Marty i Stormy cure danas na nedjelju ne izlazite iz kreveta hehe i sutra obavezno jer O ide nakon pika.
Lindsay ajme znam kakav je to mikroskop, covjece koja znanost…pogledala sam sinoc hrpu videa cak ima i kako si dati injekciju 😭 uzasno se toga bojim a zdravstveni sam radnik 12godina 😩
Ugl, svakako vam zelim da se spermio popravio pa da ne morate prolaziti torture…
Bella idi u setnju danas, makni misli od bebe…mene su ubila zadnja 4 dana, pomazem si molitvom i setnjama bez obzira na ovo grozno vrijeme👆
Ljubim vas,uzivajte u vikendu🙌
daaa, mi pokusavamo😂 ali od proslog vikenda smo skroz svaki dan u akciji osim pon, i vec sad polako dajemo zadnje atome snage i sve malce koji postoje🙈😂 nadam se da cemo jos danas i sutra uspjeti i onda uto pauza, iskreno vec me malo i bolucka unutra od toliko keksica.. sve samo da se primi 🤞😁 danas ujutro opet testirala i crtica jos tamnija nego jucer.. ludilo 😁
vrijeme je grozno i na sjeveru cijeli tjedan, tmurnoo.. nadam se da ti se popravilo raspolozenje i da ide na pozitivu 💕 😘😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Pa ne znam
Piski danas opet trakicu i mjeri bazalnu pa cemo vidit
Ja sam uvjerena da ide o i da menga nece doc za 2 tjedna 😊
Jutros mi je bazalna bila 36,2 a jucer 36. Sta mislis kad da piskim, u 15h ili kasnije?
Pa ja kad mi tako potamni
Piskim vise puta dnevno
I ujutro i popodne i navecer dok ne krene svijetlit
Ako ti je jucer /danas pik onda ce o danas /sutra najkasnije 48h od pika
Tako da nece temp do tada ni krenut rast
Javi bas kako ideSanjarka evo pišnula sad u 11:30h cini mi se jos tamnija, danas mi 22DC svašta…😳
Evo slikehttps://ibb.co/bNxDt8M
Što se tice filmova i serija, ja gledam HBO Go, Netflix ili si skidam sa piratskih stranica filmove.
Cula sam za neku gledalicu, ali tamo nikad nista nisam gledala jer me smeta kad iskacu reklame i sl.
Draga oprosti sto uskacem samo sam te htjela obradovati da sam ja u ovom dobitnom ciklusu pik uhvatila na 21 DC i evo sad u meni raste jedno malo čudo. Za O nikad nije kasno, glavno da se dogodila.
Zelim ti svu srecu da ovaj ciklus bude dobitan! ♥️🥰
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Lindsay ajme 😭😭😭😭😭
Mogu si misliti kako ti je to izdavati,mislis si pa zar cu i ja tako?!?!??! Uf oke oke...necu misliti o tome, samo pozitiva,idem popiti nkj 😎❤❤❤❤
Ina85 ja svakako vidim svijetlu drugu crticu 🙌
Marty ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
INA i ja vidim sjenicu 😍
Watson draga uspjet ces i ti i lindsay 💜💪🏻 Ja vjerujem čvrsto da hoćete i ne nećeš ići na jesenjske bebe nego ćemo Napravit extra temu za nas gdje ćemo se i dalje pratiti 🥰 ako ste za
Anđela mila šaljem ti zagrljaj nedostajala si!🥰
Sanjarko ne nađem ni ja film a čini mi se extra 😣
Ljubim vas cure ja prijavljujem bolne cicke bole me uzasnoooo
Neka boleeee 😁😃🤞🤞🤞🤞 daj pisni vise, izludit ces me 🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/2v1v2J2
https://ibb.co/yQ0HP4S
10 dpo ppziticno ili negativno?
Nije bas da volim te kineze. I zadnji testic mi je. Nekupujem vise ove izludise me.
Tu je sjena ❤️ neka samo tamni 🤞🤞🤞🤞
Marty bi ste ozbiljno shvatili posao 🤭 neka taj slatki trud urodi plodom ❤️🤞🤞
Cure moje kakav dan….danas saznala za dvije meni bliske cure da su trudne….jednoj se "dogodilo" i ne zna sta ce sada, druga ceka blizance…..a mene dusa boli😭
🤗🤗🤗
Bit ce i tvoj plusic u utorak ❤️
Sanjarko strah me ženo jako
Evo piskila sam prije 10 min i sad da hoću nemam šta 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 Bemti
Sve znam! Necu te vise nagovarat
Necu ni ja vise piskit prije nego mi zakasni
Al ne iz straha od minusa nego jer mene uhvatit ludilo, i piskim stalno pa usporedujem koliko tamni pa se ubijam u pojam
Ne hvala vise
A strah te cega tocno? Minusa? A razocarati ces se svakako ako nisi trudna ili kad ugledas minus ili kad dode m, nazalost razocarenje izbjec ne mozemp
Curke vjestica je ipak stigla s kasnjenjem 2 dana 😡 ali nema veze, idemo po Bozicno\novogodisnje cudo 💋❤❤
Curke vjestica je ipak stigla s kasnjenjem 2 dana 😡 ali nema veze, idemo po Bozicno\novogodisnje cudo 💋❤❤
Zao mi je 😪😪😪
Idemooooo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji