Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lora27621
    10. Studeni 2020. 08:24

tina25

Jutro cure…test jutros naravno negativan…grudi mi se isto vraćaju u normalu, nisu vise toliko osjetljive…grčevi počinju biti jači, tako da očekujem M kroz dan…https://ibb.co/WBj1fqd

Upravo ista situacija kod mene, bol postaje jaca tako da sigurno dolazi....ali 6 dana ranije 🤦‍♀️

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

10. Studeni 2020. 08:25

Sanjarka88 🦋

Jutro ekipa! ☕🍵☕🍵
    Kako ste? 🤗🤗🤗
    Chloe, Dada di steeee?
    Tina jesi piskila? 🤞🤞🤞🤞
    Inana1 kad ces ti? 😁😁😁
    Bella poprilicno zbunjujuce… Lh trakice bi trebale biti pouzdani pokazatelj porasta lh koji je neophodan za ovulaciju. No kod tebe mozda padne prije O skroz. Sad stvarno ne mozes znati. Prema bazalnoj ces isto tesko skuziti jer si tek pocela pratiti a i temp su ti povisene kao i kod mene u prvoj fazi pa je to otezavajuca okolnost 🤷‍♀️ nista, vjeruj gin i Odbrojavamo 😍🤞🤞🤞
    Watson jako mi je drago da je s tvoje strane sve super. Ja sam uvjerena da ces ti imat Bozicno cudo ove godine 😍😍😍
    Lavanya zato ne volim te lh iz mullera i meni su non stop bili tamni 😒 sta se grafa tice, vidim da imas puno trokutica, ne mjeris temp u isto vrijeme?
    Ammarena sretno s betom, kad je vec vadis obvezno izvadi za 2 dana opet, jedno mjerenje ti nece nista pokazat osim da si trudna a to vec znas 😍
    Koliko ti traju ciklusi? Najkraci, najduzi i koji si sad dan ciklusa?
    Anci tvoj graf je odličan. Ne znam sta te tocno muci? 😅

Mjerim u isto vrijeme 🤷‍♀️ Sto znace ti trokutici? 
    Mozda mi toplomjer nije dobar 🤦‍♀️ preko dana mi mjeri 35,8 🤦‍♀️🙈

tina25
    10. Studeni 2020. 08:27

Lora27621

tina25

Jutro cure…test jutros naravno negativan…grudi mi se isto vraćaju u normalu, nisu vise toliko osjetljive…grčevi počinju biti jači, tako da očekujem M kroz dan…https://ibb.co/WBj1fqd

Upravo ista situacija kod mene, bol postaje jaca tako da sigurno dolazi….ali 6 dana ranije 🤦‍♀️

Ja sam prošli mjesec dobila 4 dana prije, inače i ako mi dođe ranije to bude dan ali nikad tako puno...ali većinom mi je točna u dan...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

anabelaaaa
    10. Studeni 2020. 08:27

lavanya

Jutro cure… 😊

Ovaj mjesec sam pocela mjeriti bazalnu…nista mi nije jasno…
    Kako vam ovo izgleda?https://ibb.co/grP8vMw

Fino izgleda,imala si taj ovulacijski pad temp.. I sad postepeni skok.Jos graf nije odredio tacno dan O zato sto je isprekidnaa linija.Nastavi pratiti, ne Mora znacit da je bila taj da se kad je ozancena,to ce ae pokazati nakon jos par tem u drugoj fazi.Ne bi bilo lose da uneses iscjedke koje si imala u vrijeme O,precizjiji je odmah graf

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

10. Studeni 2020. 08:30

tina25

Zao mi je 😔 Nadam se da ce iduci mjesec biti dobitni 🍀🤞

Bella🌟
    10. Studeni 2020. 08:31

tina25

Žao mi je😔😔drzi se i sretno u slijedećem ciklusu💛❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Bella🌟
    10. Studeni 2020. 08:33

Sanjarko hvala na komentaru.💝 Vidjet cemo🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

10. Studeni 2020. 08:33

anabelaaaa

lavanya

Jutro cure… 😊

Ovaj mjesec sam pocela mjeriti bazalnu…nista mi nije jasno…
    Kako vam ovo izgleda?https://ibb.co/grP8vMw

Fino izgleda,imala si taj ovulacijski pad temp.. I sad postepeni skok.Jos graf nije odredio tacno dan O zato sto je isprekidnaa linija.Nastavi pratiti, ne Mora znacit da je bila taj da se kad je ozancena,to ce ae pokazati nakon jos par tem u drugoj fazi.Ne bi bilo lose da uneses iscjedke koje si imala u vrijeme O,precizjiji je odmah graf

U sub su mi trakice pokazale pik... moram se jos ufurati u sve to sto treba unositi da bi bilo tocnije 😃😅

Sanjarka88
    10. Studeni 2020. 08:36

lavanya

Sanjarka88 🦋

Jutro ekipa! ☕🍵☕🍵
    Kako ste? 🤗🤗🤗
    Chloe, Dada di steeee?
    Tina jesi piskila? 🤞🤞🤞🤞
    Inana1 kad ces ti? 😁😁😁
    Bella poprilicno zbunjujuce… Lh trakice bi trebale biti pouzdani pokazatelj porasta lh koji je neophodan za ovulaciju. No kod tebe mozda padne prije O skroz. Sad stvarno ne mozes znati. Prema bazalnoj ces isto tesko skuziti jer si tek pocela pratiti a i temp su ti povisene kao i kod mene u prvoj fazi pa je to otezavajuca okolnost 🤷‍♀️ nista, vjeruj gin i Odbrojavamo 😍🤞🤞🤞
    Watson jako mi je drago da je s tvoje strane sve super. Ja sam uvjerena da ces ti imat Bozicno cudo ove godine 😍😍😍
    Lavanya zato ne volim te lh iz mullera i meni su non stop bili tamni 😒 sta se grafa tice, vidim da imas puno trokutica, ne mjeris temp u isto vrijeme?
    Ammarena sretno s betom, kad je vec vadis obvezno izvadi za 2 dana opet, jedno mjerenje ti nece nista pokazat osim da si trudna a to vec znas 😍
    Koliko ti traju ciklusi? Najkraci, najduzi i koji si sad dan ciklusa?
    Anci tvoj graf je odličan. Ne znam sta te tocno muci? 😅

Mjerim u isto vrijeme 🤷‍♀️ Sto znace ti trokutici?
    Mozda mi toplomjer nije dobar 🤦‍♀️ preko dana mi mjeri 35,8 🤦‍♀️🙈

Trokutici znace da unosis temp u razlicite sate
    Ako uvik mjeris u isto vrijeme a uneses kasnije u app onda obvezno nastimaj i sat kad si mjerila 
    Da ga ne zbunjujes 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Studeni 2020. 08:40

Inace cure samo strpljivo, treba vremena da se upozna bazalna i da po njoj mozete odrediti o, a ff se lakse ravna nakon par ciklusa 
    Unositi temp, iscjedak, i LH pikove i nema straha 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.