SunnyS, ideš na neki pregled možda opet? Valjda postoji način da izazovu krvarenje ako ne ide samo od sebe. Ovo cekanje je koma, baš mi je žao.
A sigurno postoji način. Bar danas ima tableta k'o u priči..
Zovem u pon, bilo da bude + ili -. Želim pregled, želim M, želim T, želim bilo što od toga. Samo nek već krene. Pa prođe pol ljeta i pol jeseni dok ja dobijem M!!! 😭
Komentar s jajnicima je zakon! 😁
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Dobro jutro svima!
Čekam pon pa opet piškim. Jučer je bilo bijelo. Ako opet bude neg, idem na pregled.
Tako bih rado M dobila nakon 3 mjeseca!!!
Sanjarka, dok čekaš nalaze, je li ti m radio spermiogram nedavno ili je još rano?
Moguce da je rano za test, drzim fige za pon 🤞🤞🤞
I Def do ginekologa da progura m, 3mj uh! Ne mogu si ni zamislit
Nije radio. S plodnoscu problema nemamo, a sta se tice spontanog s obzirom na 2 uredne trudnoce gin smatra da je ovo bilo slucajno i da cemo tako i razmisljat
Ponovili se nedaj Boze, onda idemo na pretrage. Ne znam doduse koje
Hvala ti ⭐
Mi smo prije cca 3 g radili spermio, ne sjećam se više detalja, ali zaključak je bio da je dobar. Sve se mijenja s vremenom, pa i stanje malih "vojnika", ali sigurno oni nisu razlog izostanka moje M.. 🙄
Imaš super crtice na LH, uredne cikluse.. bit će to dobro kod tebe. Sretno! 🍷
Svakako. Mm ima 37, prosli put kad mi je napravio dijete imao je 32, razlika je to 😁
Ali tko zna sta je krenulo krivo. Mislit cu stvarno da je slucajno i da ce drugi put sve biti bas kako treba.. A ti svakako otiđi u gin sljedeci tjedan ako ne dođe m, nema smisla da se patis, pogotovo sad dok bebu želite.
Nisam popratile, jel oduvijek imas problem s ciklusima?
Dosta dugo, da. Prije 5 g su se počeli produljivati. Pa su bili policistični, sad nisu..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
SunnyS, ideš na neki pregled možda opet? Valjda postoji način da izazovu krvarenje ako ne ide samo od sebe. Ovo cekanje je koma, baš mi je žao.
A sigurno postoji način. Bar danas ima tableta k'o u priči..
Zovem u pon, bilo da bude + ili -. Želim pregled, želim M, želim T, želim bilo što od toga. Samo nek već krene. Pa prođe pol ljeta i pol jeseni dok ja dobijem M!!! 😭
Komentar s jajnicima je zakon! 😁
Zovi odmah, da, meni bi živci već popucali. Držim fige da se riješi čim prije pa da odbrojavamo kako treba 😍
Hvala!
Sretno i tebi u novom ciklusu. Možda baš ovaj bude dobitan pa si staviš trakicu pod bor! 🌲☃️🎉
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Hvala curke 🤗🤗
Buduci da je meni ovo prva trudnoca ( nadam se da je i da test ne laze) zanima me kakve vrste folne pijete? Ja evo, ne pijem jos nista makar znam da je preporuceno pit i u vrijeme planiranja, ali nase planiranje je izgleda trajalo samo jedan mj i izgleda da se iz prve primilo makar mi je jos tesko povjerovat 😅 Jel folnu same birate ili je to nesto sto gin prepise?
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Lucija čestitam baš od srca, mislim da ne laže možeš sama uzeti folnu koju želiš, ginekolog preporuči uglavnom ako sa nekim surađuje pa gura određeni brend, ali sve je to manje više dosta slično. Ja sma u planiranju, sad pijem solgarovu folnu jer mi je ostalo pa da se ne baci, a popila sam Premama duo, na koju se planiram vratiti čim ugledam plusic ili kad popijem ovu što imam.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam kupila Solgar folat i taman pričam s mužem jesam li ipak trebala folnu kiselinu. Čitam da nema dokaza da ovo djeluje, a ja mislila bolje. Što mislite cure?
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Jutro svima! :)
Vidim da ima dosta cura iz Istre. Zanima me ako znate gdje se u Istri može napraviti spermiogram u nekoj privatnoj klinici?
Hvalaaa
Pozdrav 😊 nažalost nigdje. Mora se ići u Rijeku ili Zagreb.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ja sam kupila Solgar folat i taman pričam s mužem jesam li ipak trebala folnu kiselinu. Čitam da nema dokaza da ovo djeluje, a ja mislila bolje. Što mislite cure?
Pa vidiš ja sam baš u početku čitala kak je bolje da uzmem folat, i kad sam ošla u ljekarnu krivo sam se očito izrazila i dala mi je folnu kiselinu, primijetila sam tek kod kuće.
Poslije mi je trudna legica rekla da pije Premama duo i da su joj super jer imaju dosta vitamina i omegu uz folnu. tako da ne znam, ali vjerujem da je dobro uzimati bilo kakv oblik folne.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lucija nisi ti vidjela sto je svijetla crta na ovom testu 😂 ovo je baaas fina školska pluscina 😍😍😍
Čestitam ti i zelim ti dosadnu trudnocu ❤❤❤
Traveller zenice moja ja ti curim ko sumanuta hahaha cak mislim da biokemijska ima neke prste u tome jer nikaaaad nisam imala obilne menge! Fuj! No bude prošlo ☺
anciooo sretno na servisiranju 🤞
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Anci si obavila pripreme za servis? 😁
Traveller odlicno, pouzdam se u tvoju intuiciju. I moja je ista npr kod procjene ljudi, a i sad mi govori da cemo ja i ti pisat na istoj temi na pdf trudnoca 😉
Ma sve vas zelim sa sobom, divne ste ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji