Pozdrav cure 🥰
Upravo sam pišnula trakicu za O, i čini mi se danas dosta jača crtica za razliku od jučer..što vi mislite mogao bi uskoro PIK 😍
https://ibb.co/sFG2dw5
Danas je 12DC
Hej lisa 🤗 pa meni se čini da bi uskoro i bio..Iako nisam još s tim trakicama na ti .
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Pozdrav, u neudoumici sam. Naime, menstruacija mi kasni sada vec 4 dana. Jucer raden test i negativno. Sada popodne nisam imala mira i napravila, nakon 3 minute jako jako jako slabo vidljivi crta tako da sam se morala zagledati da vidim. Ssd ne znam vise mozda umisljam. A od simptoma, glava me boli zadnjih 2 tjedna stalno, blago povisena temp do 37,4. Mucnine su tu, ne povracam ali mi je kroz cijeli dan slabo i na trenutke mi se na neke odredene stvari tipa na kavu koju obozavam dize zeludac i imam neke cudne kombinacije jela koje do sada nisam ni pomisljala. Grudi su mi malo onako kao da osjetim da su punije ali me bradavice uzasno bole i svako malo moram na wc, popila nesto ili ne ja moram piskati. Stvarno ne znam vise jesam ja to umislila, jos me ovaj test dodatno zbunio
Hmmm. Ako toliko kasno trebalo bi pokazati već nešto, ali ne mora značiti. Probaj pričekati još dan pa s onim najosjetljivijim napravi test🤞🤞🤞sretno 🤗🤗
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
To i meni prolazi kroz glavu, svakako cu jos pricekati pa napraviti, vec sam sama sebi sad smjesna
Testic nam je iznesen skupa sa smecem u zgradi pa nebi bas bilo pristojno da kao ludakinja kopam po njemu jer sam se dosta izludila vecJedino ne znam jel to bilo pre rano za raditi posto je ovulacija bila prije 18 dana. Da napomenem ciklusi su mi uredni i tocni i uvijek osjetim kada ju moram dobiti i kada ju dobijem. A sad svi ti simptomi a nje nigdje. Kao sto se da primjetiti nisam bila trudna do sada pa nemam blagog pojma osim onoga sto sam cula od drugih i procitala. Rekla sam da cu pricekati jos koji dan pa onda opet napraviti jer mi je sve to cudno
18dpo svakako nije rano..jesi sigurna da ti je ovulacija bila prije 18 dana?
Ne zelim ti ubijati nade no kod tolikog kasnjenja to bi trebao biti vec plus ko kuca..nooo danas me vise nista ne iznenađuje tako da držim fige 🤞🤞
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jel vidite na ovoj lh trakice drugu crtu? Slika je naopacke uploadana..
https://ibb.co/JkCRfPx
👱 sve ok
16 dana* krivo gledala na zapisima
Nekako si mislim da je mozda zbog toga sto je vec kasno a budna sam od jutra, mokrila vec mali milion puta a i jucer sam ga tek navecer napravila pa si razmisljam da mozda nije premalo za test? Svakako ne znam ni sama sto da si mislim, nikada do sada nije kasnila, uopce ne znam sto da mislim. Nekako se nadam tome plusicu
Bella ja vidim crtu , nastavi piskit pa se nadam da ce linepi tamnit 🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
16 dana* krivo gledala na zapisima
Nekako si mislim da je mozda zbog toga sto je vec kasno a budna sam od jutra, mokrila vec mali milion puta a i jucer sam ga tek navecer napravila pa si razmisljam da mozda nije premalo za test? Svakako ne znam ni sama sto da si mislim, nikada do sada nije kasnila, uopce ne znam sto da mislim. Nekako se nadam tome plusicu
Ja nebi vise mogla cekati, kupi test i sutra odmah ujutro piski drzim fige 😁🤞
Bella vidi se crtica... 🤞
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji