Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    18. Studeni 2020. 16:39

anabelaaaa

sassy

Evo ja s kontrole, nazalost ovulacija je bila sinoc, promasila sam je :( jer se duzina ciklusa opet mijenja izgleda, po menstrual calendar app je trebala bit sutra a po FF tek u petak. Nismo imali odnose jucer jer sam mislila da ce ponovit papu. Pokrili smo sad odmah, ne znam koliko je mogucnost da se zatrudni nakon ovulacije, dr pretpostavlja da je sinoc bila.

UZ je bio u redu ali nalazi nisu: povisen prolaktin i inverzija LH i FSH hormona te sam dobila hormonalne tablete za prolaktin i inofolic. Nakon mjesec da ponovim hormone. Takodjer uputila me kod endokrinologa da pogleda hormon stitne (malo je snizen 0,51) i da muz uradi spermiogram.

Eto ga, svasta nesto :) drago mi je da nemam nikakve ciste u UZ joj izgleda OK.

Ja dodatno uzimam femisan a, cuvarkucu i med te caj od vrkute, to na svoju ruku.

Koliko ti je povisen prolaktin pa si dobila tablete?
    ..Meni je skroz blago povisen a ginic me salje kod endokrinologa,on mi nista nije preporucio
    Ja sam takodjer uzimala inofolic(sama sebi propisala)🤣njime sam rjesila policisticne jajnike..pila sam ga tri mj

Prolactin mi je 759 a ref vrijednost je 40-530. Nije toliko povisen. S druge strane, drugarica je isla da provjeri insulinsku resistenciju radi povisenog prolactina i dobila je lijekove za to i sredila prolactin, ja cu za sad probat ovim tabletama, inace su gadne za podnijeti (znam jer oko mene kao sto sam spomenula, sve zene imaju probleme s zacecem). A otici cu i endokrinologu s nalazima vise radi stitne a usput i spolne nek pogleda. Koliki je kod tebe prolactin? 

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

Lindsay
    18. Studeni 2020. 16:56

zg123

Hvala ti Lindsay, taman idem oko Osijeka i svakako cu im se javiti i uzeti. S muževom dijagnozom trebati će čuda, ali ja vjerujem u njih 😉

Koja je to dijagnoza? Sumnjam da je gora od mog decka :/

watson009
    18. Studeni 2020. 16:57

Koliko dogadaja danas ❤ 
    Nisam sve upamtila oprostite ako se budem ponavljala...
    Sassy slazem se s tobom,ako nejde 6mj ravno ka doktoru, njima godina dana nije nista ali nama bomec je. S druge strane, gledaj pozitivno na nova saznanja jer sada cete ciljano rjesavati problem! Ja sam uvjerena da cete ga brzo i rijesiti 🙏
    Toncice ja sam sretna radi svakog plusica ali iskreno priznajem da ovakvi nakon godinu i po dana daju vjetar u leda nama ostalima da nema predaje, presretna sam radi tebe !!! Doista❤ od srca ti zelim da ovaj put sve prode u redu!!!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    18. Studeni 2020. 16:57

Kod mene je 609 a ref.vrijednost he bila 150-557
    I dr je rekao blago povisen ali preporuka endokrinolog.Ja se jos ne mogu naruciti,nigdje ni privatno slobodnog termina prije mjesec dana a imam sve nalaze uradjene.B

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    18. Studeni 2020. 17:28

Toncice, ti si jucer dala otkaz? 
    Smijem potati jesi li nasla novi posao ili ces biti doma?
    Ja imam ponudu za novi posao i sretna sam i isla bih odmah ali kad znam da idemo uskoro na potpomognutu malo me strah i razmisljam da ne bi bilo fer prema novom poslodavcu 😭 pliz help cure 🙏 Dal da odem pa ako bude oke-a iz pouzdanih izvora znam da je dobar posao, mogu raditi i u trudnoci ako ju odmah ostvarimo na 1. IVF-u, meni je dogodilo 100 dogadaja zadnjih 10 dana, samo lupaju nove informacije po meni...
    Andela mozda bolje da nemas simptome,mozda je to doista dobar znak 🙏❤ ljubim te !!!
    Ancioo gle kako se cuda dogadaju, ja vjerujem u tvoje cudo.👆
    Lindsay jel stigao dragi ? Biti ce da je bio potres sinoc i drago mi je da si opet u igri ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    18. Studeni 2020. 17:30

Andela sad gledam nalaze i moj je prolaktin povisen a mirovala sam prije vadenja jer je guzva bila za poluditi u bolnici, gleda se i prolaktin nakon talozenja-meni je bio unutar ref.vrijednosti i dr u Beti plus je rekla da je to sve super.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• mare_91
    18. Studeni 2020. 17:33

Pozdrav, imam mali problemčić. 6.11. sam trebala dobiti menstruaciju,medutim dobila sam 4.11.,koje je bila vidljiva na papiru i malo na ulošku,trajalo je mozda tri dana. Nakon toga sam radila dva testa i oba negativna, sada su mi grudi malo narasle, imam zatvor s kojim inace nemam problema, te sam dobila hrpu madeža,osjecaj nadutosti. Ne znam sto da radim,narucena sam kod ginekolga tek u siječnju.

buhtlica23
    18. Studeni 2020. 17:47

watson009

Toncice, ti si jucer dala otkaz?
    Smijem potati jesi li nasla novi posao ili ces biti doma?
    Ja imam ponudu za novi posao i sretna sam i isla bih odmah ali kad znam da idemo uskoro na potpomognutu malo me strah i razmisljam da ne bi bilo fer prema novom poslodavcu 😭 pliz help cure 🙏 Dal da odem pa ako bude oke-a iz pouzdanih izvora znam da je dobar posao, mogu raditi i u trudnoci ako ju odmah ostvarimo na 1. IVF-u, meni je dogodilo 100 dogadaja zadnjih 10 dana, samo lupaju nove informacije po meni…
    Andela mozda bolje da nemas simptome,mozda je to doista dobar znak 🙏❤ ljubim te !!!
    Ancioo gle kako se cuda dogadaju, ja vjerujem u tvoje cudo.👆
    Lindsay jel stigao dragi ? Biti ce da je bio potres sinoc i drago mi je da si opet u igri ❤

Watson, ako razmisljas o promjeni posla znaci da je i vrijeme da ga promjenis. Ja bar to tako gledam. Budi si na prvom mjestu i ako nisi zadovoljna idi dalje. Bez obzira na mogucnost T pravi poslodavac bi trebao znati cijeniti radnika pa bez obzira na trudnocu ili bolesti.
    To je nekako moje razmisljanje 😀

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

anabelaaaa
    18. Studeni 2020. 17:55

Andela111

Cure, ja mislim da skoro i ne postoji neko ko nema povisen Prolactin ali ne znam da li vam je ko rekao da pre vadjenja hormona pola sata morate mirovati, tako da ja naravno nisam mirovala pa mi je bio 800 a dozvoljeni 550 ali ja se ne uzbudjujem oko njega niti malo, mislim da je on problem samo ako je ekstra visok recimo 1300 pa na dalje.

Ja radila prolaktin sat dva nakon budjenja,kako se I preporucuje.Labaratorij mi uz stan bukvalno.Nisam se ni nervirala ni umarala.Sve ja to moja Andela ispitam prije  ..Tri put mjeri jednom sjeci .To tako kod mene ide❤ Ti bas nikakvih simptoma nemas ?!A ja citam ovaj gusti iscjedak moze biti I pred mengu 🙄
    Mada se je ne sjecam da sam ga ikad imala u ovoj mjeri I ovoj formi

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Toncica24
    18. Studeni 2020. 18:16

Ja neznan jel ima jos koja toncica ql ja nisan dala otkaz.
    Ali ljudiii pomagajtee
    Ja san isla maloprije napravit jos jedan test od drugog proizvodaca i ovaj je negativan nista niti nista
    Pa sta je ovooo jutros se lipo vidilo plus 
    Isuseeeeee

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.