Sassy i Lavanya cure samo hrabro, velike ste vi hrabrice i borci 💪💜 sve ce biti u redu😘😘😘 sretnoo 🍀 javite obavezno!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lora i Toncica, cestitaaaam na plusicima 🥳🥳🥳🤩🤩🤩🤩
Zelim vam da budete lijepe i pozitivne trudnice i da sve bude uredu. 🤞🤞
Jucer te Tonicice tjesimo a ti danas plusiic imas. Bas mi je drago, neka tamni!🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Je li mene netko tko sada ovo cita pitao gdje se u Slavoniju mora doci po maticnu mlijec od provjerenog pcelara s instituta? Ja se ispricavam sada sam se toga sjetila. Ako citas javi se, dam ti sve podatke.
Toncice cestitam tiii🥰🥰🥰
Kaze muz bit ce curka, crveni je test😅😅😅 prosli mj sam imala plavi😅
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Ne bih puno da se radujem pa da se razocaram...Ali danas bas imam gusti bijeli iscjedak,blago zuckast kad se osusi..Kakav je kod vas iscjedak bio,koje su bile T?🙄Da,i curi mi nos a nisam prehladjena..🤔😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Je li mene netko tko sada ovo cita pitao gdje se u Slavoniju mora doci po maticnu mlijec od provjerenog pcelara s instituta? Ja se ispricavam sada sam se toga sjetila. Ako citas javi se, dam ti sve podatke.
Koja je cijena?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Anabela to zvuci obecavajuce, meni je isto 23 dan ciklusa i nistaaaaa…. 0 🤪
Malo mi je neobicno jer sam obicno pred mengu suha ili bude neki mali trag bijelog a nista ovako. Zvuci I meni dobro qko koja bakterija nema ovaj popratni simptom 😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Marty hvala 💕
Divna… do ne procurim nadam se! 🍀 ali ipak trudim se biti objektivna 😔
Lindsay, ja sam te pitala za matičnu mliječ. Idem u 12. mjesecu u Slavoniji pa bi voljela odmah otići kod pčelara 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji