Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    11. Studeni 2020. 09:33

Meni bi rad od kuće jako odgovarao 🤭
    Hazel onda samo hopsanje sad😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

buhtlica23
    11. Studeni 2020. 10:00

Traveller

anci000

sto se mene tice ja bi rado samo i od kuce radila, ma corni malo odmori

Je kad nemaš puno posla. To je onda super. Meni je sad ludnica I većinom radim od doma. Te šteka internet, te sam puno sporija doma na laptopu, nemam papirnatu dokumentaciju pa sve kopam po mailovima što povećava mogućnost greške. A greška u mom poslu, jedna jedina, uvijek znači veliku financijsku štetu tako da ludilo. Ali opet mi se ne plazi sad po javnom prijevozu.

E bas to, i nama je sad ludnica, nase greske su nedopustive a nemam bas sve uvjete za rad. Ne mogu printati ne mogu skenirati. Tj. printam od doma u firmu pa kolegica ceka kod printera i hvata papire 😂😂😂 snadi se druze 😅. 
    Stalno ne izbacuje iz programa i tako u krug naravno da mi se ne da raditi ahah 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Snoopyiica95
    11. Studeni 2020. 10:08

Jutro drage🧸✨
    Kako ste danas? 
    Ja radim od kuce ali nisam placena za to 😂 zapravo jesam, dobijem smjesak i zagrljaj i to je moja placa 🥰 

• Amy_94
    11. Studeni 2020. 10:09

Ja sam kao na iglama.. Sinoc par kapljica krvi odmah me presjeklo sad osjetim grčeve i osjezim da dole nesto ide. Kad ono gust iscjedak.. Izludit ću..
    Ili neka dođe ili nek me ne zeza

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Bella🌟
    11. Studeni 2020. 10:25

Amy znam taj osjećaj, koja je to iscekivanje😤😔

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Sanjarka88
    11. Studeni 2020. 10:46

valentina_23

Jutro drage🧸✨
    Kako ste danas?
    Ja radim od kuce ali nisam placena za to 😂 zapravo jesam, dobijem smjesak i zagrljaj i to je moja placa 🥰

🥰🥰🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    11. Studeni 2020. 10:47

Ja sam privatnik pa imam ured doma 😍 i super mi je to 😌 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

marija3998
    11. Studeni 2020. 11:06

Ja radim, i nemam mogućnost radit od doma, ali zbog trenutne situacije sa koronom ponedjeljak i petak sam uvijek slobodna i cijeli idući tjedan je firma zatvorena,veselim se idućem tjednu, izrada božićnih ukrasa u tijeku ❤️😍🌲🌲☃️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Olimpija
    11. Studeni 2020. 11:45

Bella🍁

anci000

Bella🍁

anci000

Jutro trudilice, kod mene isto nista osim sto cim na posao dodem kisem i nos mi curi kod kuce nista ali cim dodem ovdje, sve mi ukazuje na to da sam alergicna na poduzece
    Za impl. kazu da bude smede ili roskaste boje, stvarno ne znam, mozda ima netko tko je imao to

Mara i Bella ja sam za sada jos ok, al vec vidim iduci tjedan kako nervoza svoje cini, tocno znam kad sam neku greskicu napravila ali se i ja iskreno manje mogu koncentrirati na posao

🤭 nekako ćeš izdržati. Kad planiraš raditi test?😁 prije M,na dan ili ako zakasni?

ovaj puta na dan M 🤭🤭 ako izdrzim

😁🤭🤞🤞🤞🤞tako i ja planiram. Ne pijem ovaj ciklus duphaston tako da ću čekati dan M.
    Joj kakvi dani su pred nama😁🤭🤭

Kako duphaston utice na ciklus? Je li odugovlači M ili? Zašto ne pijes vise? Meni je prvi ciklus da sam počela sa tim pa zato pitam. Eto danas mi kasni 3 dana, nisam jos ponovila test, strah me

+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022

Sanjarka88
    11. Studeni 2020. 11:46

Olimpija

Bella🍁

anci000

Bella🍁

anci000

Jutro trudilice, kod mene isto nista osim sto cim na posao dodem kisem i nos mi curi kod kuce nista ali cim dodem ovdje, sve mi ukazuje na to da sam alergicna na poduzece
    Za impl. kazu da bude smede ili roskaste boje, stvarno ne znam, mozda ima netko tko je imao to

Mara i Bella ja sam za sada jos ok, al vec vidim iduci tjedan kako nervoza svoje cini, tocno znam kad sam neku greskicu napravila ali se i ja iskreno manje mogu koncentrirati na posao

🤭 nekako ćeš izdržati. Kad planiraš raditi test?😁 prije M,na dan ili ako zakasni?

ovaj puta na dan M 🤭🤭 ako izdrzim

😁🤭🤞🤞🤞🤞tako i ja planiram. Ne pijem ovaj ciklus duphaston tako da ću čekati dan M.
    Joj kakvi dani su pred nama😁🤭🤭

Kako duphaston utice na ciklus? Je li odugovlači M ili? Zašto ne pijes vise? Meni je prvi ciklus da sam počela sa tim pa zato pitam. Eto danas mi kasni 3 dana, nisam jos ponovila test, strah me

Zasto pijes duphaston?
    Ja mislim da M i nece doc dok ne prestanes to piti 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.