Ma nije uopce problem sta ga pije
Nego sta je to razlog sta joj kasni menga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni bi rad od kuće jako odgovarao 🤭
Hazelonda samo hopsanje sad😁
Hopsemo po planu i programu 😁
Ne ulazem bas velike nade u ovaj ciklus jer me sastavio stres otkad sam se vratila na posao. Strasno koliko se brzo iskopcas iz svega i sad vidim da sam nervozna vjecito a nema posebnog razloga za to 🤦♀️
Ocito posao, cim me nema duze od 2-3 dana odviknem se od klasicne doze poslovnog stresa i onda treba vremena da se opet priviknem kad se vratim.
Vidjet cemo ☹️
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Hvala vam cure na pomoći, znaci mi mnogo
Doktor je rekao da pijem dok M ne dodje 🤷♀️
Ponovoti cu test pa ako bude negativan prestati cu piti
Javim vam ujutro rezultat
Čudan mi je osjećaj, pojavi se nekad tipični bol za M i onda sve stane, nemam pojma više...
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Meni bi rad od kuće jako odgovarao 🤭
Hazelonda samo hopsanje sad😁
Hopsemo po planu i programu 😁
Ne ulazem bas velike nade u ovaj ciklus jer me sastavio stres otkad sam se vratila na posao. Strasno koliko se brzo iskopcas iz svega i sad vidim da sam nervozna vjecito a nema posebnog razloga za to 🤦♀️
Ocito posao, cim me nema duze od 2-3 dana odviknem se od klasicne doze poslovnog stresa i onda treba vremena da se opet priviknem kad se vratim.
Vidjet cemo ☹️
Kužim da. Ma nemaš što,možda te iznenadi ciklus na kraju😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Čudan mi je osjećaj, pojavi se nekad tipični bol za M i onda sve stane, nemam pojma više…
Sretno ❤️
Čudan mi je osjećaj, pojavi se nekad tipični bol za M i onda sve stane, nemam pojma više…
Sretno🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ps. Zovni radije dr pa pitaj, nemoj mene slusat 😅
Drage, evo mene s pregleda. Prestao je smedji iscjedak, ne boli me ni trbuh, zapravo zbog uopce nekog pomanjkanja simptoma me i strah sads jos vise. Vidjela se samo gestacijska vrecica, jos nema ploda ni zumanjcane vrecice. Pregled ponovno sljedeci tjedan pa crmo vidjeti hoce li biti sto od toga ili ce se opet ponoviti isti scenarij kao prije pola godine… Nekako sam sva potonula, tesko mi je biti pozitivna… znam da moram raditi na tome. Sad sam 5 tjedan i 1 dan trudna. Hvala puno na podrsci, bas mi puno znaci! Barem je pozitivno sto nije izvanmatericna i sto jos ima sanse da se do drugog tjedna nesto razvije. Pokusat cu raditi na pozitivnim mislima.
Ma to ti je supeeer :) meni se na 5+0 nije nista vidjelo,tj.samo su dr.vidjeli da ne bude nista od toga
A to sto su ti nasli GV je vec pola posla, tako da glavu gore i uzivaj ❤
A ta lagana krvarenja su ti normalna :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Kiflice, ja sam u obje trudnoce isla nanprvinpregled tek u 8tj, tako me dr narucila. Tako da ja mislim da je to sve ok, ipak ne to rana trudnoca ni ne moze se vidjeti vise od toga...saljem pozitivne vibre. 😘🤗
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Drage moje Bella, Sanjarka, belinda,Traveller, TommyFame, Mokosh, ni ne znate koliko mi vasa podrska znaci . Hvala od srca! Dobro je cuti tuđa pozitivna iskustva, ulile ste mi nadu. Valjda strahujem pretjerano zbog proslog iskustva. Gestacijski mjehuric je promjera 7.8 mm. Proslo je smeđarenje, nisam imala nikakvih simptoma od jucer popodne do danas pa me i to ubediralo, ali sada osjecam laganu mucninu pa sam odmah veselija. Grlim vas, drage moje, nekako ste me bas digle
Sortiraj odgovore
Najstariji