tina ti se počasti najvećim i najdražim čipsom.
ne znam kak se osjećaju one koje ostanu trudne, jel ima neki poseban filing promjena ali ja sam poprilično uvjerena da moja M stiže iako imam 11 dana do nje, počelo je točno kao i prošli mjesec.
http://shop.naturala.hr/basal-digital-geratherm-toplomjer-za-mjerenje-bazalne-temperature.html
jel ovak neki prosječni ok?
Dobar je taj toplomjer. Ok će ti biti.
Što se tiče feelinga za trudnoću, ja točno jesam znala da sam trudna,osjećala sam se drugačije nego inače jer inače imam izražene simptome pred M a taj put nisam imala.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ja sam se upravo sjetila da imam jednu knjigu koju sam davno kupila, nikako je procitat. Ugl rijec je o knjizi Energetska medicina za zene - Donna Eden. I bas citam odjeljak vezan za plodnost i zacece. Moja topla preporuka. Davno sam koristila njezine tehnike za pokretanje meridijana, i zaista sam energetski osjetila neke podrazaje, ali nisam bila dosljedna. Ovo mi je sada motivacija da probam. Inace sam oduvijek privucena raznoraznim alternativama, cak sam inicirana u Reiki. Toliko me majcinstvo iscrpilo da sam jednostavno sve zapustila. Mislim da je to moj glavni problem. Izgubila sam se. Nadam se da ce sav ovaj trud da ostvarim trecu trudnocu ujedno biti moj put da se ponovo pronadem i spoznam. Cak mislim da jedno bez drugog nece moci biti ostvareno.
Ne znam kako vi gledate na energetski rad, dosta ljudi osjeca odbojnost ili im je smijeno, tako da ni ne volim pricati o tome kao ni o svojim svjetonazorima. No lose bi se osjecala da ne podjelim ovo s vama. Mozda nekoj od vas pomogne.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ja sam se upravo sjetila da imam jednu knjigu koju sam davno kupila, nikako je procitat. Ugl rijec je o knjizi Energetska medicina za zene - Donna Eden. I bas citam odjeljak vezan za plodnost i zacece. Moja topla preporuka. Davno sam koristila njezine tehnike za pokretanje meridijana, i zaista sam energetski osjetila neke podrazaje, ali nisam bila dosljedna. Ovo mi je sada motivacija da probam. Inace sam oduvijek privucena raznoraznim alternativama, cak sam inicirana u Reiki. Toliko me majcinstvo iscrpilo da sam jednostavno sve zapustila. Mislim da je to moj glavni problem. Izgubila sam se. Nadam se da ce sav ovaj trud da ostvarim trecu trudnocu ujedno biti moj put da se ponovo pronadem i spoznam. Cak mislim da jedno bez drugog nece moci biti ostvareno.
Ne znam kako vi gledate na energetski rad, dosta ljudi osjeca odbojnost ili im je smijeno, tako da ni ne volim pricati o tome kao ni o svojim svjetonazorima. No lose bi se osjecala da ne podjelim ovo s vama. Mozda nekoj od vas pomogne.
nisam se osobno nikad bavila time, ali smatram da sve što nekoj osobi donosi sreću i unutarnji mir ne može biti loše ❤️ cijeli ovaj proces pokušavanja utjeće na nas svjesno ili podsvjesno i mislim da se trebamo što više posvetiti stvarima i okružiti ljudima koji nas čine sretnima. Trakice, bazalna, razno razni pripravci su super, al mogu postat i opsesija Podsvjest je baš zajebana stvar i može biti veliki faktor koji utjeće na disbalans hormona što vidimo po tome kak nam se svima ciklusi poremete čim krenemo raditi na bebama
zato cure sad sve u razmišljanje o božiću, kuhanom vinu, kolačima, praznicima, poklonima, obiteljskim druženjima i odličnom seksu pa da sve za božić budemo s najvećim osmjehom na licu ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Traveller jadan on 🤣🤣🤣
I meni je nakon spontanog prva dva dana totalno obilna Al traje samo 4 dana
Tako su mi bile ove prve dvi, bumo vidli za dalje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiflica-➕❤️
Susika- ➕❤️
Samoja6-➕❤️
Amarenna-➕ ❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC➕:
Chloe- 09.11. - danas❤️
Olimpija- 10. 11. - danas❤️
Dada31- 10.11. - danas❤️
Inana1- 11.11. - 1 dan ❤️
Tina25- 11.11. - 1 dan❤️
Amy_94- 13.11. - 3 dana❤️
Maja1102- 13.11. - 3 dana❤️
Freya_444- 13. 11. - 3 dana❤️
Mia333- 16.11. - 6 dana ❤️
Mara5- 21.11. - 11 dana❤️
Alma199- 21.11. - 11 dana❤️
Ancioo- 22.11. - 12 dana ♥️
Anabelaaaa- 23. 11. - 13 dana❤️
Stormy- 23.11. - 13 dana❤️
Andela111- 24.11. - 14 dana❤️
Sanjarka88- 25. 11. - 15 dana❤️
Maša25- 27.11. - 17 dana❤️
Lisa27- 29.11. - 19 dana❤️
Mokosh- 29.11. - 19 dana❤️
Ivek1- 29.11. - 29 dana❤️
Buhtlica23- 30.11. - 20 dana❤️
Bella- 30.11- 20 dana♥️
Marty07- 30.11. - 20 dana❤️
Lullaby- 30.11. - 20 dana❤️
ODBROJAVANJE 12.MJESEC➕Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
Lovely- 01.12. - 21 dan❤️
Hazel02.12. - 22 dana❤️
Leah- 04.12. - 24 dana❤️
Traveller- 05.12. - 25 dana❤️
Tommyfame 09.12. - 29 dana❤️
Sunny_- 12.12. - 32 dana❤️
Pozdrav cure, uh koja ekipica❤ kad sam dosla u ovu grupu pred 2 tjedna bio je popis upola kraci 😉
ja jos nemam nist ekstra za javiti, ali zato vas pratim 😊 danas mi je 9 dc i krecem sa lh trakicama, ovulacija bi trebala biti za vikend pa krecemo u akciju i po to cudooo malenooo 😍😍😍 toliku zelju imam(o) za bebicom sada bas bas veliku. maksimalno uzivamo u svakom hopsicu, bas nam.je sada to onak posebno..🙈💕😜 ako bi se pokazao plusic kroz 3 tjedna to bi stvarno bilo ekstra, pogotovo jer je nedavno dragom umro tata i podiglo bi raspolozenje u cijeloj obitelji 😊
Bella vidim da si ti vec aktivna, mi isti dan ne ocekujemo m😉😘 samo akcijaa😁😁 drzim vam svima figice za plusice i mala cuda 🤞🤞🍀🍀😘😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
hvala vam cure stvarno ste divne ❤️ luda glava hoće svašta umislital nekako bi mi bilo lakše da je biokemijska, da znam da nemamo problem za začećem. Jer nikako ugledat taj plus
al dobro, idemo dalje u novi ciklus i po božićno čudo
ovaj mjesec će M napraviti spermiogram, ja ću krenut mjerit bazalnu i skupa ćemo počet uzimati matičnu mliječ pa nek se usudi ne primit✨ možete me pisat za ne dobit sam 12.12.
Tako sam i ja mislila i bilo mi je lakše prvih mjesec dana a onda poslje pitanja pa kak se to desilo, pa zašto se nece zadržat kak kod drugih žena uspije, teško je u svakom slučaju, želim vam puno i da idući mjesec bude jedan plusic
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
hvala vam cure stvarno ste divne ❤️ luda glava hoće svašta umislital nekako bi mi bilo lakše da je biokemijska, da znam da nemamo problem za začećem. Jer nikako ugledat taj plus
ovaj mjesec će M napraviti spermiogram, ja ću krenut mjerit bazalnu i skupa ćemo počet uzimati matičnu mliječ pa nek se usudi ne primit✨ možete me pisat za ne dobit sam 12.12.
Tako sam i ja mislila i bilo mi je lakše prvih mjesec dana a onda poslje pitanja pa kak se to desilo, pa zašto se nece zadržat kak kod drugih žena uspije, teško je u svakom slučaju, želim vam puno i da idući mjesec bude jedan plusic
marija3998 sve ćemo mi ugledati svoj plusić koji će ostati ❤️ a dotad strpljen spašen 🤞
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Marija, nažalost 50 posto trudnoća završi gubitkom, samo što se o tome ne priča. To mi je potvrdio i moj ginekolog. Tako da ne mora značiti da nešto s tobom nije u redu, jednostavno se desi. Najviše spontanih je u ranim tjednima trudnoće. Jednostavno glavu gore i idemo u nove pokusaje. Bit će ti teško i dalje, meni je neki dan bilo mjesec dana i baš sam bila u komi i svako malo se sjetim koliko bi sad već bila trudna i uhvati me tuga, ali ne dam se. Ne mogu promijeniti prošlost, ali mogu biti optimistična za budućnost jer pozitivnim razmišljanjem sigurno utječemo i na pozitivan ishod. Drži se!
Sve znam, meni je isto užas jer je sestra ostala trudna 2 tjedna prije mene i evo neki dan je saznala spol bebice a ja doma sjedim i plačem kako sam i ja sad trebala ići na takav pregled, ja sam dosta osjetljiva i pesimistična, ali tu je mužić da popravi situaciju, hvala Bogu pa ga imam
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
10.01.2023 ➕
Tako sam i ja mislila i bilo mi je lakše prvih mjesec dana a onda poslje pitanja pa kak se to desilo, pa zašto se nece zadržat kak kod drugih žena uspije, teško je u svakom slučaju, želim vam puno i da idući mjesec bude jedan plusicmarija3998 sve ćemo mi ugledati svoj plusić koji će ostati❤️ a dotad strpljen spašen🤞
Tako je ❤️
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
10.01.2023 ➕
marija3998 ❤️❤️ želim ti da što prije ugledaš svoj plusić koji će ostati 🍀🍀
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji