Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    09. Studeni 2020. 18:37

amarenna

Idem sutra vadit betu još da si budem sigurnija 💖💖 naručena kod ginekologa 24.11 ko će to dočekat 🙈

Sretno draga ❤ uzivaj u blagoslovu! 
    Koliko dugo pokusavate ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    09. Studeni 2020. 18:50

Bella, totalno mi je nejasno. Sanjarka ce mozda znati kako i zasto ....
    Watson carice toooo!!! I ja sam danas okacila nalaz spolnih hormona i stitnjace ovdje- sve ok.
    Tko je pitao za maticnu mlijec- ja sam kupila od pcelara s instituta, docenta i profesora koji je svjedocio mnogim parovima da su ostali trudni u roku 3 mjeseca koristenja njegovog proizvoda. Dao mi je kontakt telefone nekoliko zenica da se konzultiram, da provjerim i zaista... sve su odusevljene. Mora se doci kod njega po to u Slavoniju jer ne salje po ljekarnama niti postom jer mora biti u suhom ledu na minus cetrdeset ako se ne varam. A ne vjeruje da bi netko u transportu to ispostovao i njegov bi proizvod gubio kvalitetu a to mu nije u cilju. Kada dodje decko pocinjemo konzumirati pa cemo vidjeti.

amarenna
    09. Studeni 2020. 18:50

Watson hvala draga 💖 ovo nam je tek drugi mjesec bio sa pokušavamo a prvu curicu napravili od prve 🙏❤️❤️❤️❤️

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

anabelaaaa
    09. Studeni 2020. 19:18

Bella🍁

anabelaaaa

Bella🍁

Kako je moguće da je folikula 22mm na uzv i da bi uskoro trebao puknuti i biti O,a lh trakica ovakva?
    https://ibb.co/tDGrMzG
    Nigdje ništa od druge crte🤔

To se meni desilo jedan ciklus, I ovaj put mi skroz svjetla..Zato I ne vjerujem vise u ove trakice.Radim ih povremeno,cisto is znatizelje ali I meni ovdje nesto ne stima.Moj je folikul isto bio 21mm kaze dr .ovulacija sutra ili prekosutra.Ja sam naredne tri danaa radila lh I nista.Temp mi je pokazala da se ovulacija desila .

Sad si me utjesila malo.,hvala ti😘 jer meni je čudno što je O već al opet na drugom jajniku je. I sumnjam da bi ginekologica krivo vidjela, i već 2 dana imam katastrofa ovulacijske bolove. A s druge strane ni sama ne znam jer imam endo ciste na jajnicima i samo sam jednom,danas,bila na uzv pa nije da je taj folikula praćen.

Ne vjerujem da bi ti rekla da je folikul ako nije..ako uopce sumnjaju na cistu da  se formirala to obicno kazu,( a te ciste koje mogu zamijeniti za vodece folikule  obicno budu vece,oko 25 ,kad bi vec tebale puci.)barem je meni tako bilo.Nemoj ovaj ciklus vise raditi lh.samo ces se opteretit bezveze .Prati bazalnu I opusti se.❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    09. Studeni 2020. 19:28

Bas to, Bella mozda ti bas ovaj "cudan" ciklus bude dobitan!!! 
    Ancioo sve bi dala da tako bude pa odemo zajedno u ljetne bebe napokon 👆❤❤❤
    Lindsay ovo zvuci predobro, nemate sto izgubiti,dapace 😍 jedva cekam tvoj daljnji razvoj price 🙏 vidjela sam ti nalaz 😉
    Mislim da ti je doista sve oke ❤
    Amarenna predivno! Eto tako to ide kod zdravih ljudi...sretno i i javi nam betu ❤ Sada samo opusteno, najveci dio ste napravili hehe 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

amarenna
    09. Studeni 2020. 19:41

watson009

Bas to, Bella mozda ti bas ovaj "cudan" ciklus bude dobitan!!!
    Ancioo sve bi dala da tako bude pa odemo zajedno u ljetne bebe napokon 👆❤❤❤
    Lindsay ovo zvuci predobro, nemate sto izgubiti,dapace 😍 jedva cekam tvoj daljnji razvoj price 🙏 vidjela sam ti nalaz 😉
    Mislim da ti je doista sve oke ❤
    Amarenna predivno! Eto tako to ide kod zdravih ljudi…sretno i i javi nam betu ❤ Sada samo opusteno, najveci dio ste napravili hehe

Draga uskoro će i tvoj plusić samo opušteno 🙏❤️ i sve cure ovdje čim prije na nove teme ❤️❤️❤️❤️🙏

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

zg123
    09. Studeni 2020. 19:45

Lindsay, možeš li molim te ostaviti kontakt tog gospodina sa matičnom mliječi? U kojem gradu je u Slavoniji?
    Jesi se čula sa ženama koje su koristile tu matičnu mliječ?

Bella🌟
    09. Studeni 2020. 19:54

Hvala vam drage žene💛❤💝 ja ću hopsati i neopterecivati se pa što bude.🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

09. Studeni 2020. 20:08

Bella🍁

Hvala vam drage žene💛❤💝 ja ću hopsati i neopterecivati se pa što bude.🤞

Sretno Bella 🍀🤞🙏

Angeleyes
    09. Studeni 2020. 20:16

zg123

Lindsay, možeš li molim te ostaviti kontakt tog gospodina sa matičnom mliječi? U kojem gradu je u Slavoniji?
    Jesi se čula sa ženama koje su koristile tu matičnu mliječ?

Znaci ja sam kupila od Radosevica i Hp je dostavio skladisteno, posto ne smije stat van hladnjaka uopce morala sam organizirati dostavu tako da ide odmah u hladnjak posto mi radimo kroz jutro naravno. I citala sam iskustva parova i stvarno ne mogu vjerovat da toliko pomaze, bas me zaintrigiralo. Ako tko ima jos koju preporuku PRAVIH pcelara u HR koji se time bave, neka dijele kontakt podatke... Pratit cemo sad, ako bude + kroz koji mjesec onda znate sta je 😍🐝🐝

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.