Ajdeee ancioooo ja nemogu vise cekat tvoj test. Barem ces znat ovako samo ludisss :P
A i citala sam da je 9 i 10 dpo bolje testirato nacecer 🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nasla sam 2 lh trakice i isla pisnit i pogledajte ovo, a sutra bi trebala biti O.
Znaci ni priblizno 😪
https://ibb.co/TksSLy9
Koji si DC? Koliko ti traju ciklusi?
https://ibb.co/L1dm2V4
Variraju mi ciklusi dosta, znaju biti od 30-90 dana zato pijem duphaston, pa bude 32 dana. Zadnja M je dosla 4 dana prije
Danas 15dc, na duphastonima prosjek 32 dana. Sumnjam da ce ti o prije 17-18dc
Trakice ti znaju potamnit naglo. Pa piski i dalje
Iako ako ti je prosli ciklus 28 dana trajao mozda ce i ovi bit kraci pa ti je ovulacija vec prosla
Jesi piskila zadnjih dana trakice
Nazalost nisam, jer imam 2, tj sad 1. Narucila sam 50kom nikako da stignu.
Ako je bila O prije onda smo pokrili,iako sumnjam. Nije me nista bolilo niti je bilo sluzi, dosta sam suha. I to bas dosta ni s od sluzi bilo kakve. Sve me strah da se nesto poremetilo. Bas sam se razocarala u ovaj ciklus.
Nadam se da ce biti O ovaj mj.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mia333kako si? Kako psic? 💕Stormysuper sam! Psic mi je unjeo takvu radost i bezbriznost u zivot da to ne mogu opisati! Tako sam sretna i zahvalna sto ga imamo! Mislim da ce mi pomoci i kad krenemo s potpomognutom da se ona dva tjedna cekanja ne pretvore u agoniju. Skroz mi se uvukao pod kozu 😊🤗
Grlim vas sve i saljem puno snage ❤Mia333baš mi je drago, kako se zove? Daj još koju slikicu 🥰 Ja sam imala dva, sad je ostala samo jedna mazica moja. Oprosti možda mi je od svih info. proletilo, kada ono krecete na potpomognutu? Ivf?
"Normalno" il privatno?
Stormy krecemo u 1.mj. idemo na ICSI, ono kad odaberu jedan spermic i ubrizgaju ga u jajnu stanicu. Ne znam jos hoce li biti stimulirani ili ne, to cemo dogovoriti u 12.mj. na konzultacijama. Ja sam u Njemackoj i idem privatno, a zdravstvo pokriva 50%, a ovih preostalih 50% pola snosi pokrajina. To je sto se tice samog postupka, a lijekove, zamrzavanje, najam za skladistenje, odmrzavanje i transfer snosis sam.
Evo danasnja iz parka 😊 https://ibb.co/b6PtDyr
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Cure piskite te testice ocemo plusice ❤
Buhtlice ne gubi nadu,piski i dalje trakice 🙌❤
Ancioo pa vidis da ne mozemo docekati tvoj testic 🙏 budes sutra piskila ?
Bella super ideja za grupu, samo da mi ugledamo nas plus 👆🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Moram sutra otici kupiti nekih trakica u ljekarnu, izac ce me ko svetog petra kajgana ali vidim da ove nece stici na vrijeme. A dm mi nije blizu
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mia kad nam ti piskis? 🙏
Chloe javi seeeee. Jel stigla m ili plusic? ❤️
5 plusica a tek polovica mjeseca, ima da ih jos bar 5 dobijemo do kraja studenog 🥰🥰
Sanjarka ja piskim tek 18 DPO ako ne dodje M...bijele testove ne mogu vise gledati...mrzim ih vise od M 😝
pokusavamo od 11/2018
Moram sutra otici kupiti nekih trakica u ljekarnu, izac ce me ko svetog petra kajgana ali vidim da ove nece stici na vrijeme. A dm mi nije blizu
Ili probaj njuskalom,meni su stigle kroz 2 3dana
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mia333 mi isto idemo u 1.mj ako se prije ne dogodi cudo 😅🙏 mi cemo sve placati jer da idemo preko HZZO tko zna koliko bi jos dugo cekali.
Jedino nezz dal nesto od lijekova za stimulaciju O mozemo dobiti na uputnicu? Lindsay to ti znas ?
Andela ti grcici mogu biti super znak, iscekujemo i tvoj testic za koji dan 👆
Jel tko pogledao ovaj film Making Babies ? Nagovaram muza da ga pogledamo, a glavni glumac je inace top komicar,obozavam ga.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mia333kako si? Kako psic? 💕Stormysuper sam! Psic mi je unjeo takvu radost i bezbriznost u zivot da to ne mogu opisati! Tako sam sretna i zahvalna sto ga imamo! Mislim da ce mi pomoci i kad krenemo s potpomognutom da se ona dva tjedna cekanja ne pretvore u agoniju. Skroz mi se uvukao pod kozu 😊🤗
Grlim vas sve i saljem puno snage ❤Mia333baš mi je drago, kako se zove? Daj još koju slikicu 🥰 Ja sam imala dva, sad je ostala samo jedna mazica moja. Oprosti možda mi je od svih info. proletilo, kada ono krecete na potpomognutu? Ivf?
"Normalno" il privatno?Stormykrecemo u 1.mj. idemo na ICSI, ono kad odaberu jedan spermic i ubrizgaju ga u jajnu stanicu. Ne znam jos hoce li biti stimulirani ili ne, to cemo dogovoriti u 12.mj. na konzultacijama. Ja sam u Njemackoj i idem privatno, a zdravstvo pokriva 50%, a ovih preostalih 50% pola snosi pokrajina. To je sto se tice samog postupka, a lijekove, zamrzavanje, najam za skladistenje, odmrzavanje i transfer snosis sam.
Evo danasnja iz parka 😊https://ibb.co/b6PtDyrMia draga, vjerujem da ce to sve ok proci…imati ces ti novogodisnje cudo, ili mozda dva? 😊💕🤞
Super je kad postoji plan, barem se lakse dise.
Znaci pasonja je medeni medo mali 😍 Koliko ima?
Draga Stormy, idem s totalno pozitivnim stavom u to. Trebalo mi je nekoliko mjeseci da to preradim i prihvatim, ali sad sam potpuno spremna na to. Znam da smo sve pokusali i da necu zivjet poslje s mislima u glavi poput: "a da smo ovo ili ono jos pokusali, mozda bi i prirodno uspjelo..." Nemam vise onaj osjecaj i misljenje da se radi o "umjetnoj" oplodnji. Taj naziv je potpuno pogresan i time samo odbija zene, stvara zgrazanje i neprihvacanje, a da ne spominjem "okorjele vjernike" i "nepismene ljude"...
U medjuvremenu sam stala cvrsto na noge tako da su mi sva ta misljenja i svi komentari nebitni. Bitan mi ja samo muz, nasa obitelj, najblizi prijatelji, nas mala srecica od 2 mjeseca i pozitivan stav prema onome sto dolazi. 😊
pokusavamo od 11/2018
Mia333 mi isto idemo u 1.mj ako se prije ne dogodi cudo 😅🙏 mi cemo sve placati jer da idemo preko HZZO tko zna koliko bi jos dugo cekali.
Jedino nezz dal nesto od lijekova za stimulaciju O mozemo dobiti na uputnicu? Lindsay to ti znas ?
Andela ti grcici mogu biti super znak, iscekujemo i tvoj testic za koji dan 👆
Jel tko pogledao ovaj film Making Babies ? Nagovaram muza da ga pogledamo, a glavni glumac je inace top komicar,obozavam ga.
Upravo ga gledam, simpa je 😉
Bez prijevoda? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji