Vridilo*
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka to kada budemo trudne, onda nema nazad 😂😂😂😂 kraljice !!!!
Lindsay nisam shvatila,imas pravo bez obzira gdje ides u postupak? To mi naravno kod privatnika nisu rekli. Da pitam svog ginekologa?
Meni ti se neda navlaciti po bolnicama, budimo realni da su ipak privatno pristupacniji...a to je svakoj zeni potrebno u tako skakljivim situacijama.
Vec sam dogovorila u 12.mj moram doci po upite kako cemo stimulirati ciklus, nisi mi rekla dal nesto od tih lijekova moze moj gin preko HZZO? Traziti cu ga ako moze tako. Ne zelim gledati na novac ali ako negdje mogu koju kunicu ustedjeti nije na odmet.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Traveller gdje si kraljice ? 👆😂
Stormy kako napreduje film ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
https://youtu.be/KgTUSF_AlD4
Ja bi ovakav porod ako moze 😂 zena nije uopce osjetila jaku bol 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sanjarko 😂😁😁💛💛
Toliko boli se nazivim svaki put kad imam M tako da me poroda nije niti najmanje strah. Samo da dođe do toga.🤞🤞❤
Anci ja bi najradije da piškiš i sutra si 11 dpo što je vrlo solidno, ali ako možeš pričekaj 12 dpo.a ako piškiš ujutro sutra svu sreću zelim da ugledas tu drugu crticu, svoj plus i budeš trudnica, sretnoooooo💝💝💛❤❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ancio ja sam za da ga napravis SADA!! ❤️
Sanjarka pricaj brate molim te , ja imam jako jako jako jako strah poroda i jedino kako me smiruje je kad slusam price od drugih zena iako one bile grozne i dalje si mislim sve sta vise toga znam mi je manje strasno . Ja vec 2 godine gledam online porode 😂 na youtube-u 🙈
A ne ne, to cu na bebama kad budemo da mi se ne predomislite 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Masooo jel ti to doista gledas porode ??? Dakle,nema sanse da to pogledam..ajmeeeee luda si!!!! 👆😂
Traveller tako je,iduci ciklus je sansa iz desnog jajnika a kazu da je i veca nakon prohodnosti jajovoda,ipak ih malo prodrmaju 😂
Ajde dizi muza i malo romantike u autu 😎
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
Hvala na savjetu
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Watsoon da bi lijekovi bili besplatni odnosno stimulacije jedino s cime sam upoznata je da te djevojke koje dodju k meni idu preko KBC-A OSIJEK znaci preko hzzo-a. Znaci preko bolnice i dobijaju sve besplatno. A nemamo privatnika za to u Osijeku i zaista ti ne znam reci dali bi ti subvenicirao hzzo mpo preko privatnika. Mislim da ne bi. Ako ti ista znace cijene osnova hormona za stimuliranje jajnih st su lijekovi cija je cijena od 1200 do 1800 kn. Tebi trebaju otprilike izmedju 2 i 6 i to cesto razlicita na temelju dijagnoza tebe i muza.
Uopce ne znam kako bi ih privatnik nabavio. Morao bi ih kupiti od veledrogerije ili poslati u ljekarnu da kupis ti osobno na recept onako bijeli privatni.
Bas mi to javi kada ju pitas
Sortiraj odgovore
Najstariji