Hvala vam drage žene💛❤💝 ja ću hopsati i neopterecivati se pa što bude.🤞
Samo opušteno bez pritiska i dođe iznenađenje ❤️💖🤞🤞
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sretno Bella 🍀🤞🙏
Hvala lavanyice🤗🤗💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Lindsay, možeš li molim te ostaviti kontakt tog gospodina sa matičnom mliječi? U kojem gradu je u Slavoniji?
Jesi se čula sa ženama koje su koristile tu matičnu mliječ?
Znaci ja sam kupila od Radosevica i Hp je dostavio skladisteno, posto ne smije stat van hladnjaka uopce morala sam organizirati dostavu tako da ide odmah u hladnjak posto mi radimo kroz jutro naravno. I citala sam iskustva parova i stvarno ne mogu vjerovat da toliko pomaze, bas me zaintrigiralo. Ako tko ima jos koju preporuku PRAVIH pcelara u HR koji se time bave, neka dijele kontakt podatke… Pratit cemo sad, ako bude + kroz koji mjesec onda znate sta je 😍🐝🐝
Baš me zanima kako će biti, drzim🤞🤞🤞 i meni je u planu ako ne bude ništa ovaj mjesec.
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Samo opušteno bez pritiska i dođe iznenađenje ❤️💖🤞🤞
Hvala na podrsci💝
Sretno na prvom pregledu i javi nam kako je proslo💖
👱 sve ok
Bella držim nam fige 🤞🏼🤞🏼 Samo ti hopsaj
Watson e to mi je želja najveća 🥰
Draga moja anci hvala❤❤ za tebe imam bas dobar osjećaj ovaj mjesec 😘😘sad ces odbrojavati i nadamo se +🤞🤞🤞
👱 sve ok
Cure jel probala shatavari prah ili kapsule? Nekako imam osjecaj da ni od ovog mjeseca nista od t pa si gledam s cim bi mogla poceti...
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Sanjarka88 bilo bi odlicno da je, hvalaaa🥰
Citala sam negdje da je simptom zivotopisni san, jel imala koja iskustva? Zadnje dvije noci mi imam snova kao cijelu prethodnu godinu zajedno, kao meksicke sapunice😅 bas si ocajno zvucim kad tako trazim, da ne kazem izmisljam simptome….🤷♀️
Ja sam prije mj dana sanjala kako radim test i da je ispao pozitivan, i eto prije par dana prije nego sta sam napravila prvi uranjeni testic taj san se ponovio, uranjeni test (+) i evo danas opet piskila oko 14h (2 dana prije ocekivane M) plus ko kuca u manje od minute 🥰🥰
Aaa kako lijepo za cuti, cestitam 🥰🥰 ja sam sinoc uz sto ostalih snova sanjala sebe s trbuhom do zuba..nadam se da je to to😁
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Lora ja nisam probala, iskreno ni ne znam sta je to 🤭
Cure ja kupila danas CB lh testice U DM-u, dobila i uredjaj uz njih😃 odma sam ja to isprobala😅 dobro to funkcionira 😂
amarenna najvece i najljepse cestitke od ❤! Da bude uredna i skolska!
Watson bas mi je drago da ste saznali razlog i da imate rjesenje i plan pred sobom! Sad samo naprijed i bez posustajanja!
Nama je ovaj pas najbolje sto nam se moglo dogoditi 😊 Nakon dugo vremena smo napokon opet opusteni i sretni bez obzira na sve probleme 🤗
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Mia333 hvala ti od ❤
Ajme da, ta mala pseca cuda cine zivot ljepsim 😉❤
A tvoje je preeesladak,bas kucni pesek hehe
Cure koje ste presle na maticnu mlijec,ja sam citala iskustva ljudi i mene je zaintrigiralo ali evo mi cemo izgleda drugim putem...
Od srca vam zelim plusic vec u prvom mjesecu uzimanja,da ne bankrotirate ipak! 😅
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji