Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    18. Studeni 2020. 18:47

anabelaaaa

Kod mene je 609 a ref.vrijednost he bila 150-557
    I dr je rekao blago povisen ali preporuka endokrinolog.Ja se jos ne mogu naruciti,nigdje ni privatno slobodnog termina prije mjesec dana a imam sve nalaze uradjene.B

Koji ti je omjer LH i TSH hormona? Npr kod mene oba su OK gledajuci referentne vrijednosti ali LH je veci od TSH a to za trudnocu moze da pravi problem, treba da je TSH vece od LH.
    Nadam se da ces brzo dobiti termin, a hormon ti je mrvicu samo povisen, mozda nije to problem :)

Watson, hvala na rijecima potpore :)
    Andela, vadila sam hormon rano ujutro, nisam imala nikake aktivnosti, bukvalno ustala i pravo na polikliniku, a uz to, problem je i ova inverzija LH i TSH sto je dijagnoza (mislim) policisticni jajnici. Inace mislim da nije to prepreka za zatrudnit, ali sigurno da su manje sanse.

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

Bella🌟
    18. Studeni 2020. 18:57

anci000 🌸💞

Watson i bella vidim ja da biste vas dvije rado vidjele moj plusic, ali nažalost ovaj ciklus ništa, tempica mi polako pada a dole me strasno boli imam osjećaj kao da me netko nožem reže, to je to, taman do sub će doći samo su sada na rasporedu dani čokolade, tuge, tjeskobe i boli, no i to će proći
    Bit će bolje, trenutno me sve jako pogađa, tim fore sto su svi oko mene u euforiji trudnoće, moj dragi je totalno optimističan a ja ko potonuli Titanic
    Trudim se bit ok kad dođe s posla, ali osjeti on, noću kad legne kraj mene cijelu noć me sebi vuče 🥺🥰
    Bit će bolje, Dat će dragi Bog da nam ovo bude najbolji Božić 🙏

Anci naša drzi se❤💝💝

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

• Toncica24
    18. Studeni 2020. 18:57

kateboss

toncica24

A nadan se.zaista sam i preko 10 puta piskila od jutros
    Al svejedno

Ne trebas se brinuti. Razina hcg nije toliko visoka. Provjeri kolika je osjetljivost na oba testa, neki reagiraju na 25, neki na 50. Cisto da budes mirna ❤

Ma bacila sam kutije u smece od bijesa //

1.8.2021 Curetak stigao 💗

18. Studeni 2020. 18:58

anci000 🌸💞

Watson i bella vidim ja da biste vas dvije rado vidjele moj plusic, ali nažalost ovaj ciklus ništa, tempica mi polako pada a dole me strasno boli imam osjećaj kao da me netko nožem reže, to je to, taman do sub će doći samo su sada na rasporedu dani čokolade, tuge, tjeskobe i boli, no i to će proći
    Bit će bolje, trenutno me sve jako pogađa, tim fore sto su svi oko mene u euforiji trudnoće, moj dragi je totalno optimističan a ja ko potonuli Titanic
    Trudim se bit ok kad dođe s posla, ali osjeti on, noću kad legne kraj mene cijelu noć me sebi vuče 🥺🥰
    Bit će bolje, Dat će dragi Bog da nam ovo bude najbolji Božić 🙏

Anci 💗

zg123
    18. Studeni 2020. 18:59

https://ibb.co/f1HzbwQ
    Evo ovo je zadnji nalaz, godinu dana ima od dijagnoze, sad je 3 mjeseca pio Profertil i najgore rezultate je dao.
    Najbolji rezultati su bili kada je pio od Twinlaba vitamine i od časne Ljubice pripravke

anabelaaaa
    18. Studeni 2020. 19:20

sassy

anabelaaaa

Kod mene je 609 a ref.vrijednost he bila 150-557
    I dr je rekao blago povisen ali preporuka endokrinolog.Ja se jos ne mogu naruciti,nigdje ni privatno slobodnog termina prije mjesec dana a imam sve nalaze uradjene.B

Koji ti je omjer LH i TSH hormona? Npr kod mene oba su OK gledajuci referentne vrijednosti ali LH je veci od TSH a to za trudnocu moze da pravi problem, treba da je TSH vece od LH.
    Nadam se da ces brzo dobiti termin, a hormon ti je mrvicu samo povisen, mozda nije to problem :)

Watson, hvala na rijecima potpore :)
    Andela, vadila sam hormon rano ujutro, nisam imala nikake aktivnosti, bukvalno ustala i pravo na polikliniku, a uz to, problem je i ova inverzija LH i TSH sto je dijagnoza (mislim) policisticni jajnici. Inace mislim da nije to prepreka za zatrudnit, ali sigurno da su manje sanse.

Lh je 2,97
    Fh 3,77
    Oba su unutar ref.vrijednosti u mislim da je I ovaj omjer ok. Ma jedino me sad brine progesteron.Iznosi 19,2 a ref vrijednost iznos od 1,2- 15,9
    Tjesim se da sam zakacila koji spermic 😁 pa da je zato povisen

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

tina25
    18. Studeni 2020. 19:23

Ja sam bila jucer kod endokrinologa i moram izvaditi hormone stitnjace i prolaktin ali tek kada dobijem, jer mi je rekla da se to vadi do 5og dana ciklusa 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Lindsay
    18. Studeni 2020. 19:41

Watsoon je,je potres veeelike magnitude od jucer pa do danas 😅 Sutra cekam M :)
    Sto se tice posla, dobijes li bolje radne uvijete? Ugovor za stalno? 
    Zg123 kao sto rekoh tvoj m je tata mata za mog s nalazom :) samo ne odustaj i ucini sve sto mozes....
    Ancioo nadji je na fb, Casna Ljubica imas i e mail i broj tel , cekas da ti odgovori i do mj dana ali neka ti ne bude zao. Ta zena je cudo.

Lindsay
    18. Studeni 2020. 19:43

Zg123 zasto ne nastavljate s casninim pripravcima?

zg123
    18. Studeni 2020. 19:46

Ovo je mail, mi smo ju tako kontaktirali casnaljubica7@gmail.com
    Zato jer je popio 2 ture i bio uvjeren da mu je bolje od twinlaba i sad kad je još pio profertil koje su stvarno skupe tablete, za 3 mjeseca platili 1 250 kuna. 
    Sada je nakon tog nalaza napravio med, orahe i celer i sada ćemo naručiti opet pripravke časnine.
    Kakvu dijagnozu ima tvoj muž?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.