Lavanya mozd je još rano, držim fige 💪🏻💪🏻
Drži se Anci. Još malo i onda u novi ciklus i nove pobjede💝💝
👱35, sve ok
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji