Jutro ekipa! ☕🍵☕🍵
Kako ste? 🤗🤗🤗
Chloe, Dada di steeee?
Tina jesi piskila? 🤞🤞🤞🤞
Inana1 kad ces ti? 😁😁😁
Bella poprilicno zbunjujuce… Lh trakice bi trebale biti pouzdani pokazatelj porasta lh koji je neophodan za ovulaciju. No kod tebe mozda padne prije O skroz. Sad stvarno ne mozes znati. Prema bazalnoj ces isto tesko skuziti jer si tek pocela pratiti a i temp su ti povisene kao i kod mene u prvoj fazi pa je to otezavajuca okolnost 🤷♀️ nista, vjeruj gin i Odbrojavamo 😍🤞🤞🤞
Watson jako mi je drago da je s tvoje strane sve super. Ja sam uvjerena da ces ti imat Bozicno cudo ove godine 😍😍😍
Lavanya zato ne volim te lh iz mullera i meni su non stop bili tamni 😒 sta se grafa tice, vidim da imas puno trokutica, ne mjeris temp u isto vrijeme?
Ammarena sretno s betom, kad je vec vadis obvezno izvadi za 2 dana opet, jedno mjerenje ti nece nista pokazat osim da si trudna a to vec znas 😍
Koliko ti traju ciklusi? Najkraci, najduzi i koji si sad dan ciklusa?
Anci tvoj graf je odličan. Ne znam sta te tocno muci? 😅
Mjerim u isto vrijeme 🤷♀️ Sto znace ti trokutici?
Mozda mi toplomjer nije dobar 🤦♀️ preko dana mi mjeri 35,8 🤦♀️🙈
Trokutici znace da unosis temp u razlicite sate
Ako uvik mjeris u isto vrijeme a uneses kasnije u app onda obvezno nastimaj i sat kad si mjerila
Da ga ne zbunjujes 😅
Namjestila sam sad i vrijeme. I sad kaze da je ovulacija bila u subotu. U sub sam ulovila pik, u petak je crtica bila skroz blijeda. Jesmo onda fulali ako smo odnose imali tek u sub ujutro 🤦♀️ Imala sam dobar filing, ali sad sam vec vidim pocela fantazirati 😩
Hvalaa i ja svima želim sreću... ❤️❤️❤️❤️
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Amy meni to bas super zvuci
Sanjarko nemem pojma sta me mucida sad odjednom da je O bila 15 a ne 13-tog
kad sam dobila tu obavijest kazem ja aplikaciji ma nemas ti pojma, meni je sanjarka rela da je bila u petak
Tina kako mozes zivjeti bez cokolade, kako?!?!svaka ti cast
Sunny bas mi je zao, ali glavu gore idemo po bozicno cudo sve!!
Watson, kani se foruma, trebala si ti njoj reci da si glavna na forumu i ako ima sta protiv nek skokne na nasu temuda ti javim, meni O bila a men sise nit stoje nit ih ima, sve mi ovaj ciklus cudno
Ja i dalje vidim da ti je 13 DC bila 😅 di gledas pa vidis 15.?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ekipa! ☕🍵☕🍵
Kako ste? 🤗🤗🤗
Chloe, Dada di steeee?
Tina jesi piskila? 🤞🤞🤞🤞
Inana1 kad ces ti? 😁😁😁
Bella poprilicno zbunjujuce… Lh trakice bi trebale biti pouzdani pokazatelj porasta lh koji je neophodan za ovulaciju. No kod tebe mozda padne prije O skroz. Sad stvarno ne mozes znati. Prema bazalnoj ces isto tesko skuziti jer si tek pocela pratiti a i temp su ti povisene kao i kod mene u prvoj fazi pa je to otezavajuca okolnost 🤷♀️ nista, vjeruj gin i Odbrojavamo 😍🤞🤞🤞
Watson jako mi je drago da je s tvoje strane sve super. Ja sam uvjerena da ces ti imat Bozicno cudo ove godine 😍😍😍
Lavanya zato ne volim te lh iz mullera i meni su non stop bili tamni 😒 sta se grafa tice, vidim da imas puno trokutica, ne mjeris temp u isto vrijeme?
Ammarena sretno s betom, kad je vec vadis obvezno izvadi za 2 dana opet, jedno mjerenje ti nece nista pokazat osim da si trudna a to vec znas 😍
Ako uvik mjeris u isto vrijeme a uneses kasnije u app onda obvezno nastimaj i sat kad si mjerila
Da ga ne zbunjujes 😅
Namjestila sam sad i vrijeme. I sad kaze da je ovulacija bila u subotu. U sub sam ulovila pik, u petak je crtica bila skroz blijeda. Jesmo onda fulali ako smo odnose imali tek u sub ujutro 🤦♀️ Imala sam dobar filing, ali sad sam vec vidim pocela fantazirati 😩
Niste fulali, pogodili ste u sridu 😁
Aj stavi sad grafu
tina ti se počasti najvećim i najdražim čipsom.
ne znam kak se osjećaju one koje ostanu trudne, jel ima neki poseban filing promjena ali ja sam poprilično uvjerena da moja M stiže iako imam 11 dana do nje, počelo je točno kao i prošli mjesec.
http://shop.naturala.hr/basal-digital-geratherm-toplomjer-za-mjerenje-bazalne-temperature.html
jel ovak neki prosječni ok?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro cure :)
Evo ja napokon zavrsila agoniju menge..neznam hoce mi ovo sad biti novo normalno da umjesto 3 dana lijevam ko iz kabla 6 dana 🤷♀️ ili se jos cistim od biokemijske (bilo je hrpa grudica a kod mene je inace bas čista M).
Ugl.cure koje ste dobile nemojte tugovat,uskoro cemo skakat sa testom po sobi i stomaku pjevati 'All l want for Christmas is yooooou' 😍 i to ce nam biti naaaajbolji Bozic ikad
No do tada,bacite misli na kolace,kuhano vino..prebacite sve Bozicne filmove i dopustite da vam jajnici zatrepere 😊😊
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Evo ja napokon zavrsila agoniju menge..neznam hoce mi ovo sad biti novo normalno da umjesto 3 dana lijevam ko iz kabla 6 dana 🤷♀️ ili se jos cistim od biokemijske (bilo je hrpa grudica a kod mene je inace bas čista M).
Ugl.cure koje ste dobile nemojte tugovat,uskoro cemo skakat sa testom po sobi i stomaku pjevati 'All l want for Christmas is yooooou' 😍 i to ce nam biti naaaajbolji Bozic ikad
No do tada,bacite misli na kolace,kuhano vino..prebacite sve Bozicne filmove i dopustite da vam jajnici zatrepere 😊😊
Totalno si u pravu, Al totalno ❤️
Jutro ekipa! ☕🍵☕🍵
Kako ste? 🤗🤗🤗
Chloe, Dada di steeee?
Tina jesi piskila? 🤞🤞🤞🤞
Inana1 kad ces ti? 😁😁😁
Da ga ne zbunjujes 😅
Niste fulali, pogodili ste u sridu 😁
Aj stavi sad grafu
Daj Bože 🙏
Sad je ovako https://ibb.co/HX5NQ4Z
Watson, kani se foruma, trebala si ti njoj reci da si glavna na forumu i ako ima sta protiv nek skokne na nasu temu
🤣🤣😂😂 dobra😁 watson draga sretno 😘💛❤💝
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
No do tada,bacite misli na kolace,kuhano vino..prebacite sve Bozicne filmove i dopustite da vam jajnici zatrepe
Baš tako🎄💝
Hmmm možda to i je još posljedica biokemijske, pa se malo više čistis, ne znam. Moguće da treba malo da se opet sve ustabili.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Sortiraj odgovore
Najstariji