Cure jel rano radit test 12dpo?
Nije rano 🙂 obicno se do tada dogodi implantacija
Iznimno se moze desiti 11 ili 12 dpo, pa ce test biti pozitivan tek 13 ili 14dpo
U svakom slucaju treba biti onaj s najvecom osjetljivosti ako radis prije 14dpo…
To ti je onaj clearblue sa dvi crte ne s plusom
I ne znam koji jos
Ovdje kod nas nigdje nije bilo ranog testa, tako da nisam uzela niti jedan🤣 Samo ne znam kako cu ponedjeljak docekati 🤦♀️🤦♀️
A kad trebas dobit?
Ponedneljak, utorak krajnji rok 🤗
Ma 14dpo mozes napravit test i s manje osjetljivim testom 🤞
Samo treba prezivjeti vikend, pogotovo jer imam nekako cudan osjecaj, tj dobar osjecaj da se nesto dogada😁 ne znam ni sama kako bi definirala to🤣
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Cure jel rano radit test 12dpo?
Nije rano 🙂 obicno se do tada dogodi implantacija
Iznimno se moze desiti 11 ili 12 dpo, pa ce test biti pozitivan tek 13 ili 14dpo
U svakom slucaju treba biti onaj s najvecom osjetljivosti ako radis prije 14dpo…
To ti je onaj clearblue sa dvi crte ne s plusom
I ne znam koji jos
Ovdje kod nas nigdje nije bilo ranog testa, tako da nisam uzela niti jedan🤣 Samo ne znam kako cu ponedjeljak docekati 🤦♀️🤦♀️
A kad trebas dobit?
Ponedneljak, utorak krajnji rok 🤗
Ma 14dpo mozes napravit test i s manje osjetljivim testom 🤞
Samo treba prezivjeti vikend, pogotovo jer imam nekako cudan osjecaj, tj dobar osjecaj da se nesto dogada😁 ne znam ni sama kako bi definirala to🤣
A nemas dm u blizini? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anci ako se primilo mislim da si implantaciju imala na 6dpo 😁
Mislim da cu poslati muza u potragu za ovim osjetljivijim🤣 imam dm, to mi je bila zadnja stanica....aaali kad sam usla na blagajni je radila prijateljica koja je iz susjednog sela, pa sam se preplasila da ce cijelo selo pricati i na kraju da ne izadem praznih ruku uzela neku glupost umjesto testa...katastrofaa 🤣🤣🤣
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Mislim da cu poslati muza u potragu za ovim osjetljivijim🤣 imam dm, to mi je bila zadnja stanica….aaali kad sam usla na blagajni je radila prijateljica koja je iz susjednog sela, pa sam se preplasila da ce cijelo selo pricati i na kraju da ne izadem praznih ruku uzela neku glupost umjesto testa…katastrofaa 🤣🤣🤣
Joj, Al ajde razumim te
Ma cuj. Meni je onaj manje osjetljivi pokazao na 10dpo popodne tako da 😁😁😁
Pisni koji god za nasu dusu 😁
Hahaha ja sam danas 2DPO i iako nismo pokrili jedva cekam jos par dana pa da radim test 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Muz je glas razuma i toliko je strpljiv covjek da je to strasnooo....zeli cekati do ponedjeljka jer se ne zeli razocarati opet, prosli put sam napravila test i taj dan dosla m 😅 A toliko mu ne zelim raditi iza leda, ali sam me tjera na to 🤷♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji