Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    11. Studeni 2020. 18:19

Ancio drugi dio ciklusa, nervoza i iscekivanje. ❤

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    11. Studeni 2020. 18:33

anci000

Moguće da, znam da mi je došlo da katalputiram kolegicu kroz prozor i onda kad sam kući krenula sam se isplakala 🤯 al već sutra budem bolje 💪🏻🤞🏼

Jao, pa taj dan sam ja imala jucer 😤😅 stalno sam u sebi spominjala mars u pm svi! 🤣 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lisa27 👶🧸🎀
    11. Studeni 2020. 18:36

merilyn ako je bila bilo kakva crtica moguce da je T, nadam se da je 🙂
    Bella nisam sigurna za ovo tvoje da li je crtica ili kao neka sjena, meni ta crtica uvjek bude nekako roskasta  al to je mozda do testa, danas prvi dan baca na crvenkasto :\

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

buhtlica23
    11. Studeni 2020. 18:39

merilyn

Testic nam je iznesen skupa sa smecem u zgradi pa nebi bas bilo pristojno da kao ludakinja kopam po njemu jer sam se dosta izludila vecJedino ne znam jel to bilo pre rano za raditi posto je ovulacija bila prije 18 dana. Da napomenem ciklusi su mi uredni i tocni i uvijek osjetim kada ju moram dobiti i kada ju dobijem. A sad svi ti simptomi a nje nigdje. Kao sto se da primjetiti nisam bila trudna do sada pa nemam blagog pojma osim onoga sto sam cula od drugih i procitala. Rekla sam da cu pricekati jos koji dan pa onda opet napraviti jer mi je sve to cudno

Svaka tebi cast, ja bi vjv bila u trgovini po jedno 10 testova i pisala bi svaki dan  2-3 puta 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• merilyn
    11. Studeni 2020. 18:41

buhtlica23

merilyn

Testic nam je iznesen skupa sa smecem u zgradi pa nebi bas bilo pristojno da kao ludakinja kopam po njemu jer sam se dosta izludila vecJedino ne znam jel to bilo pre rano za raditi posto je ovulacija bila prije 18 dana. Da napomenem ciklusi su mi uredni i tocni i uvijek osjetim kada ju moram dobiti i kada ju dobijem. A sad svi ti simptomi a nje nigdje. Kao sto se da primjetiti nisam bila trudna do sada pa nemam blagog pojma osim onoga sto sam cula od drugih i procitala. Rekla sam da cu pricekati jos koji dan pa onda opet napraviti jer mi je sve to cudno

Svaka tebi cast, ja bi vjv bila u trgovini po jedno 10 testova i pisala bi svaki dan 2-3 puta 😂😂

Jos se kontroliram nekako, ZASAD HAHA

Bella🌟
    11. Studeni 2020. 18:57

Hvala cure, ponovit ću još sutra pa ću vidjeti. Izludis će me ovaj ciklus. Možda je ginekologica krivo vidjela i možda uopće O još nije bilo. Tko će ga znati.bas mi je ful čudan ciklus ovaj mjesec.
    Anci danas radimo pauzu. Kako se sad osjećaš,jesi bolje? Nešto te posebno rastuzulo i razljutilo ili su samo hormoni?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

• Amy_94
    11. Studeni 2020. 19:07

Ja sam tako uzbuđena.. Ne znam dal da sutra radim test 🤔🤔🤔

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Lullaby
    11. Studeni 2020. 20:00

Traveller

Lullaby, draga, mislim da si me ti pitala za prehranu pa evo imam novost. Sad mi je tri tjedna na Aip protokolu. Sinoć sam svojima doma radila pomfrit I reko ajde, neće mi naškoditi 3,4 komadića. Nakon što sam to pojela, doslovno 4 komada, umirala sam u grčevima sat vremena. Ne samo da me želudac bolio nego i sve okolo. Mislila sam da će me herc strefit. Nikad više toga za mene, nevjerojatno je kako se čovjek navikne na hranu koja mu očito radi totalni nered. Nikad nisam u životu tako reagirala na ništa.

Ajooj. Znam kako ti je. Ja sam godinama bila na dijeti. Nisam smjela ništa mliječno, fast food, ma svašta nešto mi je smetalo. I evo tek unazad dvije, tri godine sam počela to jesti, mada fast food i dalje rijetko. Jedino pizzu pojedem. Zato mi se i ne ide na dijete jer sam jedva dočekala da jedem 😄 
    Kada ti je sljedeći pregled štitnjače? Baš me zanima kako će se pokazati dijeta. Malo sam istraživala da vidim bi li i ja počela s tim, ali me muči što bi na poslu jela. 

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

INA 🧸
    11. Studeni 2020. 20:07

Evo cure da se i ja malo javim :) citam vas i pratim stalno, ali nikako da nesto napisem. Moram priznat da dosta tesko podnosim ovaj "neuspjeh" oko trudnoce, i bas sam psihicki lose pa ne zelim ovdje prosipat negativu. Meni je M po aplikaciji trebala danas doci, a po mom osjecaju za ovulaciju treba doci za dva dana. Vidjet cemo, vise se nicemu ni ne nadam 😥
    Imate li neki savjet? Kako da pozitivnije gledam na sve ovo? Sta vama pomaze? 

🧔31 👩30 🧒4 👶1

• Amy_94
    11. Studeni 2020. 20:16

anci000

Kao sto kaže Mara, došlo mi da sve pošaljem u pm
    Svi se prave pametni, kao sto kaže Mara valjda takav dan dođe 🤯 sutra će već biti bolje 💪🏻 Još ako amy piški i testic bude pozitivan ne da će mi dan bit dobar nego odličan!
    Watson kako siiii?

Ma sumnjam baš imam pritisak dole kao da ce svakog trena

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.