Lijep pozdrav cure, pratim vas vec neko vrijeme, a sada se napokon ukljucujem u razgovor 😅
Zanima me da li mi mozete pomoci uvezi nalaza spermiograma ili trebam pisati negdje dalje...znam da je nalaz los i to je zapravo sve sto znam..zanima me da li je netko od vas imao nesta slicno i kakva su vasa iskustva?
Nalaz- vol. 2ml leuko 1mil/ml tot.cinc. 11,7 M/ML motility 5% progressive 0%
Koliko god tesku pricu imale, divno je vidjeti kolika ste podrska jedna drugoj 🥰😇
🙋♀️ 22god
🙋♂️ 30god
Andela, mislis da i ja pocnem pit ciklu?? Isto mi je tanak endiometrij? 😏😏😏 naci ciklu do 5dpo a ananas?
Ja sam skuzila da je ananas do 5dpo a cikla valjd isto 🤣🤣
Nasla sam neki zanimljivi clanak na tu temu:https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/planiranje-trudnoce/pomfrit-i-druga-zanimljiva-pomagala-za-brze-zacece-9855
Jel iste čarape 10 dana ili se presvlače? 😂😂😂
Pa iste,mislim ionak ih nosis u krevetu 🤣🤣🤣
Ea sto je najbolje pirs u nosu na lijevoj strani imam vec 12godina paaaa evo jos uvijek nista..tako da za ovu ne vjerujem hahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Znaci ja i muz radimo skupa i sad mu javlja kolega sa posla da ce izgleda postat tata..a vjencali su se u 9mj.
Eeee ja u zivotu muža nisam vidjela luđeg nego sad hahaha
Mislim da ga je ulovilo ono 'ljubomorno' ludilo hahaha reko napumpaj i ti mene ko ti brani 🤣🤣🤣 reko eee pa znas i da budem hahah
Sudba prokleta..eto!
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Lijep pozdrav cure, pratim vas vec neko vrijeme, a sada se napokon ukljucujem u razgovor 😅
Zanima me da li mi mozete pomoci uvezi nalaza spermiograma ili trebam pisati negdje dalje…znam da je nalaz los i to je zapravo sve sto znam..zanima me da li je netko od vas imao nesta slicno i kakva su vasa iskustva?
Nalaz-vol. 2ml leuko 1mil/ml tot.cinc. 11,7 M/ML motility 5% progressive 0%
Koliko god tesku pricu imale, divno je vidjeti kolika ste podrska jedna drugoj 🥰😇
Heeeej,dobrodosla jos brze otisla 💜
Hm..jel mozes uslikat nalaz i tu ga staviti pa da ga okrenemo uzduz i popreko :)
Jel ti muz dobio kakvu terapio da ih ojaca?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Zara, ljube, hvala ti Andela, lagani grcevi mi zvuce obecavajuce, meni du bili prvi simptom! Drzim fige
Pozdrav, u neudoumici sam. Naime, menstruacija mi kasni sada vec 4 dana. Jucer raden test i negativno. Sada popodne nisam imala mira i napravila, nakon 3 minute jako jako jako slabo vidljivi crta tako da sam se morala zagledati da vidim. Ssd ne znam vise mozda umisljam. A od simptoma, glava me boli zadnjih 2 tjedna stalno, blago povisena temp do 37,4. Mucnine su tu, ne povracam ali mi je kroz cijeli dan slabo i na trenutke mi se na neke odredene stvari tipa na kavu koju obozavam dize zeludac i imam neke cudne kombinacije jela koje do sada nisam ni pomisljala. Grudi su mi malo onako kao da osjetim da su punije ali me bradavice uzasno bole i svako malo moram na wc, popila nesto ili ne ja moram piskati. Stvarno ne znam vise jesam ja to umislila, jos me ovaj test dodatno zbunio
Nisam bila trudna, ali slusajuci ostale cure ovo bas zvuci obecavajuce 🤞🤞 stavi sliku, pa ce vjecati jel se vidi sjena i ujutro svakako jos jedan test.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pozdrav, u neudoumici sam. Naime, menstruacija mi kasni sada vec 4 dana. Jucer raden test i negativno. Sada popodne nisam imala mira i napravila, nakon 3 minute jako jako jako slabo vidljivi crta tako da sam se morala zagledati da vidim. Ssd ne znam vise mozda umisljam. A od simptoma, glava me boli zadnjih 2 tjedna stalno, blago povisena temp do 37,4. Mucnine su tu, ne povracam ali mi je kroz cijeli dan slabo i na trenutke mi se na neke odredene stvari tipa na kavu koju obozavam dize zeludac i imam neke cudne kombinacije jela koje do sada nisam ni pomisljala. Grudi su mi malo onako kao da osjetim da su punije ali me bradavice uzasno bole i svako malo moram na wc, popila nesto ili ne ja moram piskati. Stvarno ne znam vise jesam ja to umislila, jos me ovaj test dodatno zbunio
Slikaj nam testić da vidimo ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Testic nam je iznesen skupa sa smecem u zgradi pa nebi bas bilo pristojno da kao ludakinja kopam po njemu jer sam se dosta izludila vec Jedino ne znam jel to bilo pre rano za raditi posto je ovulacija bila prije 18 dana. Da napomenem ciklusi su mi uredni i tocni i uvijek osjetim kada ju moram dobiti i kada ju dobijem. A sad svi ti simptomi a nje nigdje. Kao sto se da primjetiti nisam bila trudna do sada pa nemam blagog pojma osim onoga sto sam cula od drugih i procitala. Rekla sam da cu pricekati jos koji dan pa onda opet napraviti jer mi je sve to cudno
Sortiraj odgovore
Najstariji