Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    11. Studeni 2020. 11:47

Ja sam trenutno domacica, kako bi se reklo. Voljela bih jednog dana biti sama svoja sefica. 
    Bas si odlucila malo ugadat pa pod svaku cjenu krenula vjezbat tribal fusion, i uspjela sam nekih pola sata uz cure dok me nisu pozvale na cajanku. Morala sam pauzirat. 😅 Ponosna sam sto sam uopce uspjela odraditi nesto 30min bez vecih prekidanja. Djeca mi odrastaju! 😱😱😱
    Moj muz radi od kuce, tako da je sad veselo. Em moram pazit da mu ne smetaju, em da mu ne skoce na nogu. 😏 Nismo si nesto dobri ovih dana, pa ne znam ni hocemo li uopce ovaj mjesec ista... 😅

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    11. Studeni 2020. 11:49

Mokosh

Ja sam trenutno domacica, kako bi se reklo. Voljela bih jednog dana biti sama svoja sefica.
    Bas si odlucila malo ugadat pa pod svaku cjenu krenula vjezbat tribal fusion, i uspjela sam nekih pola sata uz cure dok me nisu pozvale na cajanku. Morala sam pauzirat. 😅 Ponosna sam sto sam uopce uspjela odraditi nesto 30min bez vecih prekidanja. Djeca mi odrastaju! 😱😱😱
    Moj muz radi od kuce, tako da je sad veselo. Em moram pazit da mu ne smetaju, em da mu ne skoce na nogu. 😏 Nismo si nesto dobri ovih dana, pa ne znam ni hocemo li uopce ovaj mjesec ista… 😅

Bude jedan pomirbeni 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Olimpija
    11. Studeni 2020. 11:57

Sanjarka88 🦋

Olimpija

Bella🍁

anci000

Bella🍁

anci000

Jutro trudilice, kod mene isto nista osim sto cim na posao dodem kisem i nos mi curi kod kuce nista ali cim dodem ovdje, sve mi ukazuje na to da sam alergicna na poduzece
    Za impl. kazu da bude smede ili roskaste boje, stvarno ne znam, mozda ima netko tko je imao to

Mara i Bella ja sam za sada jos ok, al vec vidim iduci tjedan kako nervoza svoje cini, tocno znam kad sam neku greskicu napravila ali se i ja iskreno manje mogu koncentrirati na posao

🤭 nekako ćeš izdržati. Kad planiraš raditi test?😁 prije M,na dan ili ako zakasni?

ovaj puta na dan M 🤭🤭 ako izdrzim

😁🤭🤞🤞🤞🤞tako i ja planiram. Ne pijem ovaj ciklus duphaston tako da ću čekati dan M.
    Joj kakvi dani su pred nama😁🤭🤭

Kako duphaston utice na ciklus? Je li odugovlači M ili? Zašto ne pijes vise? Meni je prvi ciklus da sam počela sa tim pa zato pitam. Eto danas mi kasni 3 dana, nisam jos ponovila test, strah me

Zasto pijes duphaston?
    Ja mislim da M i nece doc dok ne prestanes to piti

😯😯😯 sad sam u šoku od te informacije hahaha
    Pa doktor mi propisao, da pijem od 15dc pa dok M ne krene
    Rekao da, posto sam imala u 7 tt prekid (2018god), da mozda ne uspijema održati trudnoću i da će mi to pomoći

+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022

Bella🌟
    11. Studeni 2020. 12:00

Olimpija

Bella🍁

anci000

Bella🍁

anci000

Jutro trudilice, kod mene isto nista osim sto cim na posao dodem kisem i nos mi curi kod kuce nista ali cim dodem ovdje, sve mi ukazuje na to da sam alergicna na poduzece
    Za impl. kazu da bude smede ili roskaste boje, stvarno ne znam, mozda ima netko tko je imao to

Mara i Bella ja sam za sada jos ok, al vec vidim iduci tjedan kako nervoza svoje cini, tocno znam kad sam neku greskicu napravila ali se i ja iskreno manje mogu koncentrirati na posao

🤭 nekako ćeš izdržati. Kad planiraš raditi test?😁 prije M,na dan ili ako zakasni?

ovaj puta na dan M 🤭🤭 ako izdrzim

😁🤭🤞🤞🤞🤞tako i ja planiram. Ne pijem ovaj ciklus duphaston tako da ću čekati dan M.
    Joj kakvi dani su pred nama😁🤭🤭

Kako duphaston utice na ciklus? Je li odugovlači M ili? Zašto ne pijes vise? Meni je prvi ciklus da sam počela sa tim pa zato pitam. Eto danas mi kasni 3 dana, nisam jos ponovila test, strah me

Dala mi privatnica nakon O da ojača malo maternicu i pripomogne implantacija ali nije se primilo. Pila sam 2 tjedna od završetka O, napravila test -bio negativan,prestala piti i čekala M. Nije kasnila. Došla mi je u dan.
    Ako još piješ napravi test. Jer ako nije pozitivan prestane s piti duphaston i M će doći. Jedino ako ti dr. nije nekako drugačije savjetovala.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Bella🌟
    11. Studeni 2020. 12:02

Mokosh

Moj muz radi od kuce, tako da je sad veselo. Em moram pazit da mu ne smetaju, em da mu ne skoce na nogu. 😏 Nismo si nesto dobri ovih dana, pa ne znam ni hocemo li uopce ovaj mjesec ista… 😅

Ma kako kaze sanjarka, neka padne pomirbeni keks i sve će biti dobro😁🤭
    Haha,svaka čast za vježbanje. Pola sata je čisto ok. 😁😁

👱 sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️

Kiflica
    11. Studeni 2020. 12:08

Drage, evo mene s pregleda. Prestao je smedji iscjedak, ne boli me ni trbuh, zapravo zbog uopce nekog pomanjkanja simptoma me i strah sads jos vise. Vidjela se samo gestacijska vrecica, jos nema ploda ni zumanjcane vrecice. Pregled ponovno sljedeci tjedan pa crmo vidjeti hoce li biti sto od toga ili ce se opet ponoviti isti scenarij kao prije pola godine… Nekako sam sva potonula, tesko mi je biti pozitivna… znam da moram raditi na tome. Sad sam 5 tjedan i 1 dan trudna. Hvala puno na podrsci, bas mi puno znaci! Barem je pozitivno sto nije izvanmatericna i sto jos ima sanse da se do drugog tjedna nesto razvije. Pokusat cu raditi na pozitivnim mislima.

Bella🌟
    11. Studeni 2020. 12:10

Kiflica

Drage, evo mene s pregleda. Prestao je smedji iscjedak, ne boli me ni trbuh, zapravo zbog uopce nekog pomanjkanja simptoma me i strah sads jos vise. Vidjela se samo gestacijska vrecica, jos nema ploda ni zumanjcane vrecice. Pregled ponovno sljedeci tjedan pa crmo vidjeti hoce li biti sto od toga ili ce se opet ponoviti isti scenarij kao prije pola godine… Nekako sam sva potonula, tesko mi je biti pozitivna… znam da moram raditi na tome. Sad sam 5 tjedan i 1 dan trudna. Hvala puno na podrsci, bas mi puno znaci! Barem je pozitivno sto nije izvanmatericna i sto jos ima sanse da se do drugog tjedna nesto razvije. Pokusat cu raditi na pozitivnim mislima.

Ma kiflice draga naravno da ima šanse tek je 5+1. Nemoj se odmah bedirati i tonuti. Pozitivno i hrabro, možeš ti to💖💛🙏

👱 sve ok

Sanjarka88
    11. Studeni 2020. 12:13

Kiflica

Pa to je ok nalaz za 5tj 🙂 samo pozitiva draga 🤗🤗🤗🤗 bit ce to sve super. Kolika je gestacijska? 

Sanjarka88
    11. Studeni 2020. 12:14

Olimpija koliko ja kuzim, Duphaston je progesteron
    A m ne moze doc dok pijes progesteron 🤷‍♀️
    Sta ti je dr rekao? Do kad da ga pijes? 

buhtlica23
    11. Studeni 2020. 12:23

Cure, Duphaston se koristi za dosta stvari, npr ja ga pijem jer su mi jako produzeni ciklusi preko 60 dana nekad i vise. Pijem ga od 10 dana ciklusa 7 dana 2 tbl dnevno, i nakon 10 ak dana nastupi M.
    Moje neka preporuka je da slusate svoje gin jer oni znaju najbolje zbog cega i kako trebate piti 
    Moja sestra ga je pila jer je imala jako obilne cikluse 🤔 
    Meni se desili da sam pila Duphaston i prokrvarila tako da eto sve je moguce. Ali to mi se desilo samo jednom.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.