Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Studeni 2020. 09:13

Traveller

Evo trakicehttps://ibb.co/3cWkrKk

Nije jos da
    A nije ti kasno za pik u subotu? To znaci da ce ti o tek 16dc? Nisi rekla da su ti ciklusi 28dana? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    19. Studeni 2020. 09:22

Anabelice ❤❤❤❤❤ glavu gore zeno, sutra je novi, ljepsi dan i idemo u nove pobjede! grlimmm😘😘
    Lindsay cini mi se da si ti napisala da si farmaceut, pa te molim za pomoc tj savjet, ili ako bi netko drugi znao pomoci 🙏 prosli tj sam kontaktirala ginekologicu jer sam osjetila upalicu i poslala mi je Diflucan jednu kapsulu i Vagisan jednu vaginaletu i kremu. Napomenula sam da radimo na bebi, i taman mi krenuli plodni dani i akcijanje pa ih nisam iskoristila. Da li bi mogla sad iskoristiti, danas mi je 3. dpo? Strah me da nesto ne zabrljam sad🙄 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lindsay
    19. Studeni 2020. 09:26

▪Marty

Anabelice ❤❤❤❤❤ glavu gore zeno, sutra je novi, ljepsi dan i idemo u nove pobjede! grlimmm😘😘
    Lindsay cini mi se da si ti napisala da si farmaceut, pa te molim za pomoc tj savjet, ili ako bi netko drugi znao pomoci 🙏 prosli tj sam kontaktirala ginekologicu jer sam osjetila upalicu i poslala mi je Diflucan jednu kapsulu i Vagisan jednu vaginaletu i kremu. Napomenula sam da radimo na bebi, i taman mi krenuli plodni dani i akcijanje pa ih nisam iskoristila. Da li bi mogla sad iskoristiti, danas mi je 3. dpo? Strah me da nesto ne zabrljam sad🙄

Draga Marty, Diflucan samo u slucaju nuzde. Nije proporucljivo u ranoj trudnoci. Vagisan je u redu.

Lindsay
    19. Studeni 2020. 09:27

Tvoja je ginekologica predpostavila da su gljivice, jesi joj opisivale simptome? Imas li ih i sada? Jer diflucanom oralnim lijecimo dugo nelijecene gljivice tezeg stadija.

Maša🤰🏼
    19. Studeni 2020. 09:41

Jutro ❤️ 
    Evo pije se ocijedena naranca 😂
    Ja jucer radila generalku po kuci , danas cu zavrsit 😌 
    8DPO nemam apaolutno nikakve simptome 😌 u nedelju muz ide na posao pa cu onda pisnut 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    19. Studeni 2020. 09:42

I imam jedno pitanje, naci u pon idem na ultrazvuk 12 DPO dali ona moze nesto vidit ako se nesto desava? Implantacija da se desila ili tako nesto? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

▪Marty
    19. Studeni 2020. 09:47

lindsay

Tvoja je ginekologica predpostavila da su gljivice, jesi joj opisivale simptome? Imas li ih i sada? Jer diflucanom oralnim lijecimo dugo nelijecene gljivice tezeg stadija.

Hvala na brzom odgovoru 🙂 da opisala sam simptome, imam ih i sada. (blagi pritisak u predjelu maternice, peckanje i iscjedak blago zuckasti i ima neki miris). U rujnu sam pila antibiotik jer brisevi nisu bili ok, pa vjerojatno se time sad vodila. Napisala je da to dvoje trebam.uzeti istovremeno. Malo mi bed ponovno ju kontaktirati 😑 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Divna 🎀
    19. Studeni 2020. 09:48

Jutrooo dobree moje zene 🤩🤩 ukocila sam se od pokrivanja pikcine sinoc a nastavili smo i jutros 😂😂 ima nesto u tom kad vidis kad je crtica potamnila, pa ti sve drago sto se hopasas u pravo vrijeme, a muz vec gleda trudnocu po tjednima, misli da je zavrsio zadatak 😂😂
    Danas smo uzeli slobodan dan svakako, pa cemo to da zabetoniramo. 💪💪 poslije cu da pijem kafu i da vas iscitam 😘😘

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Sanjarka88
    19. Studeni 2020. 09:51

Divna_Sa

Jutrooo dobree moje zene 🤩🤩 ukocila sam se od pokrivanja pikcine sinoc a nastavili smo i jutros 😂😂 ima nesto u tom kad vidis kad je crtica potamnila, pa ti sve drago sto se hopasas u pravo vrijeme, a muz vec gleda trudnocu po tjednima, misli da je zavrsio zadatak 😂😂
    Danas smo uzeli slobodan dan svakako, pa cemo to da zabetoniramo. 💪💪 poslije cu da pijem kafu i da vas iscitam 😘😘

💪💪💪💪 Samo jako 😁
    Moj je prosli put nakon dobitnog hopsanja rekao upravo sam napravio dijete, a nije ni znao da su mi plodni dani 

Sanjarka88
    19. Studeni 2020. 09:51

maša25

I imam jedno pitanje, naci u pon idem na ultrazvuk 12 DPO dali ona moze nesto vidit ako se nesto desava? Implantacija da se desila ili tako nesto?

Nece moc vidit 
    Trudnoca se ne moze vidit uopce prije cca 5tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.