Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Studeni 2020. 20:25

Mia333

Sanjarka88 🦋

Mia kad nam ti piskis? 🙏
    Chloe javi seeeee. Jel stigla m ili plusic? ❤️
    5 plusica a tek polovica mjeseca, ima da ih jos bar 5 dobijemo do kraja studenog 🥰🥰
    Sanjarkaja piskim tek 18 DPO ako ne dodje M…bijele testove ne mogu vise gledati…mrzim ih vise od M 😝

Kad spada 18dpo da znam navijati 😁😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mia333

watson009

Mia333 mi isto idemo u 1.mj ako se prije ne dogodi cudo 😅🙏 mi cemo sve placati jer da idemo preko HZZO tko zna koliko bi jos dugo cekali.
    Jedino nezz dal nesto od lijekova za stimulaciju O mozemo dobiti na uputnicu? Lindsay to ti znas ?
    Andela ti grcici mogu biti super znak, iscekujemo i tvoj testic za koji dan 👆
    Jel tko pogledao ovaj film Making Babies ? Nagovaram muza da ga pogledamo, a glavni glumac je inace top komicar,obozavam ga.

Watson 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 pratimo se 😉

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Sanjarka88

Andela111

Cure, mene muce grcevi ….i imam pojacani bijeli iscjedak ali onaj gusti bijeli 😶….5 dan posle O….. a i imali smo keks jutros oko pola sest…. mozda zbog toga ti grcevi, ima li koja takvu situaciju? Nisu jaki izdrzljivi su.

Grcevi kazes 😁 sumnjam da su zbog hopsanja, bili bi ti i inace. Ajmooo Andela 😁😁🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mia333
    15. Studeni 2020. 20:27

Sanjarka88 🦋

Mia333

Sanjarka88 🦋

Mia kad nam ti piskis? 🙏
    Chloe javi seeeee. Jel stigla m ili plusic? ❤️
    5 plusica a tek polovica mjeseca, ima da ih jos bar 5 dobijemo do kraja studenog 🥰🥰
    Sanjarkaja piskim tek 18 DPO ako ne dodje M…bijele testove ne mogu vise gledati…mrzim ih vise od M 😝

Kad spada 18dpo da znam navijati 😁😁

Sutra je 16ti DPO...normalno bi sutra trebala M

pokusavamo od 11/2018

watson009
    15. Studeni 2020. 20:28

Mia333 tako je !!! Ja se jako bojim,iskreno...nekada sam hrabra kao lavica a nekada strasljiva kao srna.
    Ali kada pogledam svoga muza,ljubav mog zivota kazem sama sebi ma ja to mogu! Zajedno cemo sve pobijediti ! Nema te prepreke ❤
    I mi imamo peseka , on je meni trenutno velika terapija ,obozavam ga 🙌❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mia333
    15. Studeni 2020. 20:30

Inana i Ina cestitam vam od ❤ uz sve najbolje i najljepse zelje, da bude uredna i skolska 😊❤

pokusavamo od 11/2018

Mia333
    15. Studeni 2020. 20:41

watson009

Mia333 tako je !!! Ja se jako bojim,iskreno…nekada sam hrabra kao lavica a nekada strasljiva kao srna.
    Ali kada pogledam svoga muza,ljubav mog zivota kazem sama sebi ma ja to mogu! Zajedno cemo sve pobijediti ! Nema te prepreke ❤
    I mi imamo peseka , on je meni trenutno velika terapija ,obozavam ga 🙌❤

Watson ❤🤗😘 tako je! I ja sam se isprva plasila zahvata, ali sam onda pomislila, ako nisam spremna na zahvat i moguce popratne bolove, kako cu onda podnijeti porod... 😅🤣 Dosta sam citala i sad mislim da nije nista sto se ne moze podnijeti, pogotovo kad je tolika zelja tu i potpora od muza i peseka. Tako da samo naprijed! Ohrabrivat cemo se medjusobno 😉 

pokusavamo od 11/2018

Mia333
    15. Studeni 2020. 20:42

Stormy

Mia333

Stormy

Mia333

Stormy

Mia333

Stormy

Mia333kako si? Kako psic? 💕
    Stormysuper sam! Psic mi je unjeo takvu radost i bezbriznost u zivot da to ne mogu opisati! Tako sam sretna i zahvalna sto ga imamo! Mislim da ce mi pomoci i kad krenemo s potpomognutom da se ona dva tjedna cekanja ne pretvore u agoniju. Skroz mi se uvukao pod kozu 😊🤗
    Grlim vas sve i saljem puno snage ❤
    Mia333baš mi je drago, kako se zove? Daj još koju slikicu 🥰 Ja sam imala dva, sad je ostala samo jedna mazica moja. Oprosti možda mi je od svih info. proletilo, kada ono krecete na potpomognutu? Ivf?
    "Normalno" il privatno?
    Stormykrecemo u 1.mj. idemo na ICSI, ono kad odaberu jedan spermic i ubrizgaju ga u jajnu stanicu. Ne znam jos hoce li biti stimulirani ili ne, to cemo dogovoriti u 12.mj. na konzultacijama. Ja sam u Njemackoj i idem privatno, a zdravstvo pokriva 50%, a ovih preostalih 50% pola snosi pokrajina. To je sto se tice samog postupka, a lijekove, zamrzavanje, najam za skladistenje, odmrzavanje i transfer snosis sam.
    Evo danasnja iz parka 😊https://ibb.co/b6PtDyr
    Mia draga, vjerujem da ce to sve ok proci…imati ces ti novogodisnje cudo, ili mozda dva? 😊💕🤞
    Super je kad postoji plan, barem se lakse dise.
    Znaci pasonja je medeni medo mali 😍 Koliko ima?

DragaStormy,idem s totalno pozitivnim stavom u to. Trebalo mi je nekoliko mjeseci da to preradim i prihvatim, ali sad sam potpuno spremna na to. Znam da smo sve pokusali i da necu zivjet poslje s mislima u glavi poput: "a da smo ovo ili ono jos pokusali, mozda bi i prirodno uspjelo…" Nemam vise onaj osjecaj i misljenje da se radi o "umjetnoj" oplodnji. Taj naziv je potpuno pogresan i time samo odbija zene, stvara zgrazanje i neprihvacanje, a da ne spominjem "okorjele vjernike" i "nepismene ljude"…
    U medjuvremenu sam stala cvrsto na noge tako da su mi sva ta misljenja i svi komentari nebitni. Bitan mi ja samo muz, nasa obitelj, najblizi prijatelji, nas mala srecica od 2 mjeseca i pozitivan stav prema onome sto dolazi. 😊

Tako je, treba ici u to sve pozitivno ❤ Vjerujem da je bilo tesko u pocetku, ali sva ta borba i tuga ce se isplatiti…Šaljem bigbig hug 🥰

❤🤗❤

pokusavamo od 11/2018

Ina85
    15. Studeni 2020. 20:43

Mia333

Inana i Ina cestitam vam od ❤ uz sve najbolje i najljepse zelje, da bude uredna i skolska 😊❤

Hvala. Ali cekam dan menge (4 dana)za ponovit test. Nevjerujem ovim kinezima . 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

watson009
    15. Studeni 2020. 20:56

Anciooo piskiiii hehehhehe ajmo kladioniicaaa❤🙌
    Ajme Mia ziva istina 👆 ne smijem ni pomosliti na porodajne bolove jer mi je jos u podsvijesti bol zacepljenog jajovoda, doista nesto sto nikada nisam osjetila, ali mislim da se covjek pomori s time s vremenom i postane sve jaci ❤ Vjerovati cu da je tako.
    Stormy i ja tebi saljem hugic 😍
    Cekam film a pise da ce se skidati 3h, izgleda da cu ga gledati sutra 😩

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.