Anabelaaaa tvoja tempica se lipo utaborila i ne mrda 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro cure ja jutros procurila 💔 a baš sam mislila da bi ovaj ciklus mogao biti dobitan, jer nisam imala klasične simptome
imam pitanje: po mojoj kalkulaciji (lh trakicama) sam danas 16dpo. Sinoć kad sam išla piškit sam imala malo smeđe krvi na papiru. Jutros u 4 sam radila test koji je bio bijel toliko da se ne može ni umisliti sjena. 2 sata nakon toga sam dobila i to baš onako crvena krv sa ugrušcima. Ne sjećam se da mi je ikad krenula tako sa ugrušcima. Pa sad mislim da je možda došlo do biokemijske. Moje pitanje je da li bi se na testu bar vidjela sjena ako je jutros došlo do biokemijske?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
jutro cureja jutros procurila💔 a baš sam mislila da bi ovaj ciklus mogao biti dobitan, jer nisam imala klasične simptome
imam pitanje: po mojoj kalkulaciji (lh trakicama) sam danas 16dpo. Sinoć kad sam išla piškit sam imala malo smeđe krvi na papiru. Jutros u 4 sam radila test koji je bio bijel toliko da se ne može ni umisliti sjena. 2 sata nakon toga sam dobila i to baš onako crvena krv sa ugrušcima. Ne sjećam se da mi je ikad krenula tako sa ugrušcima. Pa sad mislim da je možda došlo do biokemijske. Moje pitanje je da li bi se na testu bar vidjela sjena ako je jutros došlo do biokemijske?
Sunny, bas mi je zao. Neka ti iduci ciklus bude plus k'o kuca. Meni je m postala takva otkako radim na bebi. Nemam pojma zasto...😔
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
jutro cureja jutros procurila💔 a baš sam mislila da bi ovaj ciklus mogao biti dobitan, jer nisam imala klasične simptome
Sve ovisi kolika je beta
Ako je skroz bila mala onda je vjerovatno opala skroz prije menge 🤷♀️
Dobro jutroo🥰
Tina zao mi je, idemo po Bozicno cudo✨
Sunny meni vecinom m bude sa ugruscima pa zato mislim da nije doslo do biokemijske,mozda se nesto poremetilo 🤨
I zao mi je zbog m! Ides s nama po Bozicno čudo ❤️
Jutro cure…test jutros naravno negativan…grudi mi se isto vraćaju u normalu, nisu vise toliko osjetljive…grčevi počinju biti jači, tako da očekujem M kroz dan…https://ibb.co/WBj1fqd
Tina, bas mi je zao. Glavu gore i idemo dalje. Mozda i ti uhvatis bozicno cudo. 🙂
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro cure moje ❤
Tina25 zao mi je , znam kako ti je 😭 pocasti se najvecom cokoladom i hrabro u novi ciklus 🙏
Sunny ja sam jedan mjesec imala te ugruske, prestravila sam se-gin je rekao da ne panicarim da je to normalno, jednom prilikom je ovdje netko od nasih cura isao na hitnu zbog toga i takoder su rekli da se to moze dogoditi tijekom menstr.,tako da ne brini ❤
Bella u cetvrtak idem, najjaci komentar od sestre je bio " ne citajte forume" ta pretraga nije strasna,samo cete se uplasiti 😂👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson ja ne jedem čokoladu 🙈🙈
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
hvala vam cure stvarno ste divne ❤️ luda glava hoće svašta umislit al nekako bi mi bilo lakše da je biokemijska, da znam da nemamo problem za začećem. Jer nikako ugledat taj plus
al dobro, idemo dalje u novi ciklus i po božićno čudo
ovaj mjesec će M napraviti spermiogram, ja ću krenut mjerit bazalnu i skupa ćemo počet uzimati matičnu mliječ pa nek se usudi ne primit ✨ možete me pisat za ne dobit sam 12.12.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji