Marty bi ste ozbiljno shvatili posao 🤭 neka taj slatki trud urodi plodom ❤️🤞🤞
bome jesmo🙈 zelimo sad bebu vise nego ista..
❤❤❤❤❤ hvala ti, bas si divna!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Curke vjestica je ipak stigla s kasnjenjem 2 dana 😡 ali nema veze, idemo po Bozicno\novogodisnje cudo 💋❤❤
❤❤❤❤❤❤❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Maja zao mi je draga 😭 drzi se, isplaci se i digni jos jaca !!! Iduci ciklus je tvoj ❤
Ancio ja cu za vama gdje god mi bile, iako nam se termini ne budu poklapali ni blizu ja cu vas pratiti 🙌❤ hoces sutra piskiti ? Mah,iskreno meni je bilo gore iscekivanje od tog minusa,al fakat...kad je bio minus isplakala sam se i iduci dan bila jaca!!! Mozes ti to, tvoje cure su uz tebe 🙌❤ sve idemo po nase bebe,znam da nas cekaju 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pratimo sebi kojoj god grupi da bile a možemo i svoju osnovati kako kaže Anci. ❤
Maja žao mi je. Plaću i vrišti,a 12 mjesec je tvoj🤞💝💝🎁🎄
Ina85 moja na drugom vidim sjenu😍😍😍 svakako pišni za 2 dana na neki digitalac. Sretno i neka bude školska trudnoća 😘😘💛💝
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Buhtlice jako lijepi početak dana😁💛
Anci kad ćeš raditi test,što si odlučila ?
Andela pa gdje si ti zeno?
Lucija117 dobro što je prestao,kao što kaže sanjarka. Kod mene je to isto nažalost bio loš scenarij,no jako puno cura ima takav iscjedak ili vas lagano krvarenje i sve bude apsolutno u najboljem redu. Odmaraj maksimalno koliko možeš i ako ćeš biti i dalje zabrinuta javi se dr pa da te pogleda. Kad bi trebala imati prvi pregledRekli su mi da sutra zovem da se dogovorimo oko pregleda. Primjetila sam i maloprije dvije kapljice tog iscjedka kad sam bila na wcu, ali vise ko tmnozuta boja. Nadam se da ce sve bit okej
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Buhtlice jako lijepi početak dana😁💛
Anci kad ćeš raditi test,što si odlučila ?
Andela pa gdje si ti zeno?
Lucija117 dobro što je prestao,kao što kaže sanjarka. Kod mene je to isto nažalost bio loš scenarij,no jako puno cura ima takav iscjedak ili vas lagano krvarenje i sve bude apsolutno u najboljem redu. Odmaraj maksimalno koliko možeš i ako ćeš biti i dalje zabrinuta javi se dr pa da te pogleda. Kad bi trebala imati prvi pregledRekli su mi da sutra zovem da se dogovorimo oko pregleda. Primjetila sam i maloprije dvije kapljice tog iscjedka kad sam bila na wcu, ali vise ko tmnozuta boja. Nadam se da ce sve bit okej
Ok. Sutra ćeš nazvati i spomeni iscjedak. Iako mislim da je zuckasti ok. Vidjet ćeš što će ti reći. Sretno💛💛
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
https://ibb.co/34QkbRT
Kad piskis tek tolko da piskis😂😂 jedini test koji imam doma 😂😂 (nemojte mi se smijati 😋🙈)
Nasla sam 2 lh trakice i isla pisnit i pogledajte ovo, a sutra bi trebala biti O.
Znaci ni priblizno 😪
https://ibb.co/TksSLy9
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Nasla sam 2 lh trakice i isla pisnit i pogledajte ovo, a sutra bi trebala biti O.
Znaci ni priblizno 😪
https://ibb.co/TksSLy9
Koji si DC? Koliko ti traju ciklusi?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji