Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    19. Studeni 2020. 10:00

Anabelaaaa drzi se 💕💕💕
    Toncica24 čestitaaaaam💫💫 opusti se sada i uživaj! Neka bude dosadna i školska🎉
    Divna_Sa  haahaaha neka ste vi sve pokrili. Muž je presladak 🤭

Dobro jutro svima ostalima! 
    Ja jedva čekam da prođe ovih 11 dana i da vidim jesmo uspjeli 🤣
    Marty mi skupa piškimo😍

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lindsay
    19. Studeni 2020. 10:08

▪Marty

lindsay

Tvoja je ginekologica predpostavila da su gljivice, jesi joj opisivale simptome? Imas li ih i sada? Jer diflucanom oralnim lijecimo dugo nelijecene gljivice tezeg stadija.

Hvala na brzom odgovoru 🙂 da opisala sam simptome, imam ih i sada. (blagi pritisak u predjelu maternice, peckanje i iscjedak blago zuckasti i ima neki miris). U rujnu sam pila antibiotik jer brisevi nisu bili ok, pa vjerojatno se time sad vodila. Napisala je da to dvoje trebam.uzeti istovremeno. Malo mi bed ponovno ju kontaktirati 😑

Nisam pametna sta da ti kazem
    Diflucan zaista samo u nuzdi u trudnoci. U prva 3 mjeseca gotovo nikako. Posto tebi brisevi nisu bili uredni mozda je bakterija u pitanju a ne gljivica. Ovo ti je ona napamet dala.

Snoopyiica95
    19. Studeni 2020. 10:21

Anabela zao mi je, ali ako m nije dosla nije jos nista gotovo🤞
    Divna nek ste vi zabetonirali🤩🤞

https://ibb.co/YDF1Yw9 Sta mislite jel pik bio 17dc? 16,17dc me glava bolila za poludjeti🤯 sinoc poslije keksa me je lagano bolio desni jajnik i sad me lagano probadaju i imam one grcice kao pred m, i sinoc uopce nije puno sperme izaslo iz mene a inace svaki put si mislim da je izaslo sve 🤔 
    Iii imam pitanje,sad sam bila na wcu i tokom brisanja sam imala bijelu prozirnu jaako rastezljivu sluz,  nisam sigurna dali je to ovulacijska sluz ili moze biti i  sperma od sinoc? 
    Ih da, ja sam pocela stavljat jastuk ispod guzice poslije odnosa😅 

Snoopyiica95
    19. Studeni 2020. 10:24

Masa ne moze se vidjeti tako rano, ne znam jel moze putem krvi ako bude implantacija do tad.. 🤔

anabelaaaa
    19. Studeni 2020. 10:37

Pratim sad ove grafikon kod strankinja,Boze kakve one padove temp imaju I opet T...Ne razumijem Svako treci dan neko pad I odna opet skok..Sto toga kod nas nema 🙄😁
    Ja I danas onaj bijeli iscjedak u izobilju sto me sad bas izludjuje...Uvijek pres mengu suha..Vidjecu jos sutra ,pa cu pisnut nece li se kakvo cudo desit 😊
    Hvala vam cure  na rijecima utjehe,sve vec znate ♥️

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

19. Studeni 2020. 10:37

Bok cure, evo baš danima čitam što ste sve do sada pisale. Naime mi pokušavamo od rujna. Mislila sam da će to ići lakše, bas s obzirom da su moji ciklusi u dan redovni. Mislila sam da nam je uspjelo prošli ciklus jer sam 6 dana od odnosa imala lagano krvarenje, a sada se već bojim da nisam imala neku upalu i baš taj vikend kada su mi bili prodni dana sam imala temp 38 i glavobolje skoro cijeli vikend. Zanima me da li je mogla prehlada utjecati na začeće i koje čajeve osim vrkute mogu piti kao podršku začeću, a da ih mogu piti i ako slučajno ostanem trudna, a da ne znam.
    Hvala

anabelaaaa
    19. Studeni 2020. 10:38

Andela111

Anabelaaaa, dogovor je da piskimo 23.11 - pusti temperaturu….

Ako ne dobijem pisnucemo, ko ga sisa 😁 Ionako sam vec psihicki spremna na minus..🤷‍♀️

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• MariK
    19. Studeni 2020. 10:53

Bok cure, pisala sam vam nedavno da sam izgubila blizance u 10 tjednu trudnoće, srca su im stala. Zadnja 3 mjeseca pokušavamo ostvariti trudnoću i ima 3 dana ja se osjećam jako umorno, slabo sa mučninama. Ciklus mi inace traje 29 dana, al par mjeseci mi urani i stigne mi 26-tog dana. Ja sam jučer ujutro uradila test jer mi je bio 26-ti dan i ponovila sam danas. Crtica je jedva vidljiva pokušat ću postaviti sliku pa da čujem vaša mišljenja.

mara5
    19. Studeni 2020. 11:08

https://imgbb.com/ 
    tu učitati foto, pa kopirati link.
    Jako mi je žao zbog bebača :( nadam se da će test biti sto posto pozitivan

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

▪Marty
    19. Studeni 2020. 11:11

lindsay

▪Marty

lindsay

Tvoja je ginekologica predpostavila da su gljivice, jesi joj opisivale simptome? Imas li ih i sada? Jer diflucanom oralnim lijecimo dugo nelijecene gljivice tezeg stadija.

Hvala na brzom odgovoru 🙂 da opisala sam simptome, imam ih i sada. (blagi pritisak u predjelu maternice, peckanje i iscjedak blago zuckasti i ima neki miris). U rujnu sam pila antibiotik jer brisevi nisu bili ok, pa vjerojatno se time sad vodila. Napisala je da to dvoje trebam.uzeti istovremeno. Malo mi bed ponovno ju kontaktirati 😑

Nisam pametna sta da ti kazem
    Diflucan zaista samo u nuzdi u trudnoci. U prva 3 mjeseca gotovo nikako. Posto tebi brisevi nisu bili uredni mozda je bakterija u pitanju a ne gljivica. Ovo ti je ona napamet dala.

Ok hvala ti❤ onda cu samo vagisan uzeti pa cu vidjeti kako bude.. i nakon toga lactogyn oralne i vaginalne probiotike

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.