Oprosti Antonela pomijesala sam imena, evo svakako zelim da ti se sve lijepo poklopi kako zelis ❤ U slucaju da nema plusica Nova godina donosi nove pobjede,zajedno smo u tome 🙏
Toncice evo samo si zlo napravila deugim testicem, ja vjerujem u onaj prvi jer si ga piskila jutros 🙌 Ponovi svakako s jutarnjim urinom ali onaj plus je bio jasan i ako nisi prokrvarila nemas razloga za brigu...
Lindsay kraljice ne zna decko sta ga ceka za 2 tjedna ahhahahha jesi nabavila trakice ?
Uvjeti su isti za moje zanimanje ali posao laksi i blize mi je putovanje, s time da vec znam nekoga tko tamo radi pa bi mi bilo lakse.
Evo imam moralnu dvojbu a moram uskoro odluciti...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Divna ovo je pik samo takav, piski i sutra trebaoo bi biti svjetliji na dan O. Samo vi pokrivajte...
Ancioo ne odustajem od tebe sve dok vjestica ne dode 🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watsoon narucila , stici ce mi u ponedjeljak :)
Al je nagrabusio :) S tim da on jedva ceka, u nasoj vezi ja sam ta kojoj se cesce ne da ( mimo plodnih dana tada mi nikada dosta) a inace on bi uvijek i svugdje ja samo bjezim po kuci 🤣🤣
Idemo uskoro i na onaj mikroskop vidjeti jesu proplivali neplivaci pa javim rezultate :)
Vidim da naginjes na novi posao ipak 51:49 :) to je odlicno. Vidis da se uvijek nesto dobro dogadja... a cuj trudna nisi bolesna mozes raditi dokle ti tijepo dopusti i mozes se vratiti s bebinih 6 mjeseci a muz uzme 6 porodiljnog...
Toncica24 cestitke od ❤️ i nek bude skolska 😍😍😍🙏
Divno!
Eto cure koje popiskite rano minus, nista nije gotovo 🤞🤞🤞
Anabelaaaa fige drzim da su sve to dobri simptomi 😍
Traveller pusti moju temp, reci ti meni jesu tvoje trakice krenule tamnit?
Stormy jel tebi porasla bazalna?Sanjarka hehe ja isto gledam tvoju tempicu, bome mozda se stvarno nesto kuha 😊🤞❤
Moja temp. je prekjucer bila 36,1 bazalna, jucer i danas 36,2 a dnevna mi bude do 36,7
Jucer sam pišnula zadnu lh trakicu za provjeru na
24 DC, a pik je onda bio 22 DC.
https://ibb.co/HXR7FHy
Šta mislis kada je onda bila O?
23dc vjerovatno, najkasnije 24dc
No nekako ti je bazalna i dalje niska 🤔 bas javi sta ce sutra biti
A kod mene se nista ne kuha, samo je Traveller guzicar i sve joj ide od ruke pa cu na kraju morat dat 30kn za test bzvz 🤣🤣
😂😂😂😂😂 Pa nećeš ako ti budeš u pravu, padne ti temperatura sto puta do 25.dana ciklusa, kako si rekla. Dat ću ti ja 30 kn kad te vidim. 😂😂😂 Al zaboravit ćeš ti to kad popiskis plus. Jesi opet bila gore, možda je to čarobna poza. Kad bolje razmislim, postoji šansa da je i meni ta bila. Ne znam od kojeg seksa se ulovilo. 😂😂
Sta se tiče trakica, slikam večeras. Malo je tamnila ali ništa drastično. Imam popodne problema s trakicama radi rijetkog urina, jbg kad volim tu vodu više od ičega. 😂😂
Evo pecem tortu od čokolade i lješnjaka pa kome treba comfort food, nek svrati do Sesveta na krišku. 😍😂
Torta velis? Ohooohooohooooo sestro! Evo meeee za 10min 😂
Sad idem dalje citat haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Drage cure, jutros sam napisala komentar i prije nego kliknem na "posalji" mi se isprazni baterija i ugasi mobitel 🤦♀️
Draga Maso, zelim ti sretan, sretniji i najsretniji rodjendan i da ti se ostvare sve zelje (s malim zakasnjenjem)! 💐🍾
Draga Lora i toncica, cestitam vam na plusicima i od ❤ zelim da bude uredna i skolska. toncica nemoj se brinuti, sutra ce se plusic ponovno pokazati, sigurna sam u to! Podragajte trbuscice i uzivajte koju minuticu i za nas sve tu na forumu 🤗
Draga lindsay, bas mi je drago za muza, sada samo uzivajte 🥰
Draga ancio, znam kako se osjecas, i sama sam prolazila kroz to. Najgore je kada su velika ocekivanja i mislis da ste sve napravili kako treba, sve pokrili i da ce sigurno uspjeti jer nema razloga da ne, ali nazalost trudnoca ne funkcionira po principu narudzbe. One koje misle da da jer su zatrudnile iz prve su zapravo samo imale malo vise srece. Vec sam pisala da i kad su oboje potpuno zdravi, sanse za trudnocu su do 25%. Tako da ne ocajavaj, nego se veseli sljedecem ciklusu. Moja preporuka bi ti bila, da izbacis sve lose iz sebe i nadalje gledas na to ne kao optimist, vec kao optimisticni realist. Pa tek vam je prvi put da ste uhvatili pik i pokrili dane. Takodjer jedna preporuka po pitanju Bozicnog cuda: lijepo je nadati se i motivirati time, ali to radite s dozom opreza. Prosla sam i kroz to, tako da mi je prosli Uskrs bio jedan od najgorih i ne zelim da ijednoj od vas bude ovaj Bozic takav. Zelim da budete u krugu svojih najmilijih, sretne i zahvalne na svemu sto vam je zivot donjeo i pruzio ❤
Draga Watson, ja bih takodjer prihvatila ponudu, ako bi na novom radnom mjestu bila sretnija i ispunjenija. Budi sama sebi na prvom mjestu! 🤗
I na kraju da se zahvalim na rijecima utjehe! 🤗❤
Nije ovaj put uspjelo, ali uspjet ce jednog dana... 🥰
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Kod mene je 609 a ref.vrijednost he bila 150-557
I dr je rekao blago povisen ali preporuka endokrinolog.Ja se jos ne mogu naruciti,nigdje ni privatno slobodnog termina prije mjesec dana a imam sve nalaze uradjene.B
Koji ti je omjer LH i TSH hormona? Npr kod mene oba su OK gledajuci referentne vrijednosti ali LH je veci od TSH a to za trudnocu moze da pravi problem, treba da je TSH vece od LH.
Nadam se da ces brzo dobiti termin, a hormon ti je mrvicu samo povisen, mozda nije to problem :)
Watson, hvala na rijecima potpore :)
Andela, vadila sam hormon rano ujutro, nisam imala nikake aktivnosti, bukvalno ustala i pravo na polikliniku, a uz to, problem je i ova inverzija LH i TSH sto je dijagnoza (mislim) policisticni jajnici. Inace mislim da nije to prepreka za zatrudnit, ali sigurno da su manje sanse.
Mislim da si se malo zeznula,nije TSH vec FSH. TSH je hormon stitnjace koja generalno proizvodi hormone.
Al gleda se koja je razlika..recimo moj LH je veci od FSH al neka minimalna razlika. I vise gin.mi je reklo da je to okej. I nije to nuzno PCOS (recimo ako jos nemas redovite ovulacije,duge cikluse,dlakavost,e onda moze postojat sumnja na PCOS)
Vele da je najveci problem ako je AMH los i progesteron nizak.
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Tommyfame, u pravu si, zeznula sam se, FSH je u pitanju, spolni hormoni su bitni za ovaj odnos :) hvala sto si to primijetila
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Linsay,
Jel bio jednom na spermiogramu ili više puta? Čitala sam na forumima da su bili drugi put i tada je bilo normalno. Nakon 2,3 puta se dobije dijagnoza, ne od prve.
Moj muž je prvi put bio u 12. mjesecu, pa u 2., u 5. i tada je nalaz bio najbolji, po 1 posto je falilo do normalnog i sada ovaj put kad je dosta pao.
Jesu ti poslali od časne onaj recept za med, orahe i celer?
Tommyfame, u pravu si, zeznula sam se, FSH je u pitanju, spolni hormoni su bitni za ovaj odnos :) hvala sto si to primijetila
Ma bitno da se kuzimo 😉
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Bok curke,
Nova sam ovdje i citajuci vase komentare, zvucite mi kao znanstvena fantastika, toliko brojki, skracenica... da sam se pogubila jer sam totalno nova u ovome.
Za pocetak bi vas pitala za neku dobru ginekologicu u Zg da odem na pregled.
Te gdje i koje trakice kupujete za pracenje ovulacije.
Dragi i ja smo tek odlucili da bi sad bilo pravo vrijeme sa pokusajima vezanim za trudnocu. ali problem je sto je on dosta na poslovnom putu pa ce to isto biti problem i oduzeti nam dosta vremena.
Svima vam zelim puno uspjeha i da sto prije ostanete trudne
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Sortiraj odgovore
Najstariji