Watson sretnoo sutra i bit će to ok💖 kako su druge preživjele to tako ćeš i ti. To je još jedan mali korak koji moraš napraviti do svog cilja, a već si daleko dogurala. Sako hrabro i javi se obavezno poslije ❤ ovo s plakanjem ispod tuša radim i ja😊
Lunamoon e to bi i mi volje znati🤭 😅 ti zadnji dani su najgori. Meni jedino pomogne to kad prerano napravim i bude - ,obecam si da slijedeći put neću više tako rano jer se samo izbediram i onda me strah drzi da izdržim.
🤣🤣
Bas to točno znam da zanemarim činjenice i napravim ga prerano, ali jednostavno moram. 😀 Kasnije mi bude zao love, ali ajde pregrmim 😀
Što ćemo kad smo takve 😁😁🤭 sretnooooo😘😘🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Lijep pozdrav cure, pratim vas vec neko vrijeme, a sada se napokon ukljucujem u razgovor 😅
Zanima me da li mi mozete pomoci uvezi nalaza spermiograma ili trebam pisati negdje dalje…znam da je nalaz los i to je zapravo sve sto znam..zanima me da li je netko od vas imao nesta slicno i kakva su vasa iskustva?
Nalaz-vol. 2ml leuko 1mil/ml tot.cinc. 11,7 M/ML motility 5% progressive 0%
Koliko god tesku pricu imale, divno je vidjeti kolika ste podrska jedna drugoj 🥰😇
Heeeej,dobrodosla jos brze otisla 💜
Hm..jel mozes uslikat nalaz i tu ga staviti pa da ga okrenemo uzduz i popreko :)
Jel ti muz dobio kakvu terapio da ih ojaca?
Hvala ti puno💜
Na moj nalaz je doktorica napisala samo njegove vrijednosti odnosno te koje sam napisala, njegov nalaz uopce nismo dobili, zato mi i nije nista jasno.
Dobio je samo profertil vitamine da pije i da nakon mjesec dana ponovi spermiogram.
Ali je stvar sto je ona rekla da su jako niske sanse za trudnocu prirodnim putem a moj ginic je rekao da ukolilo se spermiogram popravi nikad se ne zna 🤷♀️ izludilo me to haha jer nije mi jasno koliko je los. Citam svasta al nigdje ne pronalazim nista slicno, a od šoka nisam se ni sjetila reci da mi to malo pojasni.
🙋♀️ 22god
🙋♂️ 30god
Bella hvala ti❤ nadam se da je ovaj tvoj ludilo-ciklus dobitan! Citam i ne vjerujem kako te zeza 😅👆
Clio pa gdje si legendo? Ajoj,mucnine 😱 uf,vjerujem da to iscrpi i sve ali guraj dan po dan,nema druge.
Za te masnice-inace se mazu heparinom al nisam sigurna dal smiju to trudnice koristiti,raspitaj se.
Ancioo e to je ludilo, kazes si " e ovaj mjesec cekam da vjestica zakasni" i ove ovdje ludakinje navale "piskiii piskiii" ko onaj mali vrazicak na ramenu i jbg moras popustiti zenicama 👆😂😂😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jagoda22 pozdrav, nema vam druge nego da dragi to pije, mada se preporuca 2-3 mj.za ponavljanje spermiogram, drzim palceve da cete vec nakon mj.dana vidjeti pomak.
Koliko dugo pokusavate ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lunamoon i bella najjače je kad ti sebi zacrtas da nećeš pravit test prije i onda ne možeš izdržati jer te virtualne prijateljice ovdje nagovaraju piški piški piški 🤣🤣
Hahaha da🤣🤣🤣🤣🤣
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Bella hvala ti❤ nadam se da je ovaj tvoj ludilo-ciklus dobitan! Citam i ne vjerujem kako te zeza 😅👆
Hvala Watson draga💛💛💛
👱 sve ok
Jagoda22 pozdrav, nema vam druge nego da dragi to pije, mada se preporuca 2-3 mj.za ponavljanje spermiogram, drzim palceve da cete vec nakon mj.dana vidjeti pomak.
Koliko dugo pokusavate ?
Pozdrav i hvala od srca 💜
Iza nas su 3 i pol godine pokusavanja, krenuli smo sa stavom kad bude bude, kako je vrijeme prolazilo bilo nam je malo sumnjivo al sve smo mislili bit ce ovaj mj, pa ovaj, nismo si htjeli praviti stres no posto nije bilo pomaka nakon 2god smo krenuli doktorima da vidimo gdje zapinje i onda su uslijedila brojna vadjenja krvi i kojesta sve se to razvuklo a nikad nista konkretno.
Rekao mi je moj gin isto da ce trebati par mj. ali ajde vidjet cemo
Ako ima netko iskustva s tim vitaminima i losim spermiogramom pisite mi da se malo utjesim 😏🤷♀️
🙋♀️ 22god
🙋♂️ 30god
Dobro jutro cure, evo da se i ja javim. Ja se, od kako smo dobili novog malog clana, ne bavim bas pracenjem simptoma, samo nadalje mjerim temperaturu svakog jutra i zadnja tri dana je oko 36,7-36,8.
Psic je bas odlicna terapija i odvraca paznju od tog konstantnog iscekivanja. Bas je jedno malo klupko srece i ljubavi 🥰
🥰
Kakva ti je inace bazalna u ovom djelu ciklusa?
Draga Sanjarka, pa inace je takva, to je ajmo reci kao neki peak drugog dijela ciklusa. Budemo vidjeli kako ce dalje teci...🤞
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Jagoda22 ne razumijem bas vrijednosti koje si napisala,lakse mi se snaci po nalazu a zao mi je da ga nisi dobila.To je nazalost dosta dugo za pokusavanje, 3 god ,ocito imate problem na kojemu morate poraditi i dobro je da ste i sada krenuli 👆❤
Mi smo vec nakon 6mj krenuli s vadenjem nalaza.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji