Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    18. Studeni 2020. 18:24

Jutros san radila clear blue
    A sad neki cyclotest
    Oba kupila jucer u ljekarni

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• kateboss
    18. Studeni 2020. 18:26

toncica24

Ja neznan jel ima jos koja toncica ql ja nisan dala otkaz.
    Ali ljudiii pomagajtee
    Ja san isla maloprije napravit jos jedan test od drugog proizvodaca i ovaj je negativan nista niti nista
    Pa sta je ovooo jutros se lipo vidilo plus
    Isuseeeeee

Mozda zato sto je vecer i razblazila si urin ako si kroz dan unosila dosta tekucine? Ne vjerujem da je test lazno pozitivan. Kada je rana trudnoca urin mora biti sto duze u mjehuru, vjerojatno si ga razblazila tekucinom i vec si mokrila danas barem 6-7 puta. Ponovi test kroz jutro, ali vjerujem da ce biti pozitivan 🤞❤

• Toncica24
    18. Studeni 2020. 18:26

A sad neki cyclotest

• kateboss
    18. Studeni 2020. 18:27

toncica24

Ja neznan jel ima jos koja toncica ql ja nisan dala otkaz.
    Ali ljudiii pomagajtee
    Ja san isla maloprije napravit jos jedan test od drugog proizvodaca i ovaj je negativan nista niti nista
    Pa sta je ovooo jutros se lipo vidilo plus
    Isuseeeeee

Mozda zato sto je vecer i razblazila si urin ako si kroz dan unosila dosta tekucine? Ne vjerujem da je test lazno pozitivan. Kada je rana trudnoca urin mora biti sto duze u mjehuru, vjerojatno si ga razblazila tekucinom i vec si mokrila danas barem 6-7 puta. Ponovi test kroz jutro, ali vjerujem da ce biti pozitivan 🤞❤

• kateboss
    18. Studeni 2020. 18:27

toncica24

A sad neki cyclotest

• kateboss
    18. Studeni 2020. 18:28

toncica24

A sad neki cyclotest

• kateboss
    18. Studeni 2020. 18:29

Nije odma htjelo poslati, pa se poslalo 3 puta 😥

Bella🌟
    18. Studeni 2020. 18:33

buhtlica23

watson009

Toncice, ti si jucer dala otkaz?
    Smijem potati jesi li nasla novi posao ili ces biti doma?
    Ja imam ponudu za novi posao i sretna sam i isla bih odmah ali kad znam da idemo uskoro na potpomognutu malo me strah i razmisljam da ne bi bilo fer prema novom poslodavcu 😭 pliz help cure 🙏 Dal da odem pa ako bude oke-a iz pouzdanih izvora znam da je dobar posao, mogu raditi i u trudnoci ako ju odmah ostvarimo na 1. IVF-u, meni je dogodilo 100 dogadaja zadnjih 10 dana, samo lupaju nove informacije po meni…
    Andela mozda bolje da nemas simptome,mozda je to doista dobar znak 🙏❤ ljubim te !!!
    Ancioo gle kako se cuda dogadaju, ja vjerujem u tvoje cudo.👆
    Lindsay jel stigao dragi ? Biti ce da je bio potres sinoc i drago mi je da si opet u igri ❤

Watson, ako razmisljas o promjeni posla znaci da je i vrijeme da ga promjenis. Ja bar to tako gledam. Budi si na prvom mjestu i ako nisi zadovoljna idi dalje. Bez obzira na mogucnost T pravi poslodavac bi trebao znati cijeniti radnika pa bez obzira na trudnocu ili bolesti.
    To je nekako moje razmisljanje 😀

Watson, dijelim mišljenje sa buhtlicom. Pogotovo ako mozes raditi u T. Odvaži za i protiv. Sretno svakako😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

• Toncica24
    18. Studeni 2020. 18:38

A nadan se.zaista sam i preko 10 puta piskila od jutros
    Al svejedno wtf
    Ah stresa

• kateboss
    18. Studeni 2020. 18:47

toncica24

A nadan se.zaista sam i preko 10 puta piskila od jutros
    Al svejedno

Ne trebas se brinuti. Razina hcg nije toliko visoka. Provjeri kolika je osjetljivost na oba testa, neki reagiraju na 25, neki na 50. Cisto da budes mirna ❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.