Buhtlice jako lijepi početak dana😁💛
Anci kad ćeš raditi test,što si odlučila ?
Andela pa gdje si ti zeno?
Lucija117 dobro što je prestao,kao što kaže sanjarka. Kod mene je to isto nažalost bio loš scenarij,no jako puno cura ima takav iscjedak ili vas lagano krvarenje i sve bude apsolutno u najboljem redu. Odmaraj maksimalno koliko možeš i ako ćeš biti i dalje zabrinuta javi se dr pa da te pogleda. Kad bi trebala imati prvi pregled?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Kod mene je na poslu haos inventura i jednostavno….. to je sve ono sto nisam htela ove godine….. htela sam biti Mama…. a ja sam na poslu i rintam i rintam…..😢….. ali sigurna sam da ce uskoro sve doci na svoje mesto.
Hoće draga Andelice. 💝
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Bella sta ima novo kod tebe? U kojoj si ti fazi….?
Meni prošla taman O pa sad čekam i vidjet ćemo šta će biti.
Ovo tvoje zvuči ok. Jesi sad još na kakvoj terapiji?
👱 sve ok
Trenutno pijem kafu, zaista odmaram mozak sa psom i citam sve redom, sto sam propustila. Inace mi je 5 dan posle O, 20 dan ciklusa. Osecam konstantni pritisak u stomaku pogotovo nocu….. samo se nadam da se nisam naladila negde, precudni su mi ti neki tupi grcevi- pritisak. Grudi me ne bole ali su mi za broj vece, a ne bole me uopste, muz me pita sta mi je sa sisama😶…..eto to je moje stanje.
🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro trudilice! ☕😁
Ancio i lavanya jedva cekam da piskite 🤭
Andela odmori danas 🧘♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sanjarkice moja …. eto radim i nemam vremena puno osim danas malo odmora…. uglavnom cekam da vidim ima li ista od ovog ciklusa ali nisam puno mislila o tome…. jer nisam stigla sad evo mislim , juce i danas hoce li se desiti cudo.❤️Sta ima kod tebe?
Desiti ce se, desit ❤️
Ja cekam nalaze ovaj tjedan, pa mengu za 7-8 dana i onda idem i ja po svoje cudo ❤️
Nisam , pila sam Klomifen i zavrsila. Od sledeceg meseca pijem ako ne ostanem trudna Letrozol neki, on je kazu puno bolji sto se tice Endometrija, ne stanjuje ga a bolje cu reagirati tvrdi doktorka. Isto se pije kao Klomifen. Pa ako ne uspe ni to idem na Inseminaciju.
Ok. Zvuči kao dobar plan. Bit će to ok Andelice. Nadamo se da ti je ovaj ciklus dobitan🤞🤞🤞❤
👱 sve ok
Nadam se da ce nalazi biti savrseni!!!!
❤️ I ja
Curke evo i mene ,od danas aktivna. Prvu vjesticu ocekujem sad svaki dan nakon tuznog događaja prosli mjesec. Nisu me slali na nikakve daljnje pretrage osim normalnog pregleda kod ginica, pape i vađenja krvi. Jer, koliko sam primjetila jedan spontani njima nije nista..🤧 Na pregledu sve super, krv odlicna,papu jos cekam.. Dobili smo zeleno svijetlo poslije ovog ciklusa,pa idemo u nove pokušaje.. Svim curama s + zelim svu srecu i skolsku trudnocu.🥰🥰
🤵♂️👰♂️ 2019g
👦 36god 👩 28god
Missed ab 2020
Baby 👱♂️ 2021g 💙
Baby 👱♀️ 2023g 🩷
Curke evo i mene ,od danas aktivna. Prvu vjesticu ocekujem sad svaki dan nakon tuznog događaja prosli mjesec. Nisu me slali na nikakve daljnje pretrage osim normalnog pregleda kod ginica, pape i vađenja krvi. Jer, koliko sam primjetila jedan spontani njima nije nista..🤧 Na pregledu sve super, krv odlicna,papu jos cekam.. Dobili smo zeleno svijetlo poslije ovog ciklusa,pa idemo u nove pokušaje.. Svim curama s + zelim svu srecu i skolsku trudnocu.🥰🥰
Dobro nam dosla 🤗
Zao mi je zbog spontanog. Nazalost njima je jedan spontani kategorija slucajno se desilo.... Utjesno je sta obicno i je tako
Ja sam isto obavila damo papu i briseve, te na svoju ruku krv, urin i hormone stitnjace
Strah postoji, Al idem po svoje cudo uvjerena da cu ga i dobiti ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji