Iskreno nije nam se zurilo i nismo ni razmisljali da iza svega toga stoji neki problem. Posto ja imam problema s kasnjenjem menge doktor je u tome vidio problem odnosno u izostanku plodnih dana i stalno je to pokusavao rjesiti terapijom a mi smo sve mislili ajde sad ce se rjesiti kroz mjesec dva i bit ce i eto tako je proslo vec evo godina i pol kako smo po doktorima...da bi se ispostavilo da i muz eto ima los spermiogram, ali nismo izgubili nadu, pozitivni smo i necemo odustati koliko god trajalo i tesko bilo ❤
A sto je kod vas konkretno problem?
🙋♀️ 22god
🙋♂️ 30god
Jagoda22 pozdrav, nema vam druge nego da dragi to pije, mada se preporuca 2-3 mj.za ponavljanje spermiogram, drzim palceve da cete vec nakon mj.dana vidjeti pomak.
Koliko dugo pokusavate ?
Pozdrav i hvala od srca 💜
Iza nas su 3 i pol godine pokusavanja, krenuli smo sa stavom kad bude bude, kako je vrijeme prolazilo bilo nam je malo sumnjivo al sve smo mislili bit ce ovaj mj, pa ovaj, nismo si htjeli praviti stres no posto nije bilo pomaka nakon 2god smo krenuli doktorima da vidimo gdje zapinje i onda su uslijedila brojna vadjenja krvi i kojesta sve se to razvuklo a nikad nista konkretno.
Rekao mi je moj gin isto da ce trebati par mj. ali ajde vidjet cemo
Ako ima netko iskustva s tim vitaminima i losim spermiogramom pisite mi da se malo utjesim 😏🤷♀️
Draga jagoda, rado bih te utjesila, ali na prvu po onome sto si napisala mislim da je spermiogram dosta los. Mm takodjer ima jako los spermiogram, 2% progresivnih i takodjer pokusavamo vec 2 godine. Nakon sto smo obavili sve pretrage, doktor nam je rekao, da nije nemoguce prirodnim putem, ali da su sanse gotovo jednake 0%, tj. da bi trebali jos tko zna koliko drugo cekati sretni dobitak. Kod zdravog para sanse stoje izmedju 20% i 25%, dakle kad je vise od 40% progresivnih... Nemoj me krivo shvatiti, nisam lijecnica i nije mi namjera davati dijagnoze, samo ti zelim odgovoriti na pitanje i podijeliti vlastito iskustvo i saznanje. Drzim vam 🤞na najjace da sto prije ugledate svoj debeli ➕ 😊🤗
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Jagoda22 pozdrav, nema vam druge nego da dragi to pije, mada se preporuca 2-3 mj.za ponavljanje spermiogram, drzim palceve da cete vec nakon mj.dana vidjeti pomak.
Koliko dugo pokusavate ?
Pozdrav i hvala od srca 💜
Iza nas su 3 i pol godine pokusavanja, krenuli smo sa stavom kad bude bude, kako je vrijeme prolazilo bilo nam je malo sumnjivo al sve smo mislili bit ce ovaj mj, pa ovaj, nismo si htjeli praviti stres no posto nije bilo pomaka nakon 2god smo krenuli doktorima da vidimo gdje zapinje i onda su uslijedila brojna vadjenja krvi i kojesta sve se to razvuklo a nikad nista konkretno.
Rekao mi je moj gin isto da ce trebati par mj. ali ajde vidjet cemo
Ako ima netko iskustva s tim vitaminima i losim spermiogramom pisite mi da se malo utjesim 😏🤷♀️
Draga jagoda, rado bih te utjesila, ali na prvu po onome sto si napisala mislim da je spermiogram dosta los. Mm takodjer ima jako los spermiogram, 2% progresivnih i takodjer pokusavamo vec 2 godine. Nakon sto smo obavili sve pretrage, doktor nam je rekao, da nije nemoguce prirodnim putem, ali da su sanse gotovo jednake 0%, tj. da bi trebali jos tko zna koliko drugo cekati sretni dobitak. Kod zdravog para sanse stoje izmedju 20% i 25%, dakle kad je vise od 40% progresivnih… Nemoj me krivo shvatiti, nisam lijecnica i nije mi namjera davati dijagnoze, samo ti zelim odgovoriti na pitanje i podijeliti vlastito iskustvo i saznanje. Drzim vam 🤞na najjace da sto prije ugledate svoj debeli ➕ 😊🤗
Hvala ti puno na odgovoru i podjeljenom iskustvu 🙃 upravo to je receno i nama, ali ja sve nekako mislim ako se popravi spermiogram da postoji sansa, odnosno to zelim pa se u to uvjeravam, haha...
Da li tvoj muz koristi nesto za poboljsanje spermiograma?
🙋♀️ 22god
🙋♂️ 30god
Draga jagoda, koristio je sve zivo od vitamina do ashwagandhe, ne pije vise iz plasticnih boca, krece se vise, nosi sire donje rublje, pazi da ne sjedi dugo, tusira se tek mlakom vodom, ne nosi mobitel vise po dzepovima, smanjio je pusenje na minimum, uzeli dulji godisnji na moru, uz to sve imamo ciljane odnose na samu ovulaciju pazeci na razmake odnosa zbog kvalitete sperme, ali nije nista pomoglo. Zadnja opcija mu je fertil up koji pije od 9.mj. i evo mali psic kojeg smo si uzeli da nam razbije ovu monotoniju i brige, i zaista nas usrecuje svakim danom sve vise. Ako do kraja godine ne bude nista, idemo pocetkom iduce godine u ICSI postupak jer ne zelimo vise gubiti vrijeme... Zelja nam je imati po mogucnosti za koju godinu jos jedno dijete, iako bi naravno i na samo jednom bili neopisivo zahvalni.
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Zene, meni se danas poslijepodne pojavio bijelo roza iscjedak na gacicama. Sve se nadam da je to znak da se ovulacija blizi i da nije rijec o nekom hormonalnom poremecaju ili upali... Sjecam se da sam nesto slicno imala kada smo radili na drugom djetetu, samo je iscjedak bio vise proziran pomijesan s malo krvi. No ovo je bilo bas roza... 🤔 Citala sam i dr.Googla pa sam naletila i na to da se takav iscjedak moze dogoditi i nakon vjezbanja. 🤷♀️ Ugl nemam nikakvih bolova, nema peckanja, niti svraba... Nadam se da mi je to tijelo slalo signal za ovulaciju. 🙏
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Draga jagoda, koristio je sve zivo od vitamina do ashwagandhe, ne pije vise iz plasticnih boca, krece se vise, nosi sire donje rublje, pazi da ne sjedi dugo, tusira se tek mlakom vodom, ne nosi mobitel vise po dzepovima, smanjio je pusenje na minimum, uzeli dulji godisnji na moru, uz to sve imamo ciljane odnose na samu ovulaciju pazeci na razmake odnosa zbog kvalitete sperme, ali nije nista pomoglo. Zadnja opcija mu je fertil up koji pije od 9.mj. i evo mali psic kojeg smo si uzeli da nam razbije ovu monotoniju i brige, i zaista nas usrecuje svakim danom sve vise. Ako do kraja godine ne bude nista, idemo pocetkom iduce godine u ICSI postupak jer ne zelimo vise gubiti vrijeme… Zelja nam je imati po mogucnosti za koju godinu jos jedno dijete, iako bi naravno i na samo jednom bili neopisivo zahvalni.
Daj bože da ostanete prirodnim putem trudni, da vam se desi jedno malo Božićno čudo i da u novu godinu uđete u drugom stanju to vam od srca želim ❤️
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Dobro jutro ☕😘
Mokosh ako je nešto malo ne mora biti nista zabrinjavajuće, a tebi ionako ide polako O.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Dobro jutro. Hvala vam drage moje, baš ste me razveselile sa svojim porukama. Ovo je najdivnija ekipa ikad!!!!!!!
Evo ja vec budna, moram jesti jer inace sam gotova 😂😂😂.
Watson za tu kremu sam citala, ali pošto se ja pikam niskomolekularnim heparinom onda neznam dali to smijem. Ici cu u ljekarniu pitati. Sreća da je hladno pa mi se ne vide noge, jer se pikam trenutno u bedre.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Dobro jutro. Hvala vam drage moje, baš ste me razveselile sa svojim porukama. Ovo je najdivnija ekipa ikad!!!!!!!
Evo ja vec budna, moram jesti jer inace sam gotova 😂😂😂.
Watson za tu kremu sam citala, ali pošto se ja pikam niskomolekularnim heparinom onda neznam dali to smijem. Ici cu u ljekarniu pitati. Sreća da je hladno pa mi se ne vide noge, jer se pikam trenutno u bedre.
Kad imaš slijedeći pregled?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Draga jagoda, koristio je sve zivo od vitamina do ashwagandhe, ne pije vise iz plasticnih boca, krece se vise, nosi sire donje rublje, pazi da ne sjedi dugo, tusira se tek mlakom vodom, ne nosi mobitel vise po dzepovima, smanjio je pusenje na minimum, uzeli dulji godisnji na moru, uz to sve imamo ciljane odnose na samu ovulaciju pazeci na razmake odnosa zbog kvalitete sperme, ali nije nista pomoglo. Zadnja opcija mu je fertil up koji pije od 9.mj. i evo mali psic kojeg smo si uzeli da nam razbije ovu monotoniju i brige, i zaista nas usrecuje svakim danom sve vise. Ako do kraja godine ne bude nista, idemo pocetkom iduce godine u ICSI postupak jer ne zelimo vise gubiti vrijeme… Zelja nam je imati po mogucnosti za koju godinu jos jedno dijete, iako bi naravno i na samo jednom bili neopisivo zahvalni.
Bas mi je zao sto nista prije nije pomoglo.
Od srca vam zelim da to sada bude to🙏 i sretno vam bilo u daljnjoj borbi🙂
🙋♀️ 22god
🙋♂️ 30god
Sortiraj odgovore
Najstariji