Jutro cure…test jutros naravno negativan…grudi mi se isto vraćaju u normalu, nisu vise toliko osjetljive…grčevi počinju biti jači, tako da očekujem M kroz dan…https://ibb.co/WBj1fqd
Upravo ista situacija kod mene, bol postaje jaca tako da sigurno dolazi....ali 6 dana ranije 🤦♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Jutro ekipa! ☕🍵☕🍵
Kako ste? 🤗🤗🤗
Chloe, Dada di steeee?
Tina jesi piskila? 🤞🤞🤞🤞
Inana1 kad ces ti? 😁😁😁
Bella poprilicno zbunjujuce… Lh trakice bi trebale biti pouzdani pokazatelj porasta lh koji je neophodan za ovulaciju. No kod tebe mozda padne prije O skroz. Sad stvarno ne mozes znati. Prema bazalnoj ces isto tesko skuziti jer si tek pocela pratiti a i temp su ti povisene kao i kod mene u prvoj fazi pa je to otezavajuca okolnost 🤷♀️ nista, vjeruj gin i Odbrojavamo 😍🤞🤞🤞
Watson jako mi je drago da je s tvoje strane sve super. Ja sam uvjerena da ces ti imat Bozicno cudo ove godine 😍😍😍
Lavanya zato ne volim te lh iz mullera i meni su non stop bili tamni 😒 sta se grafa tice, vidim da imas puno trokutica, ne mjeris temp u isto vrijeme?
Ammarena sretno s betom, kad je vec vadis obvezno izvadi za 2 dana opet, jedno mjerenje ti nece nista pokazat osim da si trudna a to vec znas 😍
Koliko ti traju ciklusi? Najkraci, najduzi i koji si sad dan ciklusa?
Anci tvoj graf je odličan. Ne znam sta te tocno muci? 😅
Mjerim u isto vrijeme 🤷♀️ Sto znace ti trokutici?
Mozda mi toplomjer nije dobar 🤦♀️ preko dana mi mjeri 35,8 🤦♀️🙈
Jutro cure…test jutros naravno negativan…grudi mi se isto vraćaju u normalu, nisu vise toliko osjetljive…grčevi počinju biti jači, tako da očekujem M kroz dan…https://ibb.co/WBj1fqd
Upravo ista situacija kod mene, bol postaje jaca tako da sigurno dolazi….ali 6 dana ranije 🤦♀️
Ja sam prošli mjesec dobila 4 dana prije, inače i ako mi dođe ranije to bude dan ali nikad tako puno...ali većinom mi je točna u dan...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro cure… 😊
Ovaj mjesec sam pocela mjeriti bazalnu…nista mi nije jasno…
Kako vam ovo izgleda?https://ibb.co/grP8vMw
Fino izgleda,imala si taj ovulacijski pad temp.. I sad postepeni skok.Jos graf nije odredio tacno dan O zato sto je isprekidnaa linija.Nastavi pratiti, ne Mora znacit da je bila taj da se kad je ozancena,to ce ae pokazati nakon jos par tem u drugoj fazi.Ne bi bilo lose da uneses iscjedke koje si imala u vrijeme O,precizjiji je odmah graf
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Zao mi je 😔 Nadam se da ce iduci mjesec biti dobitni 🍀🤞
Žao mi je😔😔drzi se i sretno u slijedećem ciklusu💛❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Sanjarko hvala na komentaru.💝 Vidjet cemo🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Jutro cure… 😊
Ovaj mjesec sam pocela mjeriti bazalnu…nista mi nije jasno…
Kako vam ovo izgleda?https://ibb.co/grP8vMw
Fino izgleda,imala si taj ovulacijski pad temp.. I sad postepeni skok.Jos graf nije odredio tacno dan O zato sto je isprekidnaa linija.Nastavi pratiti, ne Mora znacit da je bila taj da se kad je ozancena,to ce ae pokazati nakon jos par tem u drugoj fazi.Ne bi bilo lose da uneses iscjedke koje si imala u vrijeme O,precizjiji je odmah graf
U sub su mi trakice pokazale pik... moram se jos ufurati u sve to sto treba unositi da bi bilo tocnije 😃😅
Jutro ekipa! ☕🍵☕🍵
Kako ste? 🤗🤗🤗
Chloe, Dada di steeee?
Tina jesi piskila? 🤞🤞🤞🤞
Inana1 kad ces ti? 😁😁😁
Bella poprilicno zbunjujuce… Lh trakice bi trebale biti pouzdani pokazatelj porasta lh koji je neophodan za ovulaciju. No kod tebe mozda padne prije O skroz. Sad stvarno ne mozes znati. Prema bazalnoj ces isto tesko skuziti jer si tek pocela pratiti a i temp su ti povisene kao i kod mene u prvoj fazi pa je to otezavajuca okolnost 🤷♀️ nista, vjeruj gin i Odbrojavamo 😍🤞🤞🤞
Watson jako mi je drago da je s tvoje strane sve super. Ja sam uvjerena da ces ti imat Bozicno cudo ove godine 😍😍😍
Lavanya zato ne volim te lh iz mullera i meni su non stop bili tamni 😒 sta se grafa tice, vidim da imas puno trokutica, ne mjeris temp u isto vrijeme?
Ammarena sretno s betom, kad je vec vadis obvezno izvadi za 2 dana opet, jedno mjerenje ti nece nista pokazat osim da si trudna a to vec znas 😍
Koliko ti traju ciklusi? Najkraci, najduzi i koji si sad dan ciklusa?
Anci tvoj graf je odličan. Ne znam sta te tocno muci? 😅
Mjerim u isto vrijeme 🤷♀️ Sto znace ti trokutici?
Mozda mi toplomjer nije dobar 🤦♀️ preko dana mi mjeri 35,8 🤦♀️🙈
Trokutici znace da unosis temp u razlicite sate
Ako uvik mjeris u isto vrijeme a uneses kasnije u app onda obvezno nastimaj i sat kad si mjerila
Da ga ne zbunjujes 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Inace cure samo strpljivo, treba vremena da se upozna bazalna i da po njoj mozete odrediti o, a ff se lakse ravna nakon par ciklusa
Unositi temp, iscjedak, i LH pikove i nema straha 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji