Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    15. Studeni 2020. 22:27

Ako mi dodjemo do mpo ici cemo preko bolnice sto je meni uzasno tesko jer sam djelatnik al ajde....
    Zaista imamo top ekipu za to i uspjesnost 90 %
    Stalno nam ostaju trudne i s dvojcekima i svakako.
    I nista ne cekam , kada se odlucim na redu sam....

marija3998
    15. Studeni 2020. 22:45

Traveller

marija3998

Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
    Hvala na savjetu

Sve su otišle spavat sad kad sam se probudila. 😭🤣
    Mislila sam da neću dočekat film Sex tape večeras, ali kako stvari stoje, mislim da ipak hoću.

😂😂😂 Super mi je taj film, isplati se pogledati

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

watson009
    15. Studeni 2020. 22:50

Traveller zeno pa ne vjerujem da si isla to traziti!!! Pa DIVNA SIIII !!! Najdivnijaaaa ❤❤❤
    Dakle nitko mi to nije spomenuo da bi HZZO ista pokrio 😭 sutra cu zvati kliniki i pitati sto mogu preko uputnice obaviti 👆 hvala ti !!! Imas kavu i pelinkovac od mene 😂😂😂
    Posto smo naruceni u 1.mj na postupak do tada mogu podici svaku uputnicu koju mi dozvole...ma samo da mi folikulometrije pokriju ja sretna jer ce ih biti ohoho.
    Lindsay shvacam da radis u bolnici i sigurno je da je drugacije nego kada nemas vezu, vjeruj da se inace samo na konzultacije ceka mjesecima pa znas kako se to otegne na kraju.. Evo imam vremena pa cu se raspitati! Kada smo vec u tome radije bih da ne gledam na cijenu djecjeg krevetica nego da placam nesto na sto imam pravo ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    15. Studeni 2020. 22:54

Hvala ti...❤ kada pocinje film da zaokupim misli? 
    O HZZO-u cu misliti sutra 😂👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

▪Marty
    15. Studeni 2020. 23:00

marija3998

Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
    Hvala na savjetu

ahahhahahahh 😂😂 dobra si! ja sam ko mara5 isto jedva cekala da ga se rijesim, e sad mi se opet ne cini losa ideja 😉😉👌👌 samo sad vise nisam toliko luda i mlada pa postavljam pitanja u glavi, sto ako nas netko vidi, prepozna, ako nas policija nade itd itd 😂🙈

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lindsay
    15. Studeni 2020. 23:00

Watsoon nisam mislila pod tim da necu cekati zato sto sam djelatnik i imam vezu 😅😅😅 nego nije guzva 
    Mala Slavonija ali plodna 😂😂

• Maybebaby
    15. Studeni 2020. 23:02

Pozdrav... Molila bih vas za malu pomoc! Dali je tko od vas pio femisan a kapsule i dali su se pokazale dobre za brze zacece, tj dali je neka zena u ovoj grupu ostala trudna zahvaljujući tim kapsula? 🥺😭😣😟

watson009
    15. Studeni 2020. 23:32

lindsay

Watsoon nisam mislila pod tim da necu cekati zato sto sam djelatnik i imam vezu 😅😅😅 nego nije guzva
    Mala Slavonija ali plodna 😂😂

A toooo, ahahhahaah dodem ja u Osijek onda 😂❤
    Predivan gradic 🙏
    Imformirati cu se malo bolje, naravno da vam nitko nece reci prava dok ih sami ne trazite...
    Hvala vam cure moje,zlatne ste👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Amy_94
    16. Studeni 2020. 06:47

Jutroo drage moje.. Evo meni polako prolazi M.. Pripremam se za iduci ciklus 🤞🙏
    Idemo po nasa Božićna čuda ❤️
    Zanima me dok još nisam krenula na te prtrage i koristit neke medicinske preparate za to... Da li postoje neke namirnice za koje  znate da mogu utjecati, da li uopce postoji to? 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

16. Studeni 2020. 07:00

anci000 🌸💞

jutro trudilice, poceo me onako znoj oblijevati pa mislim da ce uskoro M doci i skroz sam se rastuzila
    Moda da kupim danas neki testic jer imam ove kineze i sanjala sam da sam piskila i bila je blaga crtica

Jutro draga...jooj nadam se da nece... drzim fige 🙏🙏🙏🌿🌿💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.