Jutrooo cure 😊😊
Sanjarka, nešto sam uspjela stavit u potpis, valjda je ok 😁
Jesi 😁 temp super, nek takva i ostane 🤞🤞🤞
Malo sam skepticna jer mi tu i tamo dodu naleti vrucine…a to mi bude kad stize menga😔😔 od ostalih simptoma ništa…
Tako rano osjetis simptome m?
Od kad radimo na bebi daaa!!! Ne znam zasto...inace su mi grcevi poceli 2 dana prije max
Jutro curke 😊 pisem jer sam malo prepadnuta. Jucer sam imala dosta stresan i tuzan dan i jos je i danas takav, ssmo je danas mozda malo lakse.. Ugl u svoj toj tuzi i brizi dobila sam neki smedkasti iscjedak (4t+6 trudnoca), koji se pojavio u tragovima sa malo jacim probadanjem u dobjem djelu trbuha. Danas iscjedka vise nema, jel se trebam brinuti?
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Gledam tekmu i samo se zivciram 🙄 bolje mi je na forumu
Lora to sta boli ne znaci da ce gadura i doc 🤞 kad piskis?
Traveller ti si totalni optimist 🤣 temp mi je super, doduse sta jest jest, opet kazem da sam radila na tome sad bi vec piskila od uzbudenja 🤣
Freya bravo za muza! Takve muskarce volimo 💪
TSH ti je dobar 🙂
Majchi dobro nam dosla. Piski test 🤞🤞🤞🤞
Nadam see 🤞 sutra prvo mkram kupiti test, pa onda u utorak ako do tada ne dode....
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Jutro curke 😊 pisem jer sam malo prepadnuta. Jucer sam imala dosta stresan i tuzan dan i jos je i danas takav, ssmo je danas mozda malo lakse.. Ugl u svoj toj tuzi i brizi dobila sam neki smedkasti iscjedak (4t+6 trudnoca), koji se pojavio u tragovima sa malo jacim probadanjem u dobjem djelu trbuha. Danas iscjedka vise nema, jel se trebam brinuti?
Draga Lucija, smeđi iscjedak obicno ne znaci nesto lose tako je meni gin objasnio
Nazalost kod mene je znacio, ali to je rijeđi scenarij
I kod mene kad je krenuo nije prestao, tako da je dobro sto je prestao
Smiri se i vjeruj da ce sve biti dobro ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anci sve nade polazem u tebe ovaj mjesec ❤️
Gledam tekmu i samo se zivciram 🙄 bolje mi je na forumu
Lora to sta boli ne znaci da ce gadura i doc 🤞 kad piskis?
Traveller ti si totalni optimist 🤣 temp mi je super, doduse sta jest jest, opet kazem da sam radila na tome sad bi vec piskila od uzbudenja 🤣
Freya bravo za muza! Takve muskarce volimo 💪
TSH ti je dobar 🙂
Majchi dobro nam dosla. Piski test 🤞🤞🤞🤞
Nadam see 🤞 sutra prvo mkram kupiti test, pa onda u utorak ako do tada ne dode….
🤞🤞🤞🤞🤞
Sanjarko i bella ja se nadam da će tako i ostati 💜🧡
Lavanya i meni tako bude, samo sto se meni ti naleti znaju događati puno ranije i znam se mokra probuditi, sada ne, sada samo u danu i to ako nešto radim
A sise me samo na dodir bole, trenutno sad imam usku majicu i nemam grudnjak i bole me
A inače me bole od O pa do m, ovaj put je bol došla tek prije 2 dana
Ali budemo vidjeli 💪🏻💪🏻 Držim na fige
Procitala sam sad da valunzi znaju bit medu prvi simptomima 😂 Jooj sve je simptom i nije...
Ali daj Boze da bude to to 🙏🙏🙏💕🍀
Jutro curee, ja dobila dorucak u krevet 😍
Doduse nakon sinocnje svade, ali bas lijep osjecaj 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro curee, ja dobila dorucak u krevet 😍
Doduse nakon sinocnje svade, ali bas lijep osjecaj 😊
Iskupio se covjek 😍
Sta ima kod tebe Andela?